Румпи за вестника ти казах - ще хулиш като си мръднеш хейтърския задник да свършиш нещо за него, защото всички ви мързи да напишете по 5 реда или да си копнете битките да ги пратите за трибуната, ама иначе ви е много лесно да сипвате хейт върху нечий труд. Вестникарите били прости, въпросите били тъпи, на вицовете се засягате, еми сори, тогава да се свършва с вестника...Нали искахте интриги не помня кой ревеше за това, дадохме ви поле за изява - колко човека мислиш си направиха труда да напишат нещо?
Тва да сипвате по вестника стана модерно като да мразите админите, дето са виновни че имате и запек...
Още от едно време е било така - даваш - получаваш. Ако искате нещо интересно, ще трябва и да дадете нещо интересно... А ако вестника не ти харесва - ела при женската да й покажеш как се прави щото явно си про
А относно играта - за разлика от милата ти съотборничка която има проблеми със сутиена ми съм се научила да сейфам а не да ме бутат всяка вечер и после да се оправдавам с диаблото.
Сега вече наистина си остани със здраве, защото се изморих да споря с кошчето.
Много се радвам, че има такава тема във форума - това е единственият признак, че играта е still alive.
Сега да започна по същество.
В момента е 7ми юни 2012та година и са минали над СЕДЕМ ГОДИНИ и ПОЛОВИНА от както играта е стартирала. Космотрон е изиграл 133 рунда, заедно с тези във ватиканския булфлийт с Папата и повечето от нас сме плътно зад него по рундове, гонейки го в класацията.
За тези повече от 7 години съм играл РЕДОМ и СРЕЩУ всички замесени в сагата. Играл съм с Дидо (Haleesi) и против него, играл съм с Валери (tor) и против него, играл съм с Мартин (rumpolino) и против него, играл съм със Спас (Kust) и против него, играл съм със Слави (?!?!) и против него, играл съм с Ралица (puhcho) и против нея, играл съм Емил (??!? :D) и против него ... в различните ситуации съм печелил и губел, както и те, както и самите вие, ако се познавате в тези имена. Имената на съюзите нямат значение. Дали ще бъдат Пъргатори (които нямат нищо общо в състав със създаването на съюза), дали ще бъдат warez.ru (които също нямат нищо общо), дали ще са ТурбоГазарид98 или нещо такова - значението е никакво. Обстоятелствата, хората, късметът, времето - много фактори, те са значението.
Абсолютно погрешно е да кажете, че някой съюз и то по име, за нищо не става. Утре може вие да играете в този съюз. И не се знае дали ще спечелите или ще загубите.
След повече от 7 години игра няма да впечатлите константната публика с победите си. Победите и загубите останаха в миналото. Нови победи важат само за новите играчи. Както е казал един наш футболист - Не може да сравнявш футболисти, играли в различни времена и условия.
В момента не печелите нищо - нито пъргатори, нито уорез. Който и да спечели индивидуалната и съюзна класация ще вземете просто един предмет. И ще бъдете шампионите на тридесет и косур рунд на Хардкор. Класация, която 1 на 1000 ще реши да провери след година. Сигурен съм, че ако има статистика по уникални кликове на меню Победители - Първи рунд на всяка вселена има най-много такива. КЪДЕ БЯХТЕ В ПЪРВИТЕ РУНДОВЕ ТА НЕ ГИ СПЕЧЕЛИХТЕ? Повечето от вас играехте тогава. В това число и аз (най-ранният ми рунд с присъствие в крайното класиране (топ 5) е под номер 4 във Вселена 2).
Но ако не сте съгласни с мен ви предизвиквам на нещо различно от булфлийт.
Нека излезем пред блока и играем на Стражари и апаши (жмичка, чилик, кър). Време е да видим кой е истинският победител. Може да сте били от губещият отбор като малки, но ето сега 15-20-30 години по-късно имате възможността да спечелите. Родителите, гледащи през терасите ще ви адмирират за победата. Ще се помни дълго.
Роялеее,умно дяти си ама разваляш седянката.Две приказки написа и на хората им мина ищаха за разправия.Пък беше станало интересно Нека и ние средно статистическите дребни играчи да изплакним окото с някоя хубава битка,кавгичка или нещо си там.
А на участниците форума има нужда от раздвижване от време на време.
не знам... май закъснях аз, но чак сега успях да се регистрирам....
Малко ми е смешно от къде вадите това самочувствие, особено Румпела... че и лично му го казах... 10 дни играта Ви върви, щото летите с дини... ква стратегия кви пет лева. Но все пак не забравяйте да гледате и вашата купа, щото сте далееееееч от това за което се имате....
Уж много добри... пък двама от вас явно бяхте в настроение да подарите на един новак като мен, цели 4 флага.... Забравяте се... не само в играта, докато спите, а и по принцип....
Ти остави, но май наистина това е резюмето ви. Чакай да те похваля, да не те сецна. Браво уест, отлична игра, добре си ги издебнал тия сателити, размазал си ги, спря ни развитието. Отлични атаки. Бравос, колегите ти и с подобни битки не могат да се похвалят