WAREZ RULZZZ (Новините такива, каквито са)

Ежедневно издание с много интересни събития от света на играта на Hardcore Вселена.

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

WestStar
Редник (Private)
Регистриран: чет юни 07, 2012 4:07 pm

Re: WAREZ RULZZZ (Новините такива, каквито са)

Мнение от WestStar »

Мерсииии :p020:

и рециклажа си взех :b034:

Колегите ги остави, те битките си ги имат, не се занимаваме само с Вас... Разбираме, че вие сте ни огромни фенове и от две седмици сме център на вашето внимание :naked: ... но има и други съюзи, които заслужават внимание . Поне мен NightWatch ме притесняваха мн повече от вас.... Кви изненади да очаквам от Вас? То изненада ли е, че искате да изтриете всички планети на Пургатори? Еми ще ги построим на ново .... Ударете флота де... не транспортна... а каквато трябва... Сашко не си спомням колко пъти Слави разчистваше с метлата след него, накрая и той не видя друг изход и почна дини да прави.... Яд ме е, че хората от Пургатори, които играеха в началото на рунда нямат желание да играят... Сега вие... захапали мини Пургатори и вече ... :p086:

За мен е достатъчно показателно, че играч като мен на два месеца е в топ 10 близо до вас... Това ми говори достатъчно и за класата Ви... Ама няма лошо, просто не вдигайте шум :) Забавлявайте се, кефете се... ама не дразнете бе хора... Иначе евала, наздраве от мен.... Забавно е и така трябва да бъде :) Накрая се надявам да има възможност да се седне на една маса... бира, салатка... лято е...
WestStar
Редник (Private)

Мнение от WestStar »

и малка поправка... максната планета никога не съм имал :) тази, която удари ми беше 26/21
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Ааа, може. Ти си ги държиш по 7к енергия да има :triunfe:
sashku
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 31, 2007 11:30 am
Контакти:

Мнение от sashku »

Весте тука ще те поправя :) слави точно 1 път успя да ми засече флотата с смс от бгники и то само малка част от флотата , даже и рециклажа не успя да си вземе а остана за мен :) Та къде ги видя тези няколко пъти ? аз още тогава имах повече флота от теб сега .
Потребителски аватар
3JIeTo
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 27, 2009 12:41 pm
Контакти:

Мнение от 3JIeTo »

sashku написа:Весте тука ще те поправя :) слави точно 1 път успя да ми засече флотата с смс от бгники и то само малка част от флотата , даже и рециклажа не успя да си вземе а остана за мен :) Та къде ги видя тези няколко пъти ? аз още тогава имах повече флота от теб сега .

Халесито като ти свали гащите в нас реца :) слави като ти свали гащите във вас половината рец и не се знае още колко са те лупкали ,а ти ако си стар играч :b010: направо вземи си почивка тва да те сийтват и да си на рефрешър и пак да те перат яко кат куцо пиле домат е жалка работа :)
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Айде пак глупости - не са ме удряли 5 пъти само 3. Не са ми съборили максната планета, само 26/22. Не са ме прибили, само ми взеха флагчетата. Съзтезавате се кой е по-малко такован ли :)
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон юни 04, 2007 4:41 pm

Мнение от slavi »

RoYaL написа:Айде пак глупости - не са ме удряли 5 пъти само 3. Не са ми съборили максната планета, само 26/22. Не са ме прибили, само ми взеха флагчетата. Съзтезавате се кой е по-малко такован ли :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
WestStar
Редник (Private)

Мнение от WestStar »

мен пък ми е 20 санта :P

Тая тема на тва се обърна... на кой му е по голям... :)
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Че аз откакто се помня булфлийта е трибуна за подобни мерения :naked:
Потребителски аватар
Middlesbrough
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 01, 2010 6:01 pm

Мнение от Middlesbrough »

Rumpii обичкам те :) моят герой, браво!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Tribune Hardcore Вселена”