Bulfleet Weekly 06.05.2012
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Re: Bulfleet Weekly 06.05.2012
Гергьовден в България се нарича денят, в който се чества Свети Георги Победоносец, 6 май. Обявен е за официален празник в Република България, както и за Ден на храбростта и Българската армия. Чества се и като главен празник на овчаря.
Денят на храбростта започва да се чества в Българската армия още с нейното създаване.
Празникът се чества на 6 май, но е официално учреден на 9 януари 1880 г. с указ № 5 на княз Александър I Батенберг. По-рано на 1 януари с указ № 1 е учреден и военният орден За храброст - отличие, с което се удостояват извършилите подвизи на бойното поле.
През 1946 г. комунистическото управление прекъсва традицията на празника, обявявайки го само за „Ден на пастиря“. Традицията е възстановена на 27 януари 1993 г. с постановление № 15 на Министерския съвет.
На този ден Българската православна църква чества деня на Свети Георги Победоносец - мъченик за християнската вяра загинал през 303 г. при управлението на римския император Диоклециан.
Екипът ни честити празника на всички носещи името Георги, Гергана, Гинка, Ганка, Глория, Ганчо,Гено , Генчо, Генади, Гошо, Генка, Галина, Галя, Генко, Геновева и други имена, подходящи за празника. Бъдете здрави и винаги с пълни складове!
Raik0n3n1. Още не са изминали 14 дни от началото на рунда, а вече има пуснати сателити. На какво мислиш че се дължи това?
2. Смяташ ли че ускореното развитие на някои акаунти се дължи на факта че всички са открили оптималния вариант за развитие с течение на времето?
3. Твоята стратегия включва ли игра на ЗНС?
4. Ако не, каква тактика за игра смяташ да използваш този рунд?
5. Гониш ли някакви цели в рунда или просто се забавляваш?
1. Ами някои може би имат да си връщат от предния рунд и бързат да вадят динчоците.
2. Хаха, оптималния вариант го знаем всички. Купуване на ресурс и яко изследвания.
3. Дори и да включва няма да си кажа.
4. Тактики много и най-различни. Всичко се променя в рунда.
5. Играя и за забавление и за отмъщение. Имам няколко набелязани цели.
Irina
1. На ускорения добив и изследователските полети, вече не е предизвикателство да се пуснат сателити дори само след седмица игра.
2. Той оптималния вариант яко си бие на очи...използване на всички платени екстри в комбинация с целодневно пращане на изследователски полети и готово.
3. Това ще проличи с времето.
4. Нищо определено, както дойде.
5. Основна цел е съюзното класиране, а за другото както се стекат обстоятелствата.
Papy
1. Еми на мините и изследванията разбира се, с тези мини не ти трябват кражби за да ги пуснеш, а от изследвания ако вържат имаш и газта, тъпа работа.
2. Оптимален не, но нанокредите и изследователските много спомагат да дръпнеш на пред...
3. Няма стратегия играя 5 за 4.
4. Тактиката се нарича гол гъз, който забрави нещо ще го пляскам.
5. Винаги се забавлявам, всичко друго е бонус.
mehagonic
Ще отговоря неграмотно на всички въпроси с един отговор:
Играта стана супер динамична и е супер готино да си наноджадай ... А аз тоя рунд ще съм като Тони Дачева -
"ЗВЕЗДИ ЛИ ИСКАШ ДА ТИ СВАЛЯМ, НЯКОЙ КРЪСТ ДА ПРИБЕРААААА" и те така, целите ми тоя рунд са някой да ме откаже до такава степен, че никога да не влеза да играя отново.
malniqta
1. На това че колкото по бързо изкараш знс, толкова по-бързо можеш да свалиш конкуренцията и тъй като има високи скорости на добив нещата стават по-бързо.
2. Е точно всички не, ама повечето може.
3. За този рунд не.
4. Не съм му мислил толкова много.
5. Просто се забавлявам.
georgi92
1. Имайки предвид, че Боинга мина 200к точки вече, а има и десетина човека с по над 100к, въобще не ми се струва странно.
2. Възможно е, а може просто да се бутат нанокредити.
