WAREZ RULZZZ (Новините такива, каквито са)

Ежедневно издание с много интересни събития от света на играта на Hardcore Вселена.

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 27, 2008 10:25 am
Контакти:

Re: WAREZ RULZZZ (Новините такива, каквито са)

Мнение от puhcho »

На всички ви е трудно да преглътнете, че може един съюз да отмъква купите всеки рунд нали... с ония мърши СМЕРШ се оляхте да сипете върху съюза и защо?... Защото са измислили как да играят... Засрамете се... на всички ви порасват пишките като се видите с две, три битки напред...все се чудя как всички сте по-ниски от тревата като ви бият, ама ударите ли някой и край - хващате господ за шлифера...

Кобака, душо, елфа те удари докато ти спамех в скайпа и те разсейвах, така че недей да хулиш слави... а пък да ми обяснявате кой е хубав и кой грозен - тва са изцепки от детската градина...

И за мойта любов Fallenka - джанъм ти си като солта бре... навсякъде...дай една битка как си набила някой пургаторец и тогава сипвай срещу съюза... щото те помня миналия рунд с оня гоУемия атомик точно в Пургатори...
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Ти и ти се обади. Най-лесно е като не играеш и отстрани да разказваш за славното минало. Запис нямам, та само на очите си вярвам. Регистрирах се и нищо не направихте. Факт. 200танкера беше всичко, което успяхте да ударите. Браво, доста славни играчи.

P.S: А купи сте отмъквали не знам си колко рунда просто защото не сте видели сериозна конкуренция. Вие и сега тръгнахте много добре.
Последна промяна от rumpolino на ср юни 06, 2012 11:31 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
fallenka
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 23, 2011 11:21 am

Мнение от fallenka »

АХАХАХА, нищо не съм сипала, само се опитвах да ви накарам вие да не се карате за глупости :a050:

Знаех си, че съм ти голямата любов, пухи... главно заради теб се махнах тогава от Пургатори, да не ти завземам територията и да те оставя единствено женско там, че много взе да се изнервяш аз като дойдох, а не съм искала да отвличам мъжкото внимание от теб по никакъв начин :) А "джанъм" за пръв път го чувам, обяснете на едно неуко дете какво значи това :)
Може да съм фъстък, ама се бия като цяло пакетче!
Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от puhcho »

Румпи, аз ти казах и преди с калните си обувки се разбирам по-лесно отколкото с теб.. Дано като пораснеш ти дойде акъла, защото се уморих да споря с п*тки....

А джанъм, махна се от Пургатори щото мъжа ти е голям играч, ама тва е друга тема :a042:
Потребителски аватар
fallenka
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 23, 2011 11:21 am

Мнение от fallenka »

Ще приема, че "джанъм" означава нещо хубаво, не съм наясно с турските думи, не искам и да бъда.

Да ти припомня, че аз напуснах доста след атомика, не исках да ходя в друг съюз тогава като той напусна. Обаче явно като видя, че има и друго женско при вас, нещо не ти хареса. Започна да се изнервяш, караше се, че спамим и т.н. В чата в скайп също беше ядосана... като питах няколко човека какво става, понеже ми изглеждаше веселячка и ми казаха, че ревнуваш от мен. И понеже се радвах, че тоз път не съм единствено женско реших да намаля малко спама, ама пак не стана. В скайп една вечер в общия ви чат като писахме ти пак нещо недоволстваше и накрая, за да привлечеш внимание си показа сутиена чак. Точно тогава спрях да пиша аз и реших да не показвам моя, че... тогава дори моята фантазия е бедна какво би измислила :a050: И тогава реших да се махна, та да не ти преча и макар че не харесвах няколко човека от съюза на атомика, го накарах да пита дали ще ме приемат и на следващия ден ме извикаха. Та, след като напуснах се надявам да си била по-щастлива с "твоите" мъже и никоя друга, която да краде част от вниманието, което явно трябва е за теб :) Жалко, доброто мнение за теб ми беше останало и доста време след като напуснах съюза, ама здраве да е. :)
Може да съм фъстък, ама се бия като цяло пакетче!
Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от puhcho »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: еее ю мейк май дей честно... хубаво е че разбираш кога хората се ебават с теб, сигурно си го прихванала от полицая и той е с нула духовитост горкия...каквото му се каже е чиста монета :lol: :lol: :lol:

Та благодаря ти че ми освободи съюза, вече ще спя спокойно че никой от моите мъже няма да ти види сутиена...толкова безсънни нощи изкарах в терзания по тази тема :naked:
Потребителски аватар
3JIeTo
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 27, 2009 12:41 pm
Контакти:

Мнение от 3JIeTo »

:lol: :lol: Чета пълни глупости тука ...всеки гледа да си мери кирката :b030:
Скъпи Сашко :b010: :b010: чак ми става смешно като ти кажа името...да те подсетя аз защото имаш явно къса памет ,но друго не съм и очаквал...Прибираш се пиян пускаш мод ,да но забравяш да изключиш рефрешара та ти писах на скайпа да го спреш да не те накажат :a042: То бяха благодарности то беше притеснение да не го хванат горкия че няма да може после да се пъне както в момента :p020:

Драга фаленка тебе не те знам и не искам, но и ти си смешна искаш внимание и го търсиш на всякаде (то това си е нормално играт 10 женски на 100мъжки няма как да не ти е весело като те споменат ) затова недей гледай в на другия паницата ..еми вземи един път да минеш тая граница от 100-200к че гледам все се мъчиш :) Като минеш 400к и поседиш 1 месец там тогава може и да имаш право да изказваш по заядливо мнение :P даже ти предлагам да го направиш този рунд и без това няма да има кой да ви спре давай бързай !!

