Bulfleet Weekly 16.04.2012

Вашият източник на информация

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 27, 2008 10:25 am
Контакти:

Мнение от puhcho »

Изображение
Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от puhcho »

Изображение

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Екипът на Bulfleet Weekly, Ви пожелава много здраве, късмет, светли и радостни дни, добро настроение и много епични битки във вселените на любимата игра!
Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от puhcho »

Вселена Хардкор

Във вселена Hardore бяхме свидетели на един доста скучен рунд. Интрига около съюзната класация нямаше, a индивидуалното класиране претърпя доста промени. Сочените за фаворити предпочетоха да не довършат рунда, други направиха уговорени битки и в крайна сметка всичко приключи на 64-я ден, като първоначално беше обявен за 70. Според голяма част от флийтърите класирането трябваше да изглежда по съвсем различен начин (и моралният победител е друг), след случките от 04.04.2012 г., но има неписано правило, че шефа винаги има право и ние се съгласяваме с него.
1. Как според теб трябва да протече един "дедмач"?
2. Твоят коментар за "великденските зайци"?
3. Трупането на ресурс не е трудна задача, ще се бориш ли за наградата?
4. Имаш ли някакви препоръки към екипа на Bulfleet Weekly?
5. Ако трябваше да напишеш Шок дейли каква шега би сложил?
Fr0z3n-s0uL

С много битки, оу това с ресурса е лесна задача. Аз бих пуснал много кораби на борсата, ама да не могат да се
взимат, ще се спукам от смях.
Весели празници.

JustSomeone

1. Нищо общо с това. Подкрепям коментара на "Полицая", че тази част от играта е за новите играчи и би трябвало всичко да е ускорено и да настъпи пълен ХАОС от добиви, строежи и летене, но уви този рунд нямаше тази част, за обучение на новаци.
2. От утре започвам да празнувам и си нямам на идея каква беше цялата тази работа в ДМ, да се занимаваш да събираш ресурс. Пълна глупост с две думи.
3. Продадох си флота след последната битка и всичките ми точки са в скорости и макснати мини и тертети ( с цел да видя какъв добив ще имам след като го вдигнат в ДМ), но нямам никакво намерение да се боря за 1 месец Генерал.
4. Продължавайте все така с хубавите издания и помогнете по някакъв начин за допринасянето на повече играчи.
5. "Bulfleet Weekly" попитали играчите:
-Според наши осведомени източници, играч който в момента е извън ТОП 50 ще спечели рунда, възможно ли е това да се случи?
Играчите:
- Не няма как да стане.
Отзад се провикнала Администрацията:
- А няма проблем, сега ще ги накажем всичките"
( 1вата работа която ми се завъртя в главата).

dominator092

1. Както решат играчите, тоест както протича в момента.
3. Не мисля, че имам шанс срещу хора, които влагат пари и купуват ресурс. А иначе вероятно неволно го правя. Събирам много ресурс, борсата пуста, ресурса се трупа, трупа.
4. Добре се справяте. Продължавайте така.
5. Нещо свързано с POLICEMAN. Не го познавам, но колкото пъти като погледна чата предимно той изказва мнение
(не, че е нещо лошо, просто ми е забавен).

4u6kopek

1. Ускорен добив и строеж - чат пат кораби админите да качват на борсата и това е.
2. Безмислена глупост!
3. Не харча си го, може да нямам много кинти, ама за 2.40 така да се мъча да не ме крадат няма да стане. Да си намерят други будали да им гледат тъпата Великденска игра - на някой може да му харесва знам ли.
4. Само напред и нагоре и да задавате въпроси към администрация по време на рунда чат-пат и края му какво ще кажат за наказаните, печелившите и т.н.
5. Седят край огъня две булфлийтърчета - Цацка и Боза
Бозата пита Цацка :
- Цацка верно ли е, че ние сме най-тъпите на света?
- Не, не е верно мойто момче, да чукна на дърво. Отговаря Цацка (почуквайки се по главата).
- Цацка някой чука на вратата.
- Чакай, аз ще му отворя.

kori_BellA

1. ДМ - х добив, х време за строеж.
2. Идеята не е сполучлива.
3. Цъкам ей така. Не играя за награди.

