Bulfleet Weekly.

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон юни 04, 2007 4:41 pm

Re: Bulfleet Weekly.

Мнение от slavi »

днес ще излезе
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)

Мнение от slavi »

Последна промяна от slavi на нед май 06, 2012 3:59 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)

Мнение от slavi »

Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

aбе къде отиде пак вестнику
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)

Мнение от slavi »

Bulfleet Weekly 13.05.2012
тука е ама кой да го качи в офф топика :a055:
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)

Мнение от slavi »

Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)

Мнение от slavi »

Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Незнам вече къде да пиша за 2-ра вселена, затова реших тука ,белкем че влизат повече хора ,във тоя раздел . бях задал въпрос някъзе във форума за 2-ра и още не ми бе отговорено , то незнам дали някой тук някога ще ми отговори .

Прочетох за новият рунд в 2-ра вселена във вестника и пак ще пасувам, за кой ли път .Булфлита стана ангажираща игра ,човек трябва да има 20 часа на ден за игра и по 2-3 сиитари за да е във топ 10 или най малкото да не е каса .тая 1-ва вселена беше тестова уж, тестова вселена .аждеба така ли неможа да се направи нещо там във тая прословута 1-ва вселена със тия пусти чесове , не разбрахте ли ,че поне аиди на не е 100% то поне 80%от старите играчи или от новите както е модерно да се пише, не играят тази игра ,защото е много ангажираща и загуба на време . Едно време беше друга бира, нова игра , ново мислене повече свободно време , сума ти бъгове и сиитари и така се съдържаха хора, но сега не е така. На хората им омръзна играта, защото стана едно чи ангажираща едно чи много проста (трябва да имаш 4-5 сиитари , и към 1000-2000 нано за ресурс и генерлство и то аиди ако не 1-во място то поне 2-ро и 3-то място ти е в кърпа вързана )
Пожелавам на всиччки буфбеджии много доклади и доходни рециклажи аз май приключих със булфлеета
Потребителски аватар
Maverick
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 06, 2009 4:11 pm
Контакти:

Мнение от Maverick »

Mo`Money написа:Незнам вече къде да пиша за 2-ра вселена, затова реших тука ,белкем че влизат повече хора ,във тоя раздел . бях задал въпрос някъзе във форума за 2-ра и още не ми бе отговорено , то незнам дали някой тук някога ще ми отговори .

Прочетох за новият рунд в 2-ра вселена във вестника и пак ще пасувам, за кой ли път .Булфлита стана ангажираща игра ,човек трябва да има 20 часа на ден за игра и по 2-3 сиитари за да е във топ 10 или най малкото да не е каса .тая 1-ва вселена беше тестова уж, тестова вселена .аждеба така ли неможа да се направи нещо там във тая прословута 1-ва вселена със тия пусти чесове , не разбрахте ли ,че поне аиди на не е 100% то поне 80%от старите играчи или от новите както е модерно да се пише, не играят тази игра ,защото е много ангажираща и загуба на време . Едно време беше друга бира, нова игра , ново мислене повече свободно време , сума ти бъгове и сиитари и така се съдържаха хора, но сега не е така. На хората им омръзна играта, защото стана едно чи ангажираща едно чи много проста (трябва да имаш 4-5 сиитари , и към 1000-2000 нано за ресурс и генерлство и то аиди ако не 1-во място то поне 2-ро и 3-то място ти е в кърпа вързана )
Пожелавам на всиччки буфбеджии много доклади и доходни рециклажи аз май приключих със булфлеета
Човек, как искаш някой да ти отговори, като толкова неграмотно си задал въпроса, че сигурно сам не си разбрал какво пишеш.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Маверик , не чети между редовете .

viewtopic.php?f=5&t=60657&start=70

Може да съм неграмотен ,но не и прост . Прочети ми внимателно въпроса в тая тема , кажи си пак мнението , може от 2-рия път да откриеш топлата вода.
Отговори

Върни се в “Off Topic”