3. Честно казано никога не съм си правил труда да пускам ЗнС, но кой знае, може би този рунд ще е различно.
4. В момента просто си копая спокойно и съм на целодневен сейв, и записвам хора в черния тефтер; като имам повече време ще видим стратегията.
5. Никога не съм гонил цели, това все пак е само игра.
JustSomeone
1. Засилените добиви, строежи и правенето на самите кораби е водещ фактор в желанието за бързи ЗНС-та.
2. Да.
3. Ще се види.
4. Отмъстителна, имам да връщам за едно тормозене от миналия рунд.
5. Забавлението е на 1во място, но глупавите постъпки на дадени играчи от миналия рунд ме тикнаха да се регистрирам в началото на лятото, вместо да се пека.
fallenka
1. То и миналия рунд имаше пуснати сателити още на първата седмица мисля. Сигурно се дължи на това, че вселената е спийд все пак, добивите са доста по-големи.
2. Може би са открили оптималния вариант за развитие на определен начин на игра, не е само един този вариант според мен.
3. Не, никога не съм харесвала ЗНС-тата.
4. От началото смених няколко варианти за тактика, накъдето ме отвее вятъра накрая.
5. Забавлявам се, никога не съм играла за класация...
noob
1. Няма много активни играчи, някой като дръпне с точките и с този добив не е много сложно да се извади знс.
2. Оптималния вариант е яко нанокредити и постоянни изследователски полети.
3. Не.
4. Нямам тактика, играя е така...
5. За забавление играя, скоро заминавам и нямам никакви цели този рунд, може би след лятото ще играя пак, ако има останали хора до тогава.
gosheto
1. Ами това се дължи на много нонокредити.
2. Да, който играе постоянно играта естествено че ще знае всяко слабо място.
3. Да, но по към 60/70 хиляди точки може би по-късно.
4. Играя на кръстове и мегатони.
5. Просто се забавлявам, разпускам и естествено с някой хора на лафче.
============================================================================================
Papy1.Вдигате ли самолета както вдигате флотата?
2. Кръстили ли сте малкия си приятел с името на кораб? Кръстосвача например?
3. Ако презерватива е рециклатор, по колко рециклатора на нощ изпращате на мисия?
4. На едни и същи координати ли осъществявате битките или предпочитате атаки по различни планети?
5. В какви пози обичате да комплектовате самолетите в хамбара?
1. Вдига се не може да се оплачем.
2. Да да да.....кръстил съм го Шпионска сонда ....
3. Ем не обичам рециклаторите, по ми се ядват танкерите.
4. За наденицата ли говорите ?
5. Че самолета има ли поза, искам да го видя в 69 или 96.
Irina
1. Нямам самолет.
2. Не, ама им викам Григорий на такива атрибути, много яко име нали.
3. Не се ползват рециклатори, други събират боклука.
4. Битки яко, навсякъде и по всяко време.
5. Челна стойка.
Raik0n3n
1. Хаха самолета винаги се вдига. Дори понякога повече той, отколкото флотата.
2.Х аха не, нямам и намерение да го правя.
3. Еми може би до към 100 рециклатора ще стигнат.
4. Общо взето където и каквото падне.
5. В правилен шестоъгълник.
malniqta
1. Вдигаме, вдигаме.
2. Не.
3. На нощ 0, ама през деня поне 2.
4. Вече 2 години е на едно място.
5. Каквото ни хрумне, колкото по-изчанчено, толкова по-добре.
Haleesi
Тези въпроси майтап ли са?
kristian_123
Въпросите дискриминират дамите - не е учтиво някак, иначе да не бъркаме играта със секса "от пръдня боя не се става"
WestStar
1. Зависи кой ме напада. Не всяка си струва хабене на ресурс... Пък дано газта да не свършва в близките 50 години, че не ми се ходи по доксктороиди.
2. ХАахахах... не... ама със сигурност не е Speeder-a.
3. Аз рециклатори в тия неща не обичам да ползвам... Ама ако твърдо изискват да бъдат изрециклирани 3 ми стигат за една вечер.
4. Планетите нямат значение, противника е един.
