Bulfleet Weekly 27.05.2012
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
kust1. Мислиш ли, че във вторник през нощта Перник атакува София със ЗНС?
2. На 21.12.2012 г. ще свършва света, има ли достатъчно място на твоите кораби за да се изнесете към друга планета?
3. Коя планета бихте избрали за нов живот Марс, Венера, Сатурн?
4. Космонафтите пробваха секс в безтегловност, вие бихте ли пробвали?
5. Как според вас изглежда марсианската мисионерска поза?
1. Дори с повече.
2. Ще завземаме чужди.
3. Меркурий, да е по-топличко.
4. С облекчение, едва ги вдигам едрите госпожици.
5. Зелена с 6 гърди и 4 крака.
mr_nasty
1. Да и то няколко пъти.
2. Място за ракията и салатата има, ама за жената няма.
3. Направо поемам кърс към Слънцето!!!
4. Оууу да...
5. Пуста пияница е според мен.
JustSomeone
1. Според мен се удариха 2 ЗНС-та в полет от топа.
2. 12.12.12, чакам аз края и строя кораб "Ковчег".
3. На марс имаме среща със зелените човечета.
4. Навсякъде бих пробвал.
5. Интересно.
Maligos
1. Категорично ДА! Даже бяха стимулирали опита с нанки, защото го усетихме и в Търново!!
2. Ще се намери, ама само за тия дето заслужават.
3. Тази на мандрамуняците, сиреч на Аватар!
4. Ще пробваме като се наложи...
5. Нещо като земната ама с още няколко цици за баране!
Nefertiti
1. Определено е имало знс.
2. Като му дойде времето, ще се разбере има ли.
3. Венера.
4. Да.
5. Като я пробвам, ще ви кажа.
seeker
1. Точно обратното, София летя по Перник, за да му бутне мините.
2. В голфа има още 4 места.
3. На Йо.
4. Трябва да се пробва.
5. Незнаеш кой отгоре, кой отдолу, брат.
fallenka
1. Да, корабите изведнъж се материализираха и решиха да атакуват де що видят.
2. Аз и моите кораби мислим да не умираме на 21.12.2012 и по този повод няма нужда да се изнасяме.
3. Ако трябва да избирам между тези трите - Марс. Венера е много близо до Слънцето и ще се опечем като агнета на Гергьовден, а Сатурн - прекалено далеч и съответно ще станем на ледени кубчета.
4. Мечта ми е!
5. Като правя сeкс с марсианец, ще снимам и ще споделя.
str
1. Според мен Перник се занули сам себе си.
2. Корабите ще се изнесат лесно проблема е ние къде ще идем.
3. Нито една от трите. Марс опитаха да я затоплят чрез изпускане така наречения парников ефект, но явно без успех и за сега остава с голяма температурна амплитуда. Сатурн е прекалено далеч в момента от слънцето и е с доста ниски температури за да оцелеем на повърхността. Венера е прекалено близо до слънцето и е невъзможно да се пренесем там.
4. Нямам толко милиони за да го опитам, но ако имах бих ги вложил в нещо доста по-хубаво и с перспектива.
5. Така както никога няма да можем да си я представим.
RoNaLd0
1. Не само София.
2. Света няма да свършва.
3. Сатурн.
4. Нзззз.
5. Нямам си на идея.
WestStar
1. Имаше такива неща, ама сме се подготвли със скаути.
2. Ще си пусна протекция и после ще събирам рециклаж цяла година.
3. Сатурна си играе тук... и бая бой отнесе тия дни, не искам там... Но виж за Венера се носят приятни слухове.
4. На Венера за кво си мислиш ще ходя?
5. Марсианската какво?
============================================================================================
6661. Трябва ли според теб обявена война към някой съюз задължително да бъде върната?
2. Какво е мнението ти за лидерите, които не обявяват войни на останалите съюзи?
3. Какво е мнението ти за играчите които играят със ЗНС?
4. Това ли е най-добрия начин за противодействие срещу силните играчи?
5. В средата на рунда полетяха много ЗНС, до какво ще доведе това-повече бойни точки или повече "висящи" флоти?
1. Не е задължително, но това е знак, че някой го е страх, а при война играта е по-интересна.
2. Те си правят тяхната сметка, всеки си има право на мнение, но в общи линии мнението ми е както при предния въпрос.
3. Всеки има право да играе както иска, щом е в рамките на правилата, значи всичко е ок. Друг е въпросът защо при едни и същи условия едни планети падат, други не???
4. Всеки търси най-добрия начин за противодействие.
