За новия рунд в спийд-а
- puhi_puhcho
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 31, 2005 1:40 am
- Контакти:
За новия рунд в спийд-а
Не виждам да има тема за нови предложения за следващия рунд. Да разбирам ли че няма да има нищо ново или просто за всеки рунд предложенията са едни и същи и няма смисал вече да се питат играчие ?
Re: За новия рунд в спийд-а
Може да разбираш колега, че може да няма нов рунд в Спеед - но да изчамаме до довечера да свърши великденската "ИГРА" ...
как така да няма нов рунд,до там ли я докарахме хептен да замре играта?
Според мен PR-a на БФ не е нещо с нужната квалификация...
Няма "ОЧАКВАЙТЕ" "ДАЙТЕ ИДЕИ" ала - бала
А за нов рунд ще има със сигурност - само се гъбаркам. Знаете, че моят глас е глас в пустиня....
А за нов рунд ще има със сигурност - само се гъбаркам. Знаете, че моят глас е глас в пустиня....
еми ще чакаме,само да не ни се изчака чакането

ти си от вестникарите - не може да не знаеш нещо пусни една клюкаslavi написа:еми ще чакаме,само да не ни се изчака чакането![]()
![]()
най интересното е,че и аз незнам затова кисна във форума чакам информация
- puhi_puhcho
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 31, 2005 1:40 am
- Контакти:
Едва ли ще пуснат нов рунд във която и да е вселена без да го анонсират официално. Днес трябва да излязат победителите от зайците и да се разбере кой е взел най-големия морков. Лошото е че не се дава инфо дали ще има нов рунд или ще се чака да свърши уни2 и да пускат само 1 вселена
Но само може да си гадаем и да спим спокойно докато 
И аз имах подозрения, че ще обединят 2-те вселени в една - но после се замислих, че няма смисъл да оставят само една кокошка ...
дето снася де...
Вселените няма да се обединяват. Новият рунд колегите ще го обявят своевременно.