Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Скъпи POLICEMAN, тъй като много неща нараниха чувствата ти през този рунд ( във вестника нямаше достатъчно вицове за теб, а накрая Недко ти отмъкна първото място), та задружно решихме да ти направим подарък за 2рото място
Ето го и него:
Ако до 12 часа ни изпратиш адрес на който да ти изпратим тениската получаваш и бонус - автографи от съюза
Благодаря за оказаната чест,направо се просълзих от умиление,когато видях колко сте загрижени.Адрес няма да ви давам,бих ви предложил друго:Подарете тениската на първия срещнат полицай,когото видите,ще ви се зарадва много.Пък и като гледам ...изобщо няма да ми стане тая тениска,доста малък номер сте взели,толкова ли ви се досвидя,да дадете още 2 лв за по голям номер?Понеже пиша за последен път и във форума ще ви дам един съвет:Показахте как нескопосано се пишат вицове,а и не само...сега показвате неуместно и нескопосано боравене със стилистично-изобразителения похват,наречен ирония.Недко изобщо няма да го коментирам...всички видяха какво стана,и той не ми е отмъквал каквото и да е било...просто защото аз не съм искал каквото и да е било.Мислех да не коментирам и сега...но като за последно реших да го направя.Всичко най добро Ви желая.