zuzu

1. Според мен си трябват пълни складове, борса пълна с кораби, все пак е време за разпускане, пък и празници се задават.
2. Предпочитам великденско агнешко.
3. Имаше период в който се борех за награди, сега играя за удоволствие.
4. Препоръки ли, ами не, май сте единствените, към които нямам забележки относно рунда. Продължавайте в същия дух.
5. Не знам, може би някой виц.
п.п. Искам да пожелая на всички весело прекарване на празничните дни.

princessa

1. Аз детмача го имам за финална битка и толкова, много отдавна не ми е интересен.
2. На великден и зайци не се връзва нещо.
3. Както казах детмач не играя, а за един месец генерал честно казано не бих стоял в играта.
4. И понеже съм габровец шегата ще е от моя край.
Габровец среща севлиевец:
- Здрасти земляк! Забравил съм си портфейла. Ще ми дадеш ли 10 лева назаем?
- Няма проблем, вземи! - отговаря севлиевецът.
На следващия ден:
- Дължа ти 10 лева, нали?
- Да!
- Пак съм си забравил портфейла. Ще ми дадеш ли назаем 40 лева и ще ти дължа общо 50?
- Добре!
На следващия ден:
- Дължа ти 50 лева нали?
- Да.
- Пак си забравих портфейла.Дай ми 150 лева назаем и ще съм ти длъжник с 200.
- Ох, добре!
На следващия ден:
- Дължа ти 200 лева нали?
- Да, по дяволите!
- Дай ми още 300 и ще имам да ти давам общо 500!
- Ох, добре де! Вземи.
На следващия ден:
- Дължа ти 500 лева, нали?
- Не!

Cacka

1. С много битки, добив ресурс х10, строеж на кораби х10, и едно пълнене на складовете когато започне детмача.
2. Коментара за зайците ли, ами 4-5 човека присветват през 1-2 час,а това се получи, никой не го играе това нещо,
хората си изпочупиха флотите и спряха да играят.
3. Който си е имал мини в края на рунда ще трупа ресурс много по-лесно. Какво остава за начинаещите и тези в ниските точки? Как могат да се включат те в тая надпревара. Мисля че това не е честно състезание.

nedkomix

1. Aз не съм играл много детмачове, но преди ти максваха мините складовете даже и на (i) пълнеха складовете, пускаха много зелки на пазара и пичовете много се кефиха, скоростите бяха на макс както и добива беше хубаво да се поотпусне човек с 20-30 зелки да лети по някой на който му е набрал.
2. Биваше да има запитване по темата, мен лично не ми се нрави даже бях пуснал да максвам складовете за детмача
исках да максна всички проучвания, но ще се задоволя и това което направя.
3. Не, имах доста ресурс скрит в търговията с който бих могъл да се боря, но не мисля да играя за него, който има желание да се пробва аз няма да се меся.
4. Мисля че си вършите добре работата, макар и безплатно това е трудна работа да накараш българин да ти работи без пари. Това показва загрижеността ви към играта. Успех и занапред, бъдете все така всеотдайни и свободомислещи.
5. Тук няма как да не кажем виц за полицай, вие все не уважавате човечеца, аз ще му начешам крастата:
- Човек се връща от пазар, но се спъва и чупи яйцата, които е купил. Полицай се обажда на бърза помощ и казва:
- Един човек падна, удари се и си счупи яйцата!
- А как е органът?
- Органът е на телефона!

LinKoS

1. ТРЕПАНЕ НА ПОРАЗИЯ!
2. ВЕЛИКДЕНСКИ Х**
3. За кво ми е? Няма да играя повече тази игрица.
4. Вие сте готини, да му мислят админите.
п.с.: тоя Булфийт отива все по на зле... имайки това в предвид, до никви шеги не ми е.
Успех с вестника момци !

seeker

1. Отпускащо.
2. Незнам, аз в четвъртък или събота ще си боядисвам великденските яйца... иначе зайците са готини.
3. Не участвам в DeathMach режимите.
4. Предложение имам. Най-умния от Вас да измисля и поставя кръстословица накрая на всеки брой.
5. ШокДейли научи, че за рунд 28 slavi изгражда стратегията мини, мини и само мини ... Новото мото му е "Ако нямаш флот, няма как да те "кухнат".

