WAREZ RULZZZ (Новините такива, каквито са)

Ежедневно издание с много интересни събития от света на играта на Hardcore Вселена.

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
fallenka
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 23, 2011 11:21 am

Re: WAREZ RULZZZ (Новините такива, каквито са)

Мнение от fallenka »

И двете страни хейтвате, не обвинявайте само нашите красавци :a086:

Това, че паднахте, не означава, че трябва да сипете безпочвени обвинения и да обиждате :) Признайте, че ви нашляпаха и толкова ;)

Пък, аз се радвам, че попаднах в този съюз - най-накрая да се почувствам както се чувствам в ДАНС във втора :pinkglasses:
Може да съм фъстък, ама се бия като цяло пакетче!
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

sashku написа:Слави що бе аз ти летях , пусках ти смс , и стоях и чаках и ко направихте вие? нищо :) или ще кажеш че късмет пак съм изкарал . Моля ти се . Поне ела обясни защо си постояно мод от седмица че и барабар повече :) Уж голям флийтър а пък се скри докато твоите връстници ядоха шамарите . Вие вместо пургаотори трябваше да се пишете хейтъри ама айде :) Нищо лично , пожелавам ви късмет следващия път.
Саше, честно ти казвам по-голяма ламуга от тебе не съм виждал.Самия факт, че си на 6то място говори достатъчно за рунда.Или мултясвате с оня боклук Фреди(а.к.а mehagonic) Да няма некоя случайно проверка и оранжада.Имам лична молба към теб-регни се зимата да има кой да ме дърпа напред в играта.:)
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон юни 04, 2007 4:41 pm

Мнение от slavi »

Ти точно не се обаждай най много бой яде и ми се молеше да те оставя на мира и как спокойно да си доизкараш рунда,относно смс-ите ти това,че ми блокирвахте телефона от тях и не ги получавах е друг въпрос.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Аз не зная. В тази вселена играя сигурно 3-ти рунд. Винаги ми се е струвала по-лесна от втора. Гледам фактите, събрахме се хубав съюз и 4-тата купа ви бяга. И това ми харесва. Интересно ми е и съм сигурен, че и по-интересно ще става. Не се интересувам как сте се представяли преди, сега не успяхте да ме впечетлите. Поздравленията си отправям към слави, твоята игра ми харесва.

Ама брей колко съм готин. Една тема да праснем и съживих форума :a066:
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон юни 04, 2007 4:41 pm

Мнение от slavi »

Да поздравления че раздвижихме форума.
Саше понеже питаше защо съм в мод да ти отговоря,че аз нямам лидер haleesi (който го играят 2ма човека от 1компютър) и не ме гледат те, за разлика от тебе.Ако на това се радваш,че си направил добра игра..........................
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

rumpolino написа:Аз не зная. В тази вселена играя сигурно 3-ти рунд. Винаги ми се е струвала по-лесна от втора. Гледам фактите, събрахме се хубав съюз и 4-тата купа ви бяга. И това ми харесва. Интересно ми е и съм сигурен, че и по-интересно ще става. Не се интересувам как сте се представяли преди, сега не успяхте да ме впечетлите. Поздравленията си отправям към слави, твоята игра ми харесва.

Ама брей колко съм готин. Една тема да праснем и съживих форума :a066:
румпи, ще има :galletos: Иначе наистина е по лесна от втора в момента.Затова и във втора нема видиш никога в топа каси като креатива и бозата.Като я няма наносилата..100-200к и толкоз.Не може тука 4-5 рунда в спийда топаджиите да са на по 1 милион с по 50 атаки и то от сейфове..ебати пародията.
Потребителски аватар
fallenka
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 23, 2011 11:21 am

Мнение от fallenka »

Искам да изкажете специални благодарности на будилник fallenka, дето ви буди по 5-6 минути, докато се освестите :a050: :a050:
Може да съм фъстък, ама се бия като цяло пакетче!
sashku
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 31, 2007 11:30 am
Контакти:

Мнение от sashku »

seazar написа:
sashku написа:Слави що бе аз ти летях , пусках ти смс , и стоях и чаках и ко направихте вие? нищо :) или ще кажеш че късмет пак съм изкарал . Моля ти се . Поне ела обясни защо си постояно мод от седмица че и барабар повече :) Уж голям флийтър а пък се скри докато твоите връстници ядоха шамарите . Вие вместо пургаотори трябваше да се пишете хейтъри ама айде :) Нищо лично , пожелавам ви късмет следващия път.
Саше, честно ти казвам по-голяма ламуга от тебе не съм виждал.Самия факт, че си на 6то място говори достатъчно за рунда.Или мултясвате с оня боклук Фреди(а.к.а mehagonic) Да няма некоя случайно проверка и оранжада.Имам лична молба към теб-регни се зимата да има кой да ме дърпа напред в играта.:)
Да ти кажа нещо на тебе , ТИ нямаш особено право да говориш за мен . Аз съм по стар играч от теб , това че не знаеш кой съм е друг въпрос . За ламуги не ми говори ;) Да мултясвам с фреди ? май не си наясно въобще какво беше станало че да ми говориш това .
slavi написа:Ти точно не се обаждай най много бой яде и ми се молеше да те оставя на мира и как спокойно да си доизкараш рунда,относно смс-ите ти това,че ми блокирвахте телефона от тях и не ги получавах е друг въпрос.
А на теб ще ти кажа че това си беше чиста постановка , без това знаеш добре че флотата ми я нямаше там където ти ходеше да ме търсиш :) Почнах да играя тука буквално на майтап . Но след като Халесито ме удари не мина и 15 мин и ти влезе и ме изгони от съюза . Да припомня ли тогава какво стана ? Почнахте да ме летите целия ти съюз за да се опитате да ме ударите и в крайна сметка не успяхте тогава . След това мехагоника се опита да води преговори с мен да ми даде нанота за да ме удари да може да настигне халесито , аз го заблуждавах че ще се съглася за да имам време да отида в варез защотото отпреди това си имах приказка с него и се разбирахме . Влязах и ви отказах категорично, и вие пак почнахте с нападките . :) Това че съм ти казал да ме оставиш намира не беше особено моляне но щом така го приемаш окей . Но и това си беше театър трябваха ми 2 дни да изкарам дините си за да може да те налазя - което и направих . Нарича се стратегия съчетана с малко театър . Просто сте толкова жалки и предсказуеми че няма накъде . За това и така се развиха нещата , разбира се не във ваша полза . За моята игра ... ако ми се провери акаунта ще видите че нямам 1 полет на атака към нито един играч освен към Пургите /освен 3те ми полета по LordStark,където успях да сваля 2 планети/ . Смисъла да продължа да играя е да срина този съюз с помоща на новите ми съюзници и мисля че го постигнах . Да доволен съм в такъв случай от играта . И не ми пука за класацията на кое място съм цезаре не съм зависим като вас за 1во място .
Последна промяна от sashku на ср юни 06, 2012 10:02 pm, променено общо 1 път.
sashku
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 31, 2007 11:30 am
Контакти:

Мнение от sashku »

Факт е че благодарение на моя театър на вас ви дойде от там дето най малко очаквахте и понесохте своята пагуба . На мен ми е достатъчно
kobakaaaaa
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 30, 2008 12:37 pm
Контакти:

Мнение от kobakaaaaa »

slavi ot saobrajeniq za sigurnost ti preporachvam da si slojish nqkakav avatar zashto si brutalno grozen a i deca vlizat po forumite!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Tribune Hardcore Вселена”