И също така, поне спадат ли ти точките от изгубените кораби, че вече 80 рецки заминаха ...
Изследователски Полет
- free_styler212
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пет апр 21, 2006 11:35 am
- Контакти:
Изследователски Полет
Четох, там във FAQ-а, но или не го пише или съм просто глупав. Има ли нещо, което да влияе на шанса за успех на полета или всичко е абсолютно рандом? Вчера пратих да кажем 5 полета, във всеки от всички кораби по един освен от меги-тата бяха по 12, и да кажем 4 полета бяха успешни, а един замина (там с унита, с всичко) и пишеше Шанс за провал 93 % ... Пък другите взеха кой корабчета, кой ресурсче, ама май пак съм на загуба 
И също така, поне спадат ли ти точките от изгубените кораби, че вече 80 рецки заминаха ...
- Maverick
- Редник (Private)
- Регистриран: вт яну 06, 2009 4:11 pm
- Контакти:
Re: Изследователски Полет
Отговорил съм на лично в играта.free_styler212 написа:Четох, там във FAQ-а, но или не го пише или съм просто глупав. Има ли нещо, което да влияе на шанса за успех на полета или всичко е абсолютно рандом? Вчера пратих да кажем 5 полета, във всеки от всички кораби по един освен от меги-тата бяха по 12, и да кажем 4 полета бяха успешни, а един замина (там с унита, с всичко) и пишеше Шанс за провал 93 % ... Пък другите взеха кой корабчета, кой ресурсче, ама май пак съм на загуба