Armeeca

Никак не изкам да ви отговарям, но както и да е. Смятам че отговора ми няма да бъде сложен.
1. Дедмач се прави с цел забава и няма правила. Това сега не прилича на дедмач, а напротив. Той се прави с цел забава на малките акаунти и да могат всички кораби да се теглят от общата, нищо подобно тук. Това е поредното нещо, което ще откаже маса хора от играта.
2. Нямам коментар за великденските зайци.
3. За тази награда няма да се боря, пълна безмислица.
4. Имам да, да направят вестника далеч далеч на по-добро ниво.
5. Ми че POLICEMAN не е взел рунда.

daDjaiN

1. Ами за мен специално детмача изобщо не е интересен. Чакам момента, в който ще рестартират рунда.
2. Изобщо не се занимавам с това.
3. Определено не. Прекалено много работа и мъчения е за 1 генерал.
4. Не. Продължавайте в същия дух.
5. Ооо не благодаря. Това не е за мен.

RoYaL

1. И аз в стил Космотрон смея да твърдя, че идеята за детмач е моя и датира от 1ви рунд, на който не му се видеше края по едно време. След като беше въведена шестмесечната концепция идеята бе хората, които по една или друга причина не искат или не могат да направят финална битка - заради загуба на точки или липса на противници, да го направят в този промеждутък, като тези битки да се покажат на "народа". Общо взето в следващите рундове схемата бе много добра. Идва детмача - хората се сбиват по между си и зарязват акаунтите до началото на новия рунд. И това е идеалният вариант.
2. Точно такъв ивент в детмач не е най-доброто, което можеше да се предостави, но е похвално че има някакво желание от страна администрация да се занимава с играчите и да им прави игрички, било то и в детмач
3. Както споменах в едно предно интервю - детмач не играя, но и като цяло не съм за 2 лв, за да падна толкова ниско и да играя 11 дни за тях.
4. Повече собствено мнение и независимост.
5. Достатъчно съм писал по вестника.

nabora

1. Детмача трябва да е яко битки да си направим кефа. Нещо макснати складове и фулл ресурс, или по 10 дини на планета, нещо накрая разтоварващо - да си изкараш яда и да починеш малко.
2. Според мен е добра идея, но трябва още нещо.
3. Не.
4. Не, екипа се справя чудесно.
5. Като ми се приработи седам да играем бул и чекам да ми мине.

AndreeaBanica

1. Трябва всеки който има флота да се разбие някъде и да модне.
2. Зайци само на плейбои харесвам.
3. Не, първите два дена паднаха стотици милиони който ги е взел го е спечелил.
4. Не.

POLICEMAN

1. Как трябва да протече един "Детмач"? По всякакъв друг начин, но не и по този, който протича в момента във Вселена Хардкор. За мен Дет мача е своево рода реклама на играта. Малките и неопитни акаунти, които не са имали време да разучат по-добре играта трябва да имат възможност да поиграят малко по-свободно, да направят някоя голяма битка, да се научат да летят с големи флоти. Уви, тези опции не са налични в настоящия "Детмач", даже не съм сигурен дали изобщо е такъв, по нищо не пролича до сега, че се играе в подобен режим. Нито се ускори добива на мините, нито се ускори строежа на кораби, нито администрацията не напълни търговската борса с кораби. И отборната планета се оказа, че не работи на 100%, бойния флот пак не може да се тегли. И някой нов играч, когато вижда всичко това, как втори път да се регистрира, камо ли да играе сериозно? Ние, старите играчи, вече свикнахме с неуредиците, но и на някои от нас ни омръзнаха вече. Търпението няма как да е вечно.
2. Отностно тези "зайци"...това за мен е някаква гротестка. Както и наградата. Няма да се боря за "наградата", според мен това е подигравка.
3. Препоръки към екипа на вестника имам и то доста, но най-важната ми препоръка е да бъдат безпристрастни. Един журналист трябва да отразява реалните събития и вестника трябва да дава трибуна не само за хвалби, но и за критики.
4. Не знам каква шега бих написал, шегите трябва да се поднесени с вкус и да не се пресоляват. На мен не ми пречи, аз имам добро чувство за хумор. Може би следната случка бих написал:
След приклюването на рунда във Вселена Хардкор, администрацията решила да се почерпи в известно столично заведение за добре свършената работа. Да полее така да се каже, перфектно работещата игра и да обсъди разширяването на играта в ОАЕ, по молба на семейство пристрастени и запалени по булфлийт, шейхове.
Тъкмо приключвали с първата си ракия, взаимно хвалейки се един друг, админите забелязали, че патрулен автомобил на Кат е спрял до ферарито на Чаровна и катаджиите усърдно слагат скоба за неправилно паркиране.
Чаровна с мъка преглътнала напитката си и промълвила:
- Ох, от тези полицаи няма отърване и тук.

