Bulfleet Weekly 08.04.2012

Вашият източник на информация

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон юни 04, 2007 4:41 pm

Bulfleet Weekly 08.04.2012

Мнение от slavi »

Изображение
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)

Re: Bulfleet Weekly 08.04.2012

Мнение от slavi »

Вселена Хардкор

Уважаеми летци,
Станахме свидетели на неочакван край на рунд27 във Вселена Хардкор.На победителите Честито.
През изминалите месеци станахме свидетели на голямо разнообразие от случки из галактиките. Движението в класацията беше изключително динамично. Голяма част от играчите в чийто успех всички бяхме сигурни сложиха край на играта си и не дочакаха крайното класиране.
Не можем да се оплачем от липса на звездобройци и звездопади.

Обзор на рунда

slavi

Този рунд постигнахме целта която си бяхме поставили а именно спечелване на 2ра поредна съюзна купа.Искам да благодаря на целия съюз,въпреки че някои ги зануляваха по няколко пъти не се предадоха.Бяхме обявили конкурс "талант на рунда" и го спечели daDjaiN.Като цяло беше скучен рунд,имаше залагания кога ще ме ударят но това не се случи.Пак видяхме наливания в края и мисля че не това е начина за спечелване на рунда.Нивото на игра през рунда беше под всякаква критика,постоянно имаше забравени флоти в съюза и излизаше рециклаж от наши играчи.Пожелавам успех на всички в рунд 28 и да има по малко обиди от един играч към друг,все пак играем за удоволствие и повечето се познаваме от няколко години.

daDjaiN

Рунд 27 мога да го определя като рунда на дините.Много хора решиха да играят със ЗНС-та и може би затова имаше малко интересни битки.Надявам се следващия рунд всички да наблегнем на корабите,а не на бутането на планети.Иначе съм доволен от съюзната игра.Имаше много моменти,в които съюза ми е помагал във взимането на важни решения.Радвам се,че съм част от този съюз и се надявам следващия рунд да е по успешен от този.

steleon

Съюзът определено не игра на пълни обороти, рундът беше главно релаксиращ за нас, разбира се,имахме и своите силни моменти.Останахме верни на себе си да играем почти изцяло с познати играчи, не се възползвахме от правилата, които определено облагодетелстват многобройните съюзи и отхвърлихме много молби за членство. Считаме, че правилата определено трябва да се променят в посока, стимулираща малки или средно големи съюзи, което на фона на малкото играчи определено би динамизирало играта. Иначе скоро май ще има 2 съюза с по 40-50 члена и СМЕРШ, който ще продължи досегашната си политика, тоест един боен съюз и 2 касови съюза. Е, за
нас може би не е чак пък толкова лошо, но за играта не е добре, така че трябва хубаво да се помисли.

Trakses

Най-интересното в рунда беше че скрих мината за газ. Сами си правете изводите колко е бил интересен рунда.

nedkomix

Отначало ме викнаха само за търговец и се съгласих да помагам но с течение на времето излезоха няколко защитника и си рекох да се поразиграя малко поучупих де що можах и изненадващо взех да се придвижвам по стълбичката нагоре не играех за място само за кеф но съм се придвижил доста напред и трябваше някак да поддържам нивото иначе щеше да е лошо за съюза за съюзната игра смятам че играхме на ниво помагахме си където можем имахме някакви цели и ги постигнахме като за нов съюз смятам че има още работи за доодялване но с времето всичко ще си дойде на мястото.

