Наливане преди края на рунда

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 1.
d0m1n33r
Редник (Private)
Регистриран: пет юли 04, 2008 2:26 pm
Контакти:

Наливане преди края на рунда

Мнение от d0m1n33r »

15 пъти докладвах играчите лукас,натакскот,лукастскот ,маркок понеже тфа е или 1 човек или няколко който се сийтват постоянно излизат в 1 и също време до секунда и влизат по същия начин,рояла обаче е зает да си цъка в харда и да си лафят като 5 годишни добре ясно,след като говорих с лукас който сам си призна вчера,че се сийтват няколко човека пак не бяха взети мерки докато днеска ставам и гледам 3 те акк-та са разбити в нейнтън скот (4тото аакк) което е зверско налято със 160 хиляди бойни и още малко оставаше и 2 рото или 3 тоот място да вземе мене ме мина без проблем.....не ма инт че ма е минало ако това си мислите,а че няма никакъв контрол ,няма значение че сме малко играещите това не е оправдание за безнаказаност не може аз да цъкам и да съм направил най много битки във вселената а онея който си рефрешват 4 човека акк-тата само да копат и накрая да се разбият 1 в друг.Самият лукас ми вика цитирам"аз не мога да стоя цял ден да си пазя флота или т.н. "тфа му беше оправданието явно че са няколко или просто е един с няколко акк-та не знам точно ,но след като нямаш време губиш това е играта след като не можеш да падаш по-добре не играй,възмутен съм,за 1 ви път си зех нанки тоест 2 ри понеже преди време играех,но нещата са си останали същите,наливанки и безнаказаност както винаги гледам и чета в харда и там е така като гледам ,жалка история....сиг ще си изиграя последния рунд в 1ва и повече няма да играя тая така да се каже нагласена раота :) със здраве ...
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон юни 04, 2007 4:41 pm

Re: Наливане преди края на рунда

Мнение от slavi »

Споко пич, акаунтите на този човек най вероятно ще бъдат премахнати от крайното класиране.
d0m1n33r
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от d0m1n33r »

К'фо ма ебе след свършен факт.Двайсет пъти го докладвах тоя ,като искат да играят да не ми се сийтват .........и аз мога да кажа на хуя да ме сийтва докато спа да видим ,не че при мене има значение понеже нямам мини.
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон юни 04, 2007 4:41 pm

Мнение от slavi »

Явно рояла го остави пича да доиграе рунда за да види до къде ще стигне наглоста на човека
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Хайде да ви помоля да спрете да държите сметка дали някой е наказан или не. Гледайте собствените си акаунти да не са в нарушение. Щом съм преценил, че така трябва да бъде, значи има причина.
d0m1n33r
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от d0m1n33r »

Ок шефче ,некст рунд съм с 10 акк и на края с повече бойни от колкото ресурсни ще има 1 вия :b030: :b030: .
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Явно не си ми прочел поста правилно :)
d0m1n33r
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от d0m1n33r »

И бтв след като съм дал пари ще си държа сметка ,нормално е .Като не искате да ви държат сметка си вършете работата както трябва или не си правете труда да пускате сървъри като вътре ще е анархия....
Потребителски аватар
jadai
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 15, 2006 11:51 pm
Контакти:

Мнение от jadai »

d0m1n33r написа:И бтв след като съм дал пари ще си държа сметка ,нормално е .Като не искате да ви държат сметка си вършете работата както трябва или не си правете труда да пускате сървъри като вътре ще е анархия....
Сега ше ти обясня как седат нещата. Явно не са се променили много от преди 5 месеца... Аз почнах да играя 12/13/14 бе някъде тия рундове беше и тъй като никой от моя бивш съюз не пожела да играе с мене си се регнах сам и си направи едноличен съюз. На третия ден вече бях 2-но точки над 2-рия и съответно от топ 20 15 човека ме питаха дали може при мене и си отсях 10-тина човек по избор. Този натанскот беше от тях. Кво се оказа пича беше мулти с лукасскот(даже не си и сменя никовете - ебати балъка) и още некви смешни... Таа накрая на рунда се наля и от 15-ти стана 3-4 някъде (аз го бях докладвал преди тва) Накрая го изтриха от класацията. Другия рунд същата история...
Кръговрата:
Той е ситър,глупак,баламърник и преди всичко играч във съответната вселена - админа знае какво прави и умишлено го оставя да го прави.. Защо? Ами няма играчи, а тоя глупак ше каже на други глупаци за играта колко е забавна и така ше дойдат и други...междувременно ше набие и некой друг лев... А през тоя период някой по-съобразителен играч ще го занули и ще друпне от него...Накрая тоя се налива и го трият от класацията.

играча е доволен (напраил си е кефа) - админа е доволен (има играчи във вселената) - собственика е доволен (някой балък налива пари) - играчите са доволни (имат бонус акаунт)
Тоест промени си малко начина на мислене и ще си от доволните.Е ако не го хванеш ти, може и да си от леко преебаните..шанс :lol:
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена 1”