Админите попитали радио Ереван:Как да откажем Полицая да критикува и да ни подлива вода? Радиото дълго мислило и накрая отговорило: Ако до сега не сте се сетили за думичката рушвет, по-добре сменете играта.

boza

1. Ами помня в предишни дет мачове как администрацията пускаха кораби на борсата добавяха флоти в акаунтите и
се ускоряваше добива и строежа на корабите 10-ократно. а в момента е една пустош и никoй нищо не прави и не мога да си го обясня защо е така.
2. За великденския заек какво да коментирам според мен никoй не събира ресурс за тоя заек. Поне да беше истински. За да има в тавата едно драно на кокал мЯсо.
3. Трупането на ресурс - напротив, в момента си е предизвикателство да го натрупаш.
4. Препоръка към екипа ви не се сещам каква да дам. Но безпристрастието и вписването на любопитни клюки около играчи няма да навреди, сеира винаги е на мода и е интересен за четене.
5. Представа нямам каква шега бих измислил, не съм от тия хора които им се отдава тази насока.
============================================================================================
Weekly Трибуна Финални Битки

ByTheWay vs boza

Fr0z3n-s0ul vs Taison

Fr0z3n-s0ul vs robin

cekataa vs georgi92

medunq vs Fr0z3n-s0ul

nedkomix vs princessa

nedkomix vs princessa

nedkomix vs princessa

nedkomix vs princessa

nedkomix vs Linkos

boza vs nedkomix

Fr0z3n-soul vs Taison
============================================================================================
Финално класиране в Рунд 27 на Вселена Хардкор

Съюзна класация

Изображение

Индивидуална класация

Изображение

За вас материалите изготвиха: puhcho и slavi
Bulfleet Weekly Team
Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от puhcho »

Вселена 2

В началото на рунда се беше заформила интрига, която всички си мислехме, че ще продължи до края, но уви това не се случи. След битките между LSD и Zaharche интригата като че ли се изгуби, топ играчите се намърдаха в един съюз и нищо освен кротко копаене не се случва. От челните 10 акаунта, 7 са от един съюз, а другите 3ма най -вероятно имат договорка да не се летят и в скоро време надали ще видим топ битки и някакво по-голямо раздвижване на позициите. Екипът ни забелязва, че играчите на по-малко точки правят битки и поддържат вселената замърсена с добри количества рециклаж. Ще следим с интерес какво се случва из галактиките на Вселена 2 и се надяваме да видим и зрелищни битки.
Били сме свидетели в предни рундове как идилията и магията на съюзничеството в един момент достига своя апогей, и последната се разваля. От най-ранните рундове на играта, до последните, които сме наблюдавали. Дали този рунд ще свърши мирно и тихо през последния си месец или пък жаждата за точки, рециклажи, ресурси и неактивни ще надделее? Ще бъде ли отново егоизма на върха на хранителната верига, или вече играчите са загубили хъс за борба за челни места? Както знаем Булфлийт е арената, в която можеш да си позволиш край на всички скруполи и да бъдеш този, който не си по принцип. Само с времето ще разберем, дали Булфлийт не е загубил този си чар.

1. Освен че крият флоти, играчите в уни 2 не отговарят на въпросите за вестника, твоя коментар по темата?
2. Не харесвате екипа на вестника или сте твърде заети за да ни отделите 5 мин.?
3. А самият вестник?
4. Имате ли някакви препоръки към екипа на Bulfleet Weekly?
5. Ако трябваше да напишете Шок дейли каква шега бихте сложили?
serios

