За и против смяната на раса във вселена 2
За и против смяната на раса във вселена 2
Одобрявате ли смяната на раса?
Re: За и против смяната на раса във вселена 2
Гласувах против. Мотивите са ми прости, раса се избира един път, и според нея си планираш развитието и стила на игра, правиш расови кораби и т.н., когато смениш расата остава въпроса какво се случва с расовите кораби на предходната раса.... не е добра идея... или ако ще се сменя расата, тогава и целия акаунт да се рестартира, все едно почваш като току що регнал се играч, така ще е справедливо. Иначе какво, всеки паралия ще си сменя кожата когато както му скефне и ще се възползва от различни облаги на различните раси, а бедните да го д***пиб пиб пиб...
Расата се сменя един път на 30дена, а расовите кораби не можеш да ги ползваш след като си сменил вече расата.
- Maverick
- Редник (Private)
- Регистриран: вт яну 06, 2009 4:11 pm
- Контакти:
И на мен не ми се вижда логично. Оригинална идея е за разнообразяване на играта, но ще е много неуспешна на практика. Изборът на раса в началото на рунда определя начина на игра до края и би трябвало да си остане така.
Не знам дали сте наясно, че в момента това е възможно във Вселена 2...
- DarkDefender
- Редник (Private)
- Регистриран: пон юли 24, 2006 3:06 am
- Контакти:
Принципно съм Против.
Расата е едно от важните неща в играта и лично аз немисля, че трябва да може да се сменя. Според мен смяната на раса дава предимство на играчите които го използват.
От друга страна, това е нещо за което желаещите да го ползват си плащат, което пък е добре за играта. И така, като компромисен вариант лично аз за себе си, бих приел да може да се сменя, но веднъж за целия рунд.
Расата е едно от важните неща в играта и лично аз немисля, че трябва да може да се сменя. Според мен смяната на раса дава предимство на играчите които го използват.
От друга страна, това е нещо за което желаещите да го ползват си плащат, което пък е добре за играта. И така, като компромисен вариант лично аз за себе си, бих приел да може да се сменя, но веднъж за целия рунд.
да де, ама точките за тях отнемат ли ти се? или остават кухи?slavi написа:Расата се сменя един път на 30дена, а расовите кораби не можеш да ги ползваш след като си сменил вече расата.
- DarkDefender
- Редник (Private)
- Регистриран: пон юли 24, 2006 3:06 am
- Контакти:
Точки не се свалят. А корабите могат да бъдат продадени на борсата.