5. През страничния вход, и през подземията, какви са тия въпроси? Ако някоя иска да разбере повече да ме търси на пазара.
kori_BellA
Изпростяхте на МАКС! Пародия!
Bayern
1. Аз флота нямам, но самолета го вдигам без проблеми.
2. Кръстил съм го Плазмата, защото е много мощен!
3. Според зависи колко газ взема от рециклаж/астроплоатация.
4. Да.
5. Както казах аз флота нямам, но защитата е доста добре подредена за всякакви пози.
bqgai
Това гавра ли е?
tor
1. Самолета го вдигам, но флотата по-рядко.
2. Кръстил съм го мегатранспортьор.
3. Не ползвам рециклатори.
4. Не напразно съм си го кръстил мегатранс, защото си имам дамски буби и ги мегатранспортирам от една планета на друга.
5. Он отгоре, она отдоле, после ги въртя, она отдоле, он отгоре.
zer043
1. Вдигам го и никога не пращам на saven - винаги директна атака.
2. Не, моя се казва Тончо - Полицая, но вашата идея не е лоша.
3. Рециклатора е слаба работа, аз работя само с танкери, иначе, средно по 100-тина.
4. Фронта на битката винаги е различен.
5. V for VENDETA!
dominator092
1. Понякога успявам.
2. Шпионската сондичка.
3. По няколко, ама рядко остава рециклаж.
4. Летя само по мои колонии. Лява, дясна.
5. По удобни да се скрия бързо, ако някой влезе в стаята и ме види.
mircpolice
1. Ами то моето не е просто самолет, а направо Звезда на смъртта и да вдига се често.
2. Да, ЗНС.
3. Какво означава презерватив?!?
4. Не защото те вече са разбити.
5. Има един филм с над 101 пози.
kael
1. ????
2. Кой малкия ли? Няма такъв, големия е.
3. По колко трябва.
4. Това си е тайна.
5. Кой как може...
velikana
1. Флотата винаги е в въздуха, търси хамбари за безплатен паркинг. А самолета да не остане назад и той така.
2. Ко, ко, ко каза ?
3. Аз нямам резиклатори, само ЗНС-та.
4. Обичам си касичките.
5. Хопппп и влиза малко по малко.
JustSomeone
1. Всичко вдигаме.
2. Приятелката ми ще ме застреля на публично място, ако и там има булф.
3. Падат доста рециклажи в опаковки.
4. Много планети има, грехота е само по една.
5. Кама сутра на летенето от А до Я.
fallenka
1. Мъжът вдига, а ако се стигне до моя... той е винаги вдигнат.
2. Разбира се, животът ми се върти около Булфлийт все пак. Кръстила съм дясната кръстосвач, лявата - боен кораб.
3. В добрите нощи - по 2-3.
4. По принцип на едни и същи, но от време на време се сменя касичката.
5. Различни, зависи как ни дойде отвътре.
4u6kopek
1. Много ясно.
2. Бомберчо.
3. Ееее то трябва танкер за тая работа, мани ги рецките са демоде.
4. Превръщаме 1 в каса и после чат пат по друга каса скачаме.
5. Тука вече малко трудно да отговоря, бомби в танкери.
HECTOR
1. Да чукам на дърво, все още го вдигам безпроблемно. Дано да е така и за напред.
2. Досега не се бях замислял, ама сега като поразсъждавам си е чист унищожител.
3. и 4. Където и когато се появи рециклаж на хоризонта, веднага излитам.
5. Обичам разнообразието.
seeker
1. Е как!
2. Унищожител - Най-висок клас боен кораб! Снабден с последните разработки във военната индустрия на империята, но сърцето на огневата му мощ са двете плазмени оръдия, гарантиращи безпрецедентно разрушение.
3. ... Обикновен или танкер!?
4. Най-добрата каса е с 5 планети в една система.
5. Сам ли паднах или некой ме бутна!?
sashku
1. Като вдигаме флотата, то не самолета, то тогава ракетата вдигаме.
2. Оооо не, той има по-добро име Супер***.
3. Според зависи от това колко голям е астероида.
4. Кадето падне, флота да има там само.