5. Бих казал, далеч преди средата на рунда полетяха ЗНС.
seeker
1. Не трябва да е така според мен. Обявяваш война и до няколко часа отсрещния съюз да има време за размисъл. Ако не я върнат, да отпада, а не да я върне след 1 месец когато има възможност да ударят даден играч от 1-вия съюз. Не виждам защо трябва да се задължава втория съюз да връща войната.
2. Всеки съюз си избира политика. Защо трябва да върна аз война, при положение, че съюза ми не е готов за нея.
3. Обикновени играчи, какво да е.
4. Начин е.
5. Надявам се за повече бойни точки.
kust
1. И това е въпрос на стратегия, не трябва да бъде задължително.
2. Какви лидери? Лидери вече няма и съюзи няма, всичко е пародия.
3. ЗНС са си част от играта, всеки си избира стратегията, нагажда я според условията, зависи за какво играеш.
4. Начини много, това е един от тях. До повече отказали се играчи ще доведе, това мисля да го изпробвам лично.
redgoro
1. Според мен трябва.
2. Добри хора, самаряни. Да си оставят и флотите по планетите.
3. Не ми харесват звездите, не бих играл с тях и не го смятам за правилно.
4. На силните явно им писва и няма с какво друго да се занимават.
5. Ще има висящи флоти, а не е правилно.
HIGHWAY
1. Война се връща само, ако има изгода. Никога не бих обявил война просто ей така. Обявява се примерно 30 сек. преди да удариш някого или нещо от сорта.
2. Пресметливи са. Евала им. Няма нужда да хранят останалите. В тая игра не се показват мускули на подиума, а се правят изчисления. Който е сметкаджия печели.
3. Същото като мнението ми за играчите, които играят с кръстосвачи.
4. Това е начинът да си проправяш път нагоре.
5. До по-малко сгради на Спас.
fallenka
1. Не, но и двата съюза имат шанс да хванат някой от другия и да го ударят, ако няма война и от двете страни, няма кораби и бойни точки.
2. Какво мнение трябва да имам, не може да слагате всички под общ знаменател. Всеки си играе както прецени за добре и както иска.
3. Същият отговор като на горния въпрос.
4. Имам едно странно чувство, че въпросите сте ги написали във връзка с вашия съюз и всички, които ви летят със звезди. Няма силни и слаби играчи. Има играчи с време и пари за нанки, има и такива без.
5. Бойните точки могат да се направят с другите кораби, логично е да се сетите, че ще доведе до повече висящи флоти.
Maligos
1. Да, донякъде. Според мен трябва да има опция при протакане от другата страна без приемане/отказ да се влиза в състояние на война.
2. Мишки?
3. Ем от такива няма наспиване.
4. Донякъде.
5. От двете, нека има зрелища да си направим кефа!
rumpolino
1. Не. Булфлийт е тактическа игра. Изиграеш ли си картите правилно-печелиш.
2. Въпросът съдържа смислова неточност.
3. Това някаква забележителност или нещо нестандартно ли трябва да е?
4. Кое това? Звездите ли, кажете че въпросите са свързани. Мисля, че да, това е най-добрият начин.
5. Чак пък много звезди да са полетели не мисля.
RuMBaTa
1. Трябва да има наказание че е отказал играта. Първите 3 дена да не може да се атакуват взаимно, но при положение че войната е предизвикала междулидерско съгласие да няма 3 дена, а просто едни прости 2 ч. за да предизвика повече интерес към гейм плея на играчите.
2. Не трябва да се обявява война, но би трябвало да може да се сключват "НАП" и "Алианс", само при условие че няма да се включват във всякакви битки със съюзниците си.
3. Има ЗНС има и скаути, всичко си е точно.
4. Не е само това, трябва и ти да бъдеш по-дързък към целта си.
5. Има щит във всеки съюз с играч с достигнал броя точки за да го активира, няма да има максималните поражения от ЗНС-то до колкото бойните точки са си заслужени.
str
1. Въпрос на гледна точка от страна на саюза дали има изгода от това, все пак се трупат рециклатори на съюзната планета. Ако аз съм лидер ще им връщам, за да има повече интрига и битки.
2. Прекалено много гледат на сериозно на играта и не гледат от гледна точна на забавлението.
3. Хора, които се борят с шанса. Ако обаче това им е основната цел да бутат планети значи сериозно са се
изгубили в превода.
4. Най-добрия начин ако си на два пъти точките под силния играч. Другия вариант е обединявате се четири човека от съюза и го побърквате докато се изтрие сам.
5. Ще доведе до повече сакути с надценка в борсата нищо друго.
Ludiq_max
1. ДА. Оказано им е някакво уважение за да им се даде война.
2. Страх ги е, поне така си мисля.
3. Опитват се да покажат превъзходство.
4. Зависи конкурента с каква флота разполага. Нека да летят със ЗНС когато конкурента е на линия и да премерят сили, а не когато го няма.