JustSomeone

Морски Вълк е стар съюз и повечето играчи ни знаят, а и много са започнали играта си от този съюз. От доста време ни нямаше, но някак се събрахме този рунд. Аз лично започнах рунда със закаснение и доста несериозно, играех главно във втора, но правилата там са доста мудни и не ми се понрави 3ч за един боен кораб. Започнах рунда в \" Кореком \" с приятели, но съюза се разпадна и отидоха при Пъргите, а там не ми се понрави и ето, че си сформирахме стария Морски.Като цяло през рунда имах главно кражби и малки битки, в началото ми засякоха едни скаути, а преди 2 седмици ми събориха 200-300 унита. Бях решил да се отказвам, но се засилих да приключа рунда.
Снощи направих скромна битка :JustSomeone vs Dicho
Да се запиша за рунда поне.От съюза, mr_nasty и kristian_123 ( който е лидер на съюза ) са от старите играчи с който се знаем от предни рундове, другите са нови.Тяхните битки са из вестника. Като цяло беше не толкова скучен рунд и имаше голямо мърдане из топа , 2ма лидери се трият 3-ти наказан .. прелитата ЗНС-та и е интересно като цяло. Надявам се да се запазят правилата и вероятно да има нормална дължина на рунда, за да се наиграят като хората.
==========================================================================================================
1. Доволен ли си от класирането си?
2. Съюза ви постигна ли набелязаните цели?
3. Какво смяташ за преждевременния край на рунда?
4. Ще се включиш ли в надпреварата за великденските зайци?
5. Имаш ли стратегия за новия рунд?
princessa

1. Какво да кажа освен, че не съм очаквал да завърша рунда на защита без да ме бутнат така че съм прекалено доволен.
2. Да.
3. Не ми допадна особено, исках да мина 400к на защита, но уви не стана.
4. Като кореняк Габровец, когато има муфта съм там, а щом дават заек няма как да не се включа.
5. Не знам дали ще играя, не съм решил още.

daDjaiN

1. Ами горе-долу, но последния месец изобщо не играх за класиране.
2. Определено. Победихме с почти 2 млн. точки. Такъв размазващ резултат не се вижда често.
3. Ами няма лошо, че го спряха, но най-глупавото беше, че дадоха така рунда на наказан играч.
4. Ами не знам. Не съм решил още.
5. За сега не. Има още 10-11 дена. Ще видим какво ще излезе.

4u6kopek

1. Напълно съм доволен.
2. Да.
3. Много тъпо се получи.
4. Ще цъкам, но няма да се състезавам-като е ДМ да бъде ДМ-по-бързо всичко да става повече ресурс и т.н. Кви са тия тъпотии със зайци и т.н.
5. Кофа може би.

lamzzz

1. Мисля за удоволствие, а не за класиране. Този рунд не усетих такова чувство така че не съм доволен от рунда.
2. Мисля че се справиха добре.
3. За мен няма голямо значение, но топ играчите мисля че пострадаха доста.
4. Не.
5. Да.

Los7

1. Можеше и по-добре.
2. Според мен да.
3. Не съм доволен.
4. Не.
5. Да.

Cacka

1. Не.
2. Не.
3. Времетраене на рунда - 70 дни. Начало - 02.02.2012г., да го бяха спрели още на 30тия...
4. Това е най "гениалната" измишльотина. Кви великденски зайци, кви 5 лева. Цял рунд се събираха ресурси било то за проучвания, флот, мини, сега за какво се събират за нищото. Разочарован съм от този детмач (няма да има битки всички трябва да скатават), това нещо го правим цял рунд хора.
5. Стратегията ми за напред е да не се регистрирам, както и ще направят доста от играчите. Подигравки никой не търпи!