1. Аз не мисля, че играчите си крият флотите, а за това че не отговарят може би забравят за съобщението, или ги е срам да кажат нещо, което да прозвучи глупаво!
2. Нямам нищо против вестника, но по някой път нямам мнение за да отговоря!
3. Вестника си ми харесва. Доста добра идея е!
4. Препоръки и аз не знам какви мога да дам, като до сега не съм правил вестник, според мен е сполучлив!
5. Бих Ви споделил ето този виц, а вече Вие може да си го трансформирате според Ваш вкус:
Великден. Майката е в кухнята и приготвя обяда. Запъхтяна при нея влиза 4 годишната и дъщеря.
- Мамо, мамо, татко е на терасата и те чака там да се ч*кате.

leni

1. Защо да отговарят? Всеки отговаря за себе се. Лично на мен ми идват малко в никакъв час като ми ги пратите, а след това забравям.
2. Такива иронично - саркастични въпроси не ми допадат!
3. Е хубаво е да има. Не е като едно време с екипа на Мериан, но става.
4. Много са, но вие сте журналистите! Проявявайте повече творчество.

Hope

И моя отговор е само по първия въпрос - апатия и скука, нататък коментара е излишен.
Весели празници.

InSO

1. Понякога и на мен ми се случва - т.е. нормално е.
2. Не, просто ежедневието е натоварено и го оставяме за после, което пък се превръща в никога, поради причината, че се забравя.
3. Вестникът - добро четиво, не съм пропускал брой откакто го има. Т.е. пропускал съм, но съм си ги наваксвал през свободното време. Харесва ми.
4. Да не спирате да го правите.
5. Справяте се наистина добре, затова ще оставя шегите на вас.

PETKOV

1. Нямат елементарно уважение може би и възпитание.
2. Няма такова нещо, готини сте, забавлявате ни, особено с вицовете и етюдите в него, само гледайте мене да не ме изтипосате, че ще пострадате(ха-ха-ха шегичка).
3. Няма лошо има нужда от него всеки да си каже мнението без да бъде наказан, мисля че трябва да се създаде трибуна за дискусии между играчите само да не заприлича на циганско сборище.
4. Не бих казал, освен това по-горе което посочих.
5. Скоро ще бъде счупен олимпийския рекорд по гладко бягане на Болд именно от играч на Булфлийт. Неговото име е строго секретно, но се говори, че координатите на играча са на 2.202.7. Според достоверен източник въпросния играч практикува дисциплината с тренировки по минимум 10 пъти на ден.

nedkomix

1. Това си е пълна простотия, да си криеш флота, никога не съм крил и няма да скрия, а това че не отговарят това си е до принципи, надменност и прочие. Гледат постоянно вестника и четат, но ги мързи да драснат един ред за да не разкрият нещо по флотата, или тактика, или незнам си какво, да си се крият, все се намира кой да им намери флота рано или късно.
2. Напротив, винаги отговарям когато видя постовете от весника, макар че е препълнено със спам когато ме няма.
3. Доволен съм, има доста интересни неща, продължавайте и за в бъдеще в същия дух.
5. Уфффф в момента съм на коледни зайчета и бирички не ми мъчете бърканицата.

gerodzwero

1. Незная за остналите, но принципно петък и събота обикновено съм на дебели маси с верни другари и едва ли е най - подходящия момент да пиша.
2. Моите адмирации към екипа, за работата която вършите и отделеното време в полза на играта.
3. Вестника е чудесен.
4. Може би единствено интервютата да се взимат поне в средата на седмицата - както тази.
5. Две зомбита - serios и Botd тръгнали на парти. По едно време едното зомби се обръща и гледа другото зомби си влачи надгробния камък:
- Абе ти защо си завлякъл тоя камък бе!?
- Аааа, аз без лаптопа никъде не ходя!
Весели празници на всички!

Atreid

1. Или са много заети да крият флотите, или са леко мързеливи (надявам се да не се обидат), или пък не им се пише.
2. Екипът не го познавам много добре и да си призная не чета вестника много редовно, а когато го чета преглеждам само въпросите, които ми "хванат" окото, но пък винаги ми е интересно и ми харесва как е направен и структуриран вестника, а първият път когато получих съобщение от вас бях наистина учуден - не очаквах да попитате някой, който имаше около 10-15к точки, за което ви поздравявам, защото така трябва да правят истинските репортери - да гледат всички гледни точки.
3. Упс, май без да искам горе отговорих на този въпрос.
4. Продължавайте да си вършите работата все така усърдно.
5. Не знам добри шеги, затова по-добре да замълча.

