мирен протест

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Re: мирен протест

Мнение от RoYaL »

puhi_puhcho написа:Защо все гледате от лошата стран на нещата. Да - неможе да се саберете 50 човека и да спечелите рунда още в 1вия ден. Погледнете от друга страна имате притенцийте че сте най-силния съюз в спийда. Докажете го сега 15 срещу 15(макар че съм 100% сигорен че ще имате поне 2-3 под съюза), не 50 срещу 10 ;) Наистина сте добри играчи когато решите да играете сега е времето да се покажете. Когато има интрига има и интерес, това е един от начините да се привлекат хора които имат желание да се борят за нещо ;)
п.с. Успех на всички които изберат да играят
Защото печеленето на нещо, не означава винаги доказване.
Защо трябва да се доказват хора в изкуствени условия?
Дори реално и исторически погледнато, много битки и войни са печелени заради числовото превъзходство.
На времето когато първите съюзи бяха от 2ма човека - имахте претенции, че не било честно.
Когато са от 200 - пак претенции. Вместо да се нагаждат играчите по условията, те коват нови условия - това не ми харесва.
И защо нещата трябва да стават на принципа "проба-грешка" в реални игрови условия? Измислят се правила, без да се помисли дали може да се абюзнат и впоследствие - ми, то се оказа, че всъщност не е трябвало да бъде така - нека го сменим.
Потребителски аватар
puhi_puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 31, 2005 1:40 am
Контакти:

Мнение от puhi_puhcho »

Рояле грешно си ме разбрал ;) и мен не ми харесват правила с които се ограничава нещо или някой. Ама файда от мрънкане - никаква :) Както се казва " this is not a democracy ".
п.с. Който играе печели, който не играе печели повече! :plezZz:
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

То и сегашната схема си има начин да се възползваш на макс от нея ;) просто не виждам смисъл да се променят така условията, само за да се види, че някой ще открие топлата вода - за справка, тече то лявото кранче.
Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 27, 2008 10:25 am
Контакти:

Мнение от puhcho »

puhi_puhcho написа:Защо все гледате от лошата стран на нещата. Да - неможе да се саберете 50 човека и да спечелите рунда още в 1вия ден. Погледнете от друга страна имате притенцийте че сте най-силния съюз в спийда. Докажете го сега 15 срещу 15(макар че съм 100% сигорен че ще имате поне 2-3 под съюза), не 50 срещу 10 ;) Наистина сте добри играчи когато решите да играете сега е времето да се покажете. Когато има интрига има и интерес, това е един от начините да се привлекат хора които имат желание да се борят за нещо ;)
п.с. Успех на всички които изберат да играят
Обърка ни със СМЕРШ, те претендират че са нещо, ние сме добри в спама и в това да сме 50 човека :a022:

Колкото до поничките, ако не са казанлъшки не ми ги рекламирайте :n038:
experriment
Редник (Private)
Регистриран: вт сеп 11, 2007 6:07 pm
Контакти:

Мнение от experriment »

Освен со кротце и со благо, трябва и со малко кютек :p011:
Taison
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет мар 02, 2007 8:58 pm
Контакти:

Мнение от Taison »

В началото нямаше генералство и като го вкараха си казвахме "Защо пък не ? Нали така помагаме на играта !", след това дойде купуването на ресурс, увеличаването на полетата на планетите, тяхното местене и прочие :blink: и пак сме ОК... Пуснаха се протекциите, изследователските полети и т.н. и пак сме ОК - въпреки, че останахме 30 човека де...
Ама това с тези съюзи е най, ама най-тъпото и глупаво правило, където може да се измисли ! Та кой по дяволите играе заради глупавата игра вече ? В спийда са 2 съюза Пургите и Смерш и сега и тях ли искате да изгоните ? Като искахте да не се взима по този начин съюзната купа, защо не променяте правилата за съюзните точки, ами цепите съюзите...

Моя мирен протест ще го изразя с това, че няма да къпя нито един нано кредит този рунд, а и за напред, ако изобщо продължа да играя де...

И puhi_puhcho няма най-добри, а най щедри... ;)
Потребителски аватар
fallenka
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 23, 2011 11:21 am

Мнение от fallenka »

Аз пък протестирам срещу платения чат! :D Върнете си ни безплатнияяяяяяяя :arg:
Може да съм фъстък, ама се бия като цяло пакетче!
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Никакъв безплатен чат ! Поне докато не се сложи опция да се маха. Може и платена.
Потребителски аватар
fallenka
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 23, 2011 11:21 am

Мнение от fallenka »

Теб те няма в харда, не те бърка и без това :D
Може да съм фъстък, ама се бия като цяло пакетче!
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Говорех по принцип ! Но никога не можеш да знаеш кога къде съм :D Ама взема се регна там, че да убия малко времето доде свърши 2ра, че скуката е голяма. :oh_kotiooo:
Отговори

Върни се в “Off Topic”