5. Кухи точки.
WestStar
1. Защо да трябва? Това е голяма глупост... В реалната история, обяват ли ти война никой не чака отговор, направо почва.
2. Ами въпрос на политика на съюза. Ако имат друга стратегия, никой не може да ги задължи да обявяват война на който и да е. Това естествено не важи в случаи, когато вече им е обявена война, ако имат достойнство, ще отговорят. И дано това се премахне със задължителния отговор.
3. Мнението ми е, че е досадно да ги чакаш и дебнеш, но е част от играта. Хич не е полезно за спокойният сън, но това е положението.
4. Ами явно. Дори и силните играчи могат да бъдат силни едновременно и срещу ЗНС и срещу флота.
5. И двете. Ще падат флоти, ще падат и планети, но ще падат и много звезди.
============================================================================================
Попитахме Администрацията:
Gerodzwero1. Напрегнат рунд, от рано полетяха дините, но вие нямате много работа, по-честни ли са станали флийтърите или по-хитри?
2. Възможно ли е да видим уговорени битки към края и ще има ли сурови наказания за провинилите се?
3. Много от флийтърите ви критикуват, лесно ли е да си администратор и да вземаш правилните решения?
1. Работата на администраторите е като море без бряг - никога не се вижда края. Разчитам на това - играчите да осъзнаят, че каквито са те - такава е играта, те я правят интересна, честна, динамична.
2. Всичко е възможно и както винаги - всяко нарушение на правилата ще бъде наказано.
3. Лесно е да се критикува отстрани и аз съм го правил преди. По-трудно е да се гради, да се разгледа даден случай обективно от всички страни и да се вземе справедливо решение.
4u6kopek vs PowerRanger
4u6kopek vs pioneer_bass
666 vs gencho
Botd vs Kust
Botd vs Kust
Flex90 vs pastora
HIGHWAY vs zzorg
Ludiq_max vs su
Nefertiti vs lamungera
aleks vs Britannicus
aleks vs amfetko84
audia4 vs dione
bigniki vs saturn
bigniki vs saturn
dim40 vs aleks
kebo69 vs 4u6kopek
kimba vs naolt
kireto vs kristian_123
kireto vs kristian_123
kristian_123 vs koal
slavi vs papagal
slavi vs rumpolino
slavi vs saturn
ves81 vs nabora
Maligos
Една слънчева сутрин реших да се направя на смел и да скоча на един великан, макар и в защита на родната планета. Оказа се че ЗНС-тата не са съвсем нераждавейка?!!??!? Една красива битка доказваща че не само в топ 50 правят зрелища.
Поздрави на нападателя за сносната битка.
velikana vs Maligos
Временна класация на Рунд 28 Вселена Хардкор
За вас материалите изготвиха: puhcho и slavi
Bulfleet Weekly Team
bigniki vs armagedon
За вас материалите изготвиха: puhcho и slavi
Bulfleet Weekly Team

- Какво става?
- Терористи са взели charovna за заложник и искат един милион долара откуп, в противен случай ще я залеят с бензин и ще я запалят. Ето защо аз минавам от кола на кола и събирам дарения.
rumpolino пита:
- И по колко дават хората?
- Е ся... всеки различно, кой колкото му е на сърце... - 5-10 литра.
Търсете си по-млад мъж. Не се притеснявайте, че е малък - те така или иначе не порастват..!!!
- Жена ми изчезна!
- Кога?
- Преди две седмици.
- И защо чак сега идваш да кажеш?
- Ами до сега празнувахме с приятелите.
- Как да стигна до улица "Шота Руставели"?
Гpузинецът:
- Вай, така ме питаш, а? Хайде да отидем вкъщи, да седнем на масата, да пийнем винце, да хапнем шишче, да поговорим, и аз ще ти нарисувам схема...
Puhcho го прекъсва:
- Стига! По тази схема вече два пъти ме наебаха!...
- Как е?
- Зле е.
- Защо зле?
- Жена ми спи с LordStark.
- Да, не е добре.
- Вярно, че и аз спя с неговата жена.
- Това е добре.
- Не е добре. Има две деца от мен.
- Това е зле.
- Но и от лорда жена ми има две деца.
- Тогава сте квит!
- Къв квит бе?! Аз му правя лордове, а той на мен флийтърчета.
Уважаеми летци,
съобщаваме Ви, че може да станете фенове на любимата ни онлайн игра и във Facebook. Последвайте ни в нашите две нови страници, където ще откривате информация за развитието на двата рунда във Вселените и ще може да спамите и обсъждате на воля.
Очакваме Ви!
https://www.facebook.com/pages/Bulfleet/289722457716400
https://www.facebook.com/pages/Bulfleet/303196709738748