Румполинчо :k018: :k018: извинявай че те споменавам не ми бутай планетите ако пак се засечем....ооо чакай малко ама то ти играш на 5 рунда 1път като хората когато няма тръпка но все пак , не ми бутай планетите в друг рунд моля те ,че няма да имам самочуствие като вас !

Всеки взе да показва зъбките когато не трябва,но то винаги е така как искаш мишката да се зъби на котката ... :c018:
Стратегийте ви са пет за четири и представа си нямахте половината какво правите ...хубаво че имахте Супер много късмет че да стигнете до тук ;)
Румпа искаш уважение за това което сте направили но по начина по който го търсиш никопга няма да го получиш,но какво да ви отаврям очите ще ви оставя да се мъчите :a066:

Каде и господин Халесито ....да де Госпожа то това е женско :) каде е и тя че ми липсва да се прави на умна в последните дни ...а блокирваше и се оплакваше предните месеци.
Каде и господин Тор-чо то тва гюбре ли е БОГ ли е не го знам ,но и той ми липсва да пише ,викнете ги и те по някой заядлив ред да напишат аз дадох основата чакаме само тях. :k038:
Потребителски аватар
theLick
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 16, 2010 4:24 pm

Мнение от theLick »

По принцип е супер тъпо да започнеш новия рунд, не с идеята да си върнеш на някого, а да прецакаш цял отбор. Вие Ларесите сте се събрали там от кол и въже, основно сте 2-3-ма познати и се мислите че сте страшен "Тиим". Нека ви видим, 2,3 рунда поред да сте такава сила, пък после очаквайте ЕВАЛА.
Знаем ви - 2-3 дето сте "про-та" ...

Ама хайде да не си казвам каквото ми е на езика че "админите" и тук имат слабост към него... :P
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

3JIeTo написа::lol: :lol: Чета пълни глупости тука ...всеки гледа да си мери кирката :b030:
Румполинчо :k018: :k018: извинявай че те споменавам не ми бутай планетите ако пак се засечем....ооо чакай малко ама то ти играш на 5 рунда 1път като хората когато няма тръпка но все пак , не ми бутай планетите в друг рунд моля те ,че няма да имам самочуствие като вас !

Толкова учтиво се помоли, че сърце няма да ми даде да те праскам. :ok:

Пухчо, не те знам къв си или каква си. Май си женско, така чувам, та ще се обръщам в женски род. Наистина си нямам и на идея за един твой успешен рунд в играта, пък бая рундове насъбрах. Не знам къде си се хванала да коментираш и да обиждаш като грам не чаткаш и за нищо не ставаш. Заяде се, че обидих вестника - хубаво, прекрати. Там имаш право, ала играта ти е непонятна и смисъл няма.

theLich, теб също не те зная, нямам идея откъде се пръкна, ала ми се струваш поддръжник на идеята, че трябва да имаш славно минало за да имаш блестящо бъдеще. Как въобще критикувате съюза бре. Сбирщина сме били, аматьори, интриганти. Е супер, ако вие не сте такива защо не ни нашамаросате. Бихте си делийтите всички, защото "2-3" прота ви направиха за смях и тва беше, хайде сега у форума да кажа колко съм бил велик преди, като е нямало кой да ме закача и съм си копал кротко. Екстра, ама сега не стана така. А да говорите вие какъв съюз сте, не знам. Жалки ми се струваха интригите в началото, ама какво ли разбирам и аз от съюз тертети и изследователи.

Отново казвам. Пъргатори е стар съюз, носи ви се име от години насам. Стар съм в играта, но винаги съм играл във втора вселена. За първи път се бия срещу вас и определено за нищо не ставате. Това е впечетлението ми, съжалявам ако обиждам някого, а вярвам е така.

Ала какво ли се чудя. Аз за колко години един играч не видях, който след като го изтрият да каже "оф много ми е гадно за акаунта", "офф имах много силна флота, жалко". Всички започват с това, че другите нямали личен живот, а те самите висели по 20 часа онлайн. И се започват пак едни обяснения. Е бравос, вие също не направихте изключение.
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон юни 04, 2007 4:41 pm

Мнение от slavi »

rumpolino написа: Отново казвам. Пъргатори е стар съюз, носи ви се име от години насам. Стар съм в играта, но винаги съм играл във втора вселена. За първи път се бия срещу вас и определено за нищо не ставате. Това е впечетлението ми, съжалявам ако обиждам някого, а вярвам е така.
Както казах и вчера повечето хора в съюза играят от скоро(втори трети рунд им е)тези които играем отдавна сме 2-3 в моментаот 15, а кой за какво става няма да коментирам.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Tribune Hardcore Вселена”