Kamelot

Скука голяма. Новите правила съсипаха играта. Оцелелите летци са тук заради старата тръпка и надеждата, че положението ще се оправи. ЧУДНО ЗАЩО ЛИ?
Положението е подобаващо на това във България. Лично за мен това е последен рунд. Радвам се, че познавам толкова много и добри летци. Дано не се налага да летим в реалния живот. Успех желая на всички. Безаварийни полети на всички.

ikod

Въобразявате си, всички си цъкат тихо и спокойно като едно голямо, задружно семейство. Интригата присъства повече във вестника. Нямам нищо против. Харесва ми ентусиазмът Ви. От вестника има какво още да се желае. Можете да помислите върху начина, по който представяте информацията. На мен не ми харесва примерно, че информацията се изсипва накуп. Това с писането си е ваша работа.

igla

1. Играта с новите правила е толкова скучна, за какво да отговарят на въпросите.
2. Не познавам екипа, със сигурност съм благодарен че ви има.
3. Рядко го чета, т.к. този рунд е скучен.
4. Не.
5. Ананас - от руски виц.

vtp

1. Аз отговарям, не мога да коментирам останалите.
2. Мисля, че отговорих вече.
3. Вестникът е ок. Ако трябва да съм честен, чета само частта за Вселена 2.
4. Не се сещам.
5. Нови правила в играта преди края на рунда - печели играчът с най-малък доход на ресурс.

Universal

1. Ако пишете на тези в топ-а много рядно някой ще ви отговори, всеки се е заплеснал по играта да гони класация.
2. Нямам си на идея.
3. Като вестник е добре.
4. Не, справяте се добре.
5. За вестникарите, че постоянно им мятат игнора.

666

1. Всеки се е вглъбил в играта и няма време за никакви странични занимания.
2. Вестника си е супер, начело с член-кореспондента Слави, просто хората нямат много време!
3. Вестника ми харесва, дава обобщена информация за играта и мнението на различни играчи и техните гледни точки по определени въпроси.
4. Да е Здрав и весело прекарване по Великден.
5. Може би безобиден анекдот!
- При мъжките елени, колкото са по-големи и кичести рогата, толкова по-привлекателен е мъжкия.
- При хората, колкото са по-големи рогата, толкова по-привлекателна е жената.

majkal

1. Мързи ги.
2. Екипа си е супер.
3. И вестника.
4. Повече вицове за полицай.
5. Водят деца на посещение в зоологическата градина. Спират пред клетката на слоновете и ги питат:
- Деца, какво животно е това?
- Слон, слон, слон - отговарят всички.
- А как го познахте?
- По хобота и големите уши.
Спират пред клетката на жирафа.
- Деца, какво животно е това?
- Жираф е! Жираф е!
- Как го познахте?
- По дългите крака и дългата шия.
Стигат до клетката на маймуната.
- Деца, а това животно какво е?
- Това е интернет маниак госпожо - вижте има мазоли от седене на дупето си и очите му са зачервени...

fifi

1. Аз не знам за какво има да се крие флота, като че ли някой може да ни я открадне.
2. На мен това ми е първи рунд и непознавам никой, така че не мога да имам някакво отношение към екипа на вестника.
3. Иначе вестника е супер.
4. Пускайте повече вицове.
5. Всякаква, важното е да се забавляваме и се надявам и за другите да е така и да не се взимат много насериозно.

Ev0LuT10n

1. Въпрос на избор, искат анонимност.
2. Как да не ви харесвам, някой път се случва от много лични да не видя вашите, за което моля да ме извините.
3. Идеята за вестника е много добра, защото носи разнообразие и емоции в играта.
4. Не се сещам, представяте се идеално.
5. Не ми идва на ум, когато се случи тогава ще му мисля.

