Мерсииии
и рециклажа си взех
Колегите ги остави, те битките си ги имат, не се занимаваме само с Вас... Разбираме, че вие сте ни огромни фенове и от две седмици сме център на вашето внимание

... но има и други съюзи, които заслужават внимание . Поне мен NightWatch ме притесняваха мн повече от вас.... Кви изненади да очаквам от Вас? То изненада ли е, че искате да изтриете всички планети на Пургатори? Еми ще ги построим на ново .... Ударете флота де... не транспортна... а каквато трябва... Сашко не си спомням колко пъти Слави разчистваше с метлата след него, накрая и той не видя друг изход и почна дини да прави.... Яд ме е, че хората от Пургатори, които играеха в началото на рунда нямат желание да играят... Сега вие... захапали мини Пургатори и вече ...
За мен е достатъчно показателно, че играч като мен на два месеца е в топ 10 близо до вас... Това ми говори достатъчно и за класата Ви... Ама няма лошо, просто не вдигайте шум

Забавлявайте се, кефете се... ама не дразнете бе хора... Иначе евала, наздраве от мен.... Забавно е и така трябва да бъде

Накрая се надявам да има възможност да се седне на една маса... бира, салатка... лято е...