WAREZ RULZZZ (Новините такива, каквито са)

Ежедневно издание с много интересни събития от света на играта на Hardcore Вселена.

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон юни 04, 2007 4:41 pm

Re: WAREZ RULZZZ (Новините такива, каквито са)

Мнение от slavi »

На кое викаш театър,да влезеш при нас и "приятеля" ти да те удари,перфектно изигран номер даже и пред админите мина!
Последна промяна от slavi на ср юни 06, 2012 7:52 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)

Мнение от slavi »

kobakaaaaa написа:slavi ot saobrajeniq za sigurnost ti preporachvam da si slojish nqkakav avatar zashto si brutalno grozen a i deca vlizat po forumite!
Ти се научи да пишеш на кирилица и тогава ми говори кой е грозен.
Не ме карай да използвам обидни думи по твой адрес да не те накарам да плачеш пред монитора.
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)

Мнение от slavi »

rumpolino написа: Поздравленията си отправям към слави, твоята игра ми харесва.
Моята игра е винаги една и съща:бой,бой и пак бой :galletos: :galletos: :galletos: :galletos: :galletos:
sashku
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 31, 2007 11:30 am
Контакти:

Мнение от sashku »

slavi написа:На кое викаш театър,да влезеш при нас и "приятеля" ти да те удари,перфектно изигран номер даже и пред админите мина!

Ти добре ли си :) я се осъзнай малко . Седни с админите и ми провери личните съобщения ако трябва от тогава да видиш какво сме си говорили . На теб винаги някой трябва да ти е виновен :) Признай си грешките просто
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)

Мнение от slavi »

аз нямам грешки до момента,както виждаш имам флота имам и 7планети.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Слави, харесвам играта ти, но не и поведението ти. А то значи много повече. Аз май като най-малък от всички ви най-много пораснах. Аман от бойци и играчи. То в тая игра всички станахме прота, няма вече слаби. Имаш ли малко повече свободно време и нерви лесно влизаш в топа. Разбира се идва момент в който те мачкат :c082: , но това е от без значение в случая, винаги е било така. Молбата ми беше да спрете да се палите толкова. Написах интересна темата защото ми липсваше това, а знаех какво ще се случи. И пак се почнаха някакви обаждания кой преди 6 години ударил шпионските сонди на някого си или му съборил склада за газ. Супер, направете го пак. Тук сте много активни. Не бях играл срещу вас до сега и имах добро мнение за повечето ви. Не го оправдахте. Сийзъре, не знам за какъв подбор говориш, но и във ващият съюз бях поканен в началото, радвам се, че отказах.

Какво е сегашното ми впечетлението ли? Румпи малкият пич се регна, събра се с няколко стари играчи и ви направи за смях. Ще заобичам играта още повече, ако е възможно разбира се, ако следващият път когато се засечем из вселените не ми дадете шанс да се развия.
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)

Мнение от slavi »

Да ти кажа честно повечето то нашите играчи играят от скоро и ние им помагаме да се развиват и т.н.
не са прота като вас да играят от 5-6г.
kobakaaaaa
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 30, 2008 12:37 pm
Контакти:

Мнение от kobakaaaaa »

slavi написа:
kobakaaaaa написа:slavi ot saobrajeniq za sigurnost ti preporachvam da si slojish nqkakav avatar zashto si brutalno grozen a i deca vlizat po forumite!
Ти се научи да пишеш на кирилица и тогава ми говори кой е грозен.
Не ме карай да използвам обидни думи по твой адрес да не те накарам да плачеш пред монитора.

az pisha na latinica, no samo fakti! a tvoq stil na igra boi boi i samo boi ne znam v koi vic varvi no ot kakto igraq vijdam samo mod mod i samo mod... vseki rund se nalivate a ustite vi govorqt poveche ot flotite, ot kakto se pomnq ne te biq ot sajalenie... ne znam ot kade se namirat takiva klouni kato teb ....
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)

Мнение от slavi »

алоууу гашник я слез на земята
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)

Мнение от slavi »

Кобаче ти завършен рунд имаш ли? или във фреша като отидеш и оламваш и пак те бият като шкембе у довар
Отговори

Върни се в “Bulfleet Tribune Hardcore Вселена”