Varna

1. Не мога да изкажа мнение по този въпрос.
2. Като в частност екипа е добър, но напоследък се забелязва тенденция само 1 или максимум 2-ма да пишат.
3. Вестника ми допада, да.
4. Бъдете по-сплотени, работете екипно.
5. No comment.

mrr3v3ng3

1. Нормално е хората да си крият корабите, макар че аз не го правя... питайте камелот от касиопея
2. Не че не ви харесвам, просто не искам да съм център на внимание.
3. Без коментар, поради простата причина, че не го чета.
4. За сега не.
5. Не знам.
Weekly Трибуна

666 vs neptun

DarkMentor vs mirkaso1

Kamelot vs noname

PETKOV vs JustSomeone

PETKOV vs JustSomeone

PETKOV vs ariete359

aleks vs android

fifi vs JustSomeone

fifi vs darkdefender1983

fifi vs ukatan

PETKOV vs Letni

PETKOV vs Letni

PETKOV vs bambi

PETKOV vs simo_kb

PETKOV vs tigrence

PETKOV vs weezy

vtp vs killname
Временно класиране Вселена 2

Съюзна класация

Изображение

Индивидуална класация

Изображение

За вас материалите изготвиха: puhcho и slavi
Bulfleet Weekly Team
Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от puhcho »

Изображение

Правилник на Админа

1. Админа има право.
2. Админа винаги има право.
3. В малко вероятния случай, когато някой флийтър има право, автоматично влизат в сила чл.1 и чл.2.
4. Админа не спи, той почива.
5. Админа не пие, той дегустира.
6. Админа не закъснява, той е възпрепятстван.
7. Админа не напуска работното си място, той просто е необходим другаде.
8. Админа никога не чете вестник в кабинета си, той се информира.
9. Админа мисли за всички.
10. Админа никога не допуска грешки, той оставя тази възможност за другите.
11. Колко повече критикувате админа, толкова по-малки стават ресурсите ви. :piratecaptain:

Правилник на Флийтъра

1. На флийтъра не му пука.
2. На флийтъра НИКОГА не му пука
3. Ако админа има право, флийтъра прилага т.2.
4. Флийтъра не чете вестници, той е образован.
5. Флийтъра не пие, той е махмурлия.
6. Флийтъра е шеф, когато е без бански гащета.

Правилник на админа флийтър

1. Дори и да е бил най-слабият флийтър, с получаването на права придобива и умения за топ играч. :lol: :lol: :lol:

:k020: Прибира се МаминЗлате от командировка и вижда в спалнята гол мъж.
Отваря гардероба, а вътре жена му (блондинка) и казва:
-Колко пъти да ти казвам, че ТОЙ трябва да се крие!!!

:p070: Спален вагон. Atomic и fallenka на горните легла, а на долното баба. Момчето говори на момичето:
- Ела при мен, че не издържам!
- Ако дойда трябва да мина през бабата, а тя ще се събуди и ще развали работата.
- Не се притеснявай, така ми е станал, че ще го просна между двете легла и ще минеш по него, като по мост.
А бабата отдолу се обадила:
- Ами на връщане?

:noob: Samardala пита учителката си:
- Госпожо, химикалката е от женски род нали?
- Да - отговаря тя.
- Госпожо, пълнителя е от мъжки род нали?
- Да.
- Добре защо тогава като щракам с химикалката не падат малки химикалчета?
Учителката се скарала на Samardala, че говори само глупости. Но той продължил да търси отговор на въпроса. Питал и майка си и баща си, но никой не му отговарял, а само му се карали.
Седнал Samardala разочарован на една пейка и се чуди. Тогава минал POLICEMAN и го попитал какво му е. Той пак задал въпроса, а POLICEMAN се зачудил, защо наистина не падат малки химикалчета. Разглобил химикалката, разглеждал я докато накрая не паднала пружината от вътре. Тогава той казал:
- Елементарно, тя е със спирала.

:a076: Slavi и Seeker се къпат в банята. Seeker забелязва, че както и той и Slavi има татуировка на члена от която се вижда "We...y".
- И твоето гадже ли се казва Wendy ?
- Не, на моя пише "Welcome to Jamaica and have a nice day"

:a022: Ало, изтрезвителното ли е?
- Да
- Косъма там ли е?
- Ами не, не го виждаме тук.
- Няма и да ме видите. Днес си пия у нас. :a028:
Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от puhcho »

Bulfleet във Facebook

Уважаеми летци,
съобщаваме Ви, че може да станете фенове на любимата ни онлайн игра и във Facebook. Последвайте ни в нашите две нови страници, където ще откривате информация за развитието на двата рунда във Вселените и ще може да спамите и обсъждате на воля.

Очакваме Ви!

https://www.facebook.com/pages/Bulfleet/289722457716400

https://www.facebook.com/pages/Bulfleet/303196709738748
Заключена

Върни се в “Bulfleet Newspaper”