5. По възможност от всички.
============================================================================================
Haleesi vs mehagonic
RealSteel vs dada
pesss vs GhostRider
revan vs mircpolice
seazar vs Frigid
seazar vs Pastilance
seazar vs Pastilance
seazar vs Pastilance
seazar vs kaloian
seazar vs malniqta
seazar vs ninja
seazar vs penov87
seazar vs www
slavi vs steleon
slavi vs steleon
str vs Bulgar632
Временна класация на Рунд 28 Вселена Хардкор
За вас материалите изготвиха: puhcho и slavi
Bulfleet Weekly Team
През изминалата седмица екипът ни забеляза, че Вселена 2 е изпаднала в дълбока лятна дрямка и нищо не се случва, няма битки, няма полети, дори кирките не се чуват вече. Цялата вселена се е отпуснала под лъчите на прекрасното слънце навън и се моли края на рунда да дойде по-скоро.
Скромният ни екип също очаква карая на рунда във Вселената с надеждата, че с началото на новия ще има повече интересни събития за обсъждане във вестника.
Благодарим на двамата активни играчи за това, че отговориха на въпросите ни за тази седмица.
tonik1.Вдигате ли самолета както вдигате флотата?
2. Кръстили ли сте малкия си приятел с името на кораб? Кръстосвача например?
3. Ако презерватива е рециклатор, по колко рециклатора на нощ изпращате на мисия?
4. На едни и същи координати ли осъществявате битките или предпочитате атаки по различни планети?
5. В какви пози обичате да комплектовате самолетите в хамбара?
1. Винаги.
2. Да, Колонизатора.
3. Колкото повече, толкова повече казал Мечо Пух и умрял от свръх доза.
4. На всякъде трябва да се атакува Planet, Sin City, 33.
5. По 2, по 3, колко дойде.
Ps Евала за въпросите, дано и вестника е толкова интересен.
InSO
1. Ако го вдигах както вдигам флотата, трябваше да сложа край на *полетите*.
2. Не.
3. Не обичам такива рециклатори.
4. Зависи от това кой ще чете това.
5. Експериментирам.
tonik vs kokig
За вас материалите изготвиха: puhcho и slavi
Bulfleet Weekly Team

- Тате имаме задача от училище да опишем неудачна шега.
- Неудачна шега сине е, когато майка ти ме лъже, че взима противозачатъчни, а се раждаш ти.
Майката:
- Глупости! Неудачна шега е, когато баща ти ме убеждава, че е шеф на голяма компания а се оказва, че компанията е пиянска!
- Извинявай, може ли да ти дам 100 уева и да спим с тебе тая вечер, никой нема да разбере, яз и без това съм си от провинцията?
Fallenka се замислила и си казала: "Защо пък не, хубав е и освен това ще ми даде 100 лева". Съгласила се. Ситуацията се повторила 5 нощи подред и момичето решило да поразпита младежа за личния му живот:
- Абе така и не разбрах, ти откъде си?
- От Пернишко съм.
- И баща ми е от Пернишко, от Дивотино.
- Епа, и аз съм от Дивотино - смутено отвърнал младежът.
- Тогава ти със сигурност го познаваш! - зарадвала се барманката - казва се Петко.
- Епа как да не го знаем, нали он ми даде 500 уева да ти ги донесем.
Успяхме да поемем контрола над :
Прохосмукачка!
- Висшисти.
- А тези със средно образование?
- Среднисти.
- А хората с начално?
- Началници
- Джон! - изкрещява лордът. - Защо не вземеш да се разположиш и в спалнята на жена ми!
- Нямам нищо против, сър, - отговаря Джон, - но ми се налага да почакам, докато оттам излезе градинарят.
Уважаеми летци,
съобщаваме Ви, че може да станете фенове на любимата ни онлайн игра и във Facebook. Последвайте ни в нашите две нови страници, където ще откривате информация за развитието на двата рунда във Вселените и ще може да спамите и обсъждате на воля.
Очакваме Ви!
https://www.facebook.com/pages/Bulfleet/289722457716400
https://www.facebook.com/pages/Bulfleet/303196709738748