Защото печеленето на нещо, не означава винаги доказване.puhi_puhcho написа:Защо все гледате от лошата стран на нещата. Да - неможе да се саберете 50 човека и да спечелите рунда още в 1вия ден. Погледнете от друга страна имате притенцийте че сте най-силния съюз в спийда. Докажете го сега 15 срещу 15(макар че съм 100% сигорен че ще имате поне 2-3 под съюза), не 50 срещу 10Наистина сте добри играчи когато решите да играете сега е времето да се покажете. Когато има интрига има и интерес, това е един от начините да се привлекат хора които имат желание да се борят за нещо
п.с. Успех на всички които изберат да играят
Защо трябва да се доказват хора в изкуствени условия?
Дори реално и исторически погледнато, много битки и войни са печелени заради числовото превъзходство.
На времето когато първите съюзи бяха от 2ма човека - имахте претенции, че не било честно.
Когато са от 200 - пак претенции. Вместо да се нагаждат играчите по условията, те коват нови условия - това не ми харесва.
И защо нещата трябва да стават на принципа "проба-грешка" в реални игрови условия? Измислят се правила, без да се помисли дали може да се абюзнат и впоследствие - ми, то се оказа, че всъщност не е трябвало да бъде така - нека го сменим.