Изследователски Полет

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена Hardcore.
Потребителски аватар
free_styler212
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет апр 21, 2006 11:35 am
Контакти:

Изследователски Полет

Мнение от free_styler212 »

Четох, там във FAQ-а, но или не го пише или съм просто глупав. Има ли нещо, което да влияе на шанса за успех на полета или всичко е абсолютно рандом? Вчера пратих да кажем 5 полета, във всеки от всички кораби по един освен от меги-тата бяха по 12, и да кажем 4 полета бяха успешни, а един замина (там с унита, с всичко) и пишеше Шанс за провал 93 % ... Пък другите взеха кой корабчета, кой ресурсче, ама май пак съм на загуба :p015:

И също така, поне спадат ли ти точките от изгубените кораби, че вече 80 рецки заминаха ... :c082:
Потребителски аватар
Maverick
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 06, 2009 4:11 pm
Контакти:

Re: Изследователски Полет

Мнение от Maverick »

free_styler212 написа:Четох, там във FAQ-а, но или не го пише или съм просто глупав. Има ли нещо, което да влияе на шанса за успех на полета или всичко е абсолютно рандом? Вчера пратих да кажем 5 полета, във всеки от всички кораби по един освен от меги-тата бяха по 12, и да кажем 4 полета бяха успешни, а един замина (там с унита, с всичко) и пишеше Шанс за провал 93 % ... Пък другите взеха кой корабчета, кой ресурсче, ама май пак съм на загуба :p015:

И също така, поне спадат ли ти точките от изгубените кораби, че вече 80 рецки заминаха ... :c082:
Отговорил съм на лично в играта.
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена Hardcore”