То какво ни остана друго освен да спорим.RoYaL написа:Ами той въпросът остана - как бихте могли да убедите собственика да инвестира в този продукт? Да казвате, че "трябва да се започе от някъде" за игра, която е на 8 години е абсурд. То се е почнало и очевидно се е спряло. Защото явно има продукти, които повече си струват инвестицията. И аз като вас съм на мнение, че булфлийт си струва инвестицията, но това са просто нашите мнения и ще останат такива, докато просто спорим по между си.
Как го мислиш ти. шепа ,хора да възродим играта ли? Занимавам със бизнес повече от 10 г от собствен опит знам ,че един продукт който не се консумира на пазара се затваря . а като гледам булфлеета си върви ,щом е така значи собствениците са доволни ,нали там им пада по някой друг лев нищо ,че със повече желание може този някой лев да стане повече от лев, но това вече опира до мерак, желание и по малко мързел .
И ако може да се направи така. тоя форум да не се идентвам всеки път като влизам , че туко виж и тия мързеливците са запонали да влизат