Това, че паднахте, не означава, че трябва да сипете безпочвени обвинения и да обиждате
Пък, аз се радвам, че попаднах в този съюз - най-накрая да се почувствам както се чувствам в ДАНС във втора
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Саше, честно ти казвам по-голяма ламуга от тебе не съм виждал.Самия факт, че си на 6то място говори достатъчно за рунда.Или мултясвате с оня боклук Фреди(а.к.а mehagonic) Да няма некоя случайно проверка и оранжада.Имам лична молба към теб-регни се зимата да има кой да ме дърпа напред в играта.sashku написа:Слави що бе аз ти летях , пусках ти смс , и стоях и чаках и ко направихте вие? нищоили ще кажеш че късмет пак съм изкарал . Моля ти се . Поне ела обясни защо си постояно мод от седмица че и барабар повече
Уж голям флийтър а пък се скри докато твоите връстници ядоха шамарите . Вие вместо пургаотори трябваше да се пишете хейтъри ама айде
Нищо лично , пожелавам ви късмет следващия път.
румпи, ще имаrumpolino написа:Аз не зная. В тази вселена играя сигурно 3-ти рунд. Винаги ми се е струвала по-лесна от втора. Гледам фактите, събрахме се хубав съюз и 4-тата купа ви бяга. И това ми харесва. Интересно ми е и съм сигурен, че и по-интересно ще става. Не се интересувам как сте се представяли преди, сега не успяхте да ме впечетлите. Поздравленията си отправям към слави, твоята игра ми харесва.
Ама брей колко съм готин. Една тема да праснем и съживих форума
Да ти кажа нещо на тебе , ТИ нямаш особено право да говориш за мен . Аз съм по стар играч от теб , това че не знаеш кой съм е друг въпрос . За ламуги не ми говориseazar написа:Саше, честно ти казвам по-голяма ламуга от тебе не съм виждал.Самия факт, че си на 6то място говори достатъчно за рунда.Или мултясвате с оня боклук Фреди(а.к.а mehagonic) Да няма некоя случайно проверка и оранжада.Имам лична молба към теб-регни се зимата да има кой да ме дърпа напред в играта.sashku написа:Слави що бе аз ти летях , пусках ти смс , и стоях и чаках и ко направихте вие? нищоили ще кажеш че късмет пак съм изкарал . Моля ти се . Поне ела обясни защо си постояно мод от седмица че и барабар повече
Уж голям флийтър а пък се скри докато твоите връстници ядоха шамарите . Вие вместо пургаотори трябваше да се пишете хейтъри ама айде
Нищо лично , пожелавам ви късмет следващия път.
А на теб ще ти кажа че това си беше чиста постановка , без това знаеш добре че флотата ми я нямаше там където ти ходеше да ме търсишslavi написа:Ти точно не се обаждай най много бой яде и ми се молеше да те оставя на мира и как спокойно да си доизкараш рунда,относно смс-ите ти това,че ми блокирвахте телефона от тях и не ги получавах е друг въпрос.