ОПЕРАЦИЯ СПАМЕР !!! Да съживим този така пропаднал оффтопик

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Re: ОПЕРАЦИЯ СПАМЕР !!! Да съживим този така пропаднал оффто

Мнение от stan4o »

мани мене почти ме набиха...добре че останаха некви трансове, че мноу мразим да строим трансове :)

http://un2.bulfleet.com:82/doklad.php?i ... 6-11-23-37

яла те то кат са праа на безсмъртен :)
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Всички сте пропаднали миньорчета !!!
debnadaviebna
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 29, 2005 12:20 pm
Местоположение: Близо до местопрестъплението, интереси: виж ми ника па пак ме питай, професия: дебнещ да ебне
Контакти:

Мнение от debnadaviebna »

Приписвам си чат кил/форум кил и обявявам форума за мъртъв
debnadaviebna was here

http://bullschmeiser.blogspot.com/ станах блогър

съществува единствено хаос и простотия
[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
олимпийски шампион по псуене
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

debnadaviebna написа:Приписвам си чат кил/форум кил и обявявам форума за мъртъв

Той одавна е мъртъв . Дразнителите одавна не влизат,админите не пишат, кво остава 1 птичка пролет не прави.

Хера , не е влизала със години ривера и той . Правилно мислиш, форума одавна си е отишъл ,заедно със играта.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Теориите за упадъка с всеки ден са все по-шокиращи. Все едно чета научни трудове за упадъка на първата българска държава - колкото хора, толкова и мнения :)))) (даже мненията са повече)
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

RoYaL написа:Теориите за упадъка с всеки ден са все по-шокиращи. Все едно чета научни трудове за упадъка на първата българска държава - колкото хора, толкова и мнения :)))) (даже мненията са повече)

Добре Роялев обори ме , остави форума настрана . тука от къде от мързел къде от липса на желание или постоянно да се идентваш си няма, хора и да има те са едни и същи 2-3 ма са . Да напишем за играта 1-2 реда.от няколко рунда, хората намаляват а ако се вгледаме всеки рунд едно и също. Едни и същи правила , еднакви специалности и до болка позната банка, която всеки рунд ,ту се променя ту се спира и тнн. Най вече от бездействието на собствениците, играта опада

За да се възроди играта за първо време трябва някой сериозно да се заеме със играта .

1.Во реклама на играта
2.Платен администратор
3.Всеки рунд да има различни нови неща пр./ново проучвания ,нова мина , нова раса , нов кораб , нови правила , награди,/

Залагам си главата ,че при изпълнението на по горните точки аиди ако на 100% то поне на 50% ще са повече хората в играта
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Пешко, освен с подобни постове във форума, как можеш да убедиш собственика на играта, че самата тя ще има възвращаемост на инвестицията - Рекламата, платения администратор, наградите и платения програмист, който да прави всичко това за достатъчно кратък период от време (т.е. де пригоди играта да може да се добавят подобни неща всеки рунд, като един рунд напоследък трае 2-3 месеца)? И за какъв период от време това ще се случи? След като говориш за влагане на парични средства, значи гледаш от бизнес страната на нещата. Нека видим твоя бизнес план. Току-виж хората, които спомена че не влизат, го видят и те.

Аз лично съм на мнение, че нещата трябва да се изпълнят в различен ред. Като първо се докаже прогрес.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

RoYaL написа:Пешко, освен с подобни постове във форума, как можеш да убедиш собственика на играта, че самата тя ще има възвращаемост на инвестицията - Рекламата, платения администратор, наградите и платения програмист, който да прави всичко това за достатъчно кратък период от време (т.е. де пригоди играта да може да се добавят подобни неща всеки рунд, като един рунд напоследък трае 2-3 месеца)? И за какъв период от време това ще се случи? След като говориш за влагане на парични средства, значи гледаш от бизнес страната на нещата. Нека видим твоя бизнес план. Току-виж хората, които спомена че не влизат, го видят и те.

Аз лично съм на мнение, че нещата трябва да се изпълнят в различен ред. Като първо се докаже прогрес.
Рояле, трябва да се почне от някъде.Без инвестиции дори и минимални не става.Трябва да се вложат някакви средства, както казах дори и минимални, за да се опипа почвата.Не става само доброволен труд и потуване по рамото.

P.S Някои висшестоящи вземат да прочетат малко учебници по икономика, белким се освестят.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

RoYaL написа:Пешко, освен с подобни постове във форума, как можеш да убедиш собственика на играта, че самата тя ще има възвращаемост на инвестицията - Рекламата, платения администратор, наградите и платения програмист, който да прави всичко това за достатъчно кратък период от време (т.е. де пригоди играта да може да се добавят подобни неща всеки рунд, като един рунд напоследък трае 2-3 месеца)? И за какъв период от време това ще се случи? След като говориш за влагане на парични средства, значи гледаш от бизнес страната на нещата. Нека видим твоя бизнес план. Току-виж хората, които спомена че не влизат, го видят и те.

Роялев , подкрепям поста на Николай със две ръце , човека който повече от мен е играл тази игра и е постигал повече успехи, също така до някъде и е запознат със управлението на играта . Значи не казвам да се хвърлят гламоволни пари за реклами и заплати на платен администратор , а за една минимална заплата , така този администратор ще отеля повече време за играта и форума а не примерно да си допие бирата да иде на почивка после да си гледа платената си работа и ако остане време да влезне и да види как е хавата . за рекламата преди няколко дена гледах една подобна на хановете във един сайт за торенти .а какво ще стане примерно ако се въртят 2 едновременно само, че за по кратко време .
Аз със тези постове не гледам да отблъсна , хората от играта дето пишеш ти , просто пиша факти.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Ами той въпросът остана - как бихте могли да убедите собственика да инвестира в този продукт? Да казвате, че "трябва да се започе от някъде" за игра, която е на 8 години е абсурд. То се е почнало и очевидно се е спряло. Защото явно има продукти, които повече си струват инвестицията. И аз като вас съм на мнение, че булфлийт си струва инвестицията, но това са просто нашите мнения и ще останат такива, докато просто спорим по между си.
Отговори

Върни се в “Off Topic”