Здравейте, понеже от съпорта не ми се отговаря вече 24-ти час пиша и тук. Макар да смятам, че разглеждането на наказването на 4ма играчи, 3ма от които в топ10 трябва да бъде в изключително кратки срокове, при условие, че аргументите за нанасянето му липсват , някои хора не мислят така. Та:
rumpolino
WestStar
kireto
pesss
Наливане до обяснение на Съпорта!
Доколкото разбрах сме наказани защото акунта на barbariri е бил хакнат. Това сме и 4мата ударили го по различни планети. Ще пропусна факта, че сме противници и никой не би желал да налива враговете си. Ще игнорирам и това, че играчи започнаха да се наказват защото са ударили други. Силно вярвам, че всички от замесените нямат общо с хакването на акаунта, но не зная, така че ще разглеждам само себе си.
Бих желал да знам кое от всичките ми действия се е счело за нередно и наказано за наливане. Това, че литвам на 14минута офлайн, че летя от стабилно голямо разстояние по бойната флота, че обменям за газ за да литна, че се забавям с останали 2 планети?
И понеже няма да успеете да отговорите на никой от въпросите ми, а вярвам в правотата си, чудех се ако свалите наказанията ни кой ще ни компенсира за загубеното време. При мен лично това загубено време е еквивалентно на голям ресурс от мините, също толкова голям от кражби на и-та, много по-голям от кражби на рециклажи и разбира се дебнене на противници? Кой ще ми построи и корабите които щях да построя за тези 24 часа? Кой ще помага на съюза в борбата за първото място? Компенсация ли, отговорът е никой.
Поредната небивалица в тази игра, бравос
Несправедливо наказание?
Re: Несправедливо наказание?
Ше използвам и аз тази тема за да пиша...
На съпорта съм пратил цитат от скайп в минутките, в които пада ваканционният мод на Барбарири и аз литвам по най-близката планета. След това давам доклад и на pess за близка до него планета и едва след 20 минути литвам и 2:195:1 от 3:300:9... Разбирам, че има проблем с акаунта на Барбарири, но това какво ни засяга нас? Ние играем играта по правилата... били сме бдителни, видяли сме... литнали сме...
Този проблем можеше да бъде решен за няколко часа... а вече 24 няма ни звук ни стон...
На съпорта съм пратил цитат от скайп в минутките, в които пада ваканционният мод на Барбарири и аз литвам по най-близката планета. След това давам доклад и на pess за близка до него планета и едва след 20 минути литвам и 2:195:1 от 3:300:9... Разбирам, че има проблем с акаунта на Барбарири, но това какво ни засяга нас? Ние играем играта по правилата... били сме бдителни, видяли сме... литнали сме...
Този проблем можеше да бъде решен за няколко часа... а вече 24 няма ни звук ни стон...
Re: Несправедливо наказание?
Не, проблема може и с дни да се решава. Никой от нас не трябваше да бъде наказан. Досега в играта не бях виждал подобно нещо, литнеш ли - наказан си.