POLICEMAN

Привет на свободната и независима преса на Вселена Хардкор.
1. Личното ми класиране определено ме изненада, защото аз за класации никога не съм играл, а и не играя. Раздвоен съм в преценката си, дали заслужавам подобно класиране-2 място по статистически точки. Доста други акаунти, като акк Боза, според мен заслужаваха повече по добро класиране, с оглед брилянтната игра, която показа. Говоря в игрови план. Моята игра бе съобразена с времето, което имам и наистина съм изненадан от крайното класиране на скромната ми персона. Дали изненадата е приятна сега не мога да преценя, пак казвам-доста съм раздвоен, пред вид развитието на рунд 27 като цяло.
2. За целите на съюза не мога да кажа нищо, но определено ако е имало някакви цели, не са постигнати. Визирам отборното класиране. Много малко хора играха редовно, пък и правилата за флаговете опорочиха съюзното класиране по принцип. Иначе СМЕРШ е най сплотения съюз, в който съм играл. Не говоря само като играчи, а като хора и личности. Поне от тази гледна точка не мога да се оплача.
3. За ненадейния край на рунда..мога да говоря доста. Но всички ще кажат, че само критикувам и т.н. На тези, които смятат че не съм прав, бих казал пак да прочетат дума по дума обявените правила за рунд 27 на Вселена Хардкор и пак да ме критикуват. Само ще копирам само част от правилата и информацията:"Времетраене на рунда - 70 дни.Начало - 02.02.2012г. (около 20,00часа)Край - април 2012 година.". Аз лично подобно нещо за пръв път виждам, края на даден рунд да е обявен без ориентировъчна дата. И този факт стана предпоставка за извършването на редица нарушения през рунда, като смяна на акаунти през 1-2 дни и т.н.
4. Не, няма да се включвам в новата игра. Не мисля,че наградата си заслужава.
5. Не, нямам стратегия за новия рунд. За да се прави стратегия, тя трябва да е подчинена на действащите правила за рунда. А такива още няма. Дано администрацията се постарае да изчисти всички недоразумения, или поне да не обявява официално такива. Пък и не мисля да играя въобще повече. Може да наблюдавам развитието на играта от висотата на своите 0 т., които мисля да не преминавам.
Успех на екипа и на вестника!

boza

1. Да напълно съм доволен дори и да бях по-надолу в класацията също щях да съм доволен. Важно е представянето най вече. За съюза не зная но лично аз да. Можеше и по-добре, но не остана време. Но хората в нашия съюз смея да твърдя бяха задружни и много лаф падаше и рунда измина в игри и закачки .
2. За преждевременния край какво да мисля. Не го очаквах признавам си, както и всеки може би. Админите си знаят те решават.
3. Не не мисля да се включвам в надпреварата.
4. Следващия рунд няма да го играя, но за стратегия не може да се говори. Играе се на основи и стратегията се изменя в движение спрямо опонентите и какво искат и ти гледаш да си запазиш козове и да си едни гърди на пред.

kori_BellA

1. Ама и класиране ли е имало?
2. Общо взето се позабавлявахме, но много интриги не ни позволиха да завършим всички.
3. Има си установени правила, а за пореден път не се спазиха. Този път обаче от горе. Ама с админа не се спори нали знаете.
4. Това пък със зайците е някакъв т....к с играчите. ДМ било и вместо да се бием, то ресурси да събираме, че и да се пазят. Като гледам доста играчи стила си в рунда на менят, и продължават с кокошкарската стратегия с теркове да бият. Летят за няколко корабчета.
5. Едва ли ще цъкам. С тия "правила" с това "спазване" какъв смисъл има ?

RoYaL

1. Тоя въпрос не ми ли го зададохте вече? На 0т. ми е супер.
2. Определено ги постигна - време е останалите да похейтват, всъщност вече са започнали гледам.
3. Време беше да свърши цирка.
4. Не, детмач не играя и нямам намерение да го правя.
5. Да, да стоя на 0т. и да спамя в чата на вселената.

fallenka

1. Въобще даже не съм видяла на кое място съм, не съм играла за класация.
2. Ама ние и цели ли сме имали?
3. Сигурно се уплашиха, че ще трябва да накажат цялата вселена и спряха рунда. Глупаво.
4. НЕ!
5. Имам - да стоя на 0 точки.

nedkomix

1. Доволен съм, но можеше и повече, аз казах отначало че играя за кеф не за място, но така се получи.
2. Да, смятам че ги постигнахме.
3. Не знам какво да смятам аз пак си играя както преди не съм се отпуснал.
4. Аз обичам зайци, даже снощи един от нашите окуця.
5. Да, да си почина малко.
6. Благодарности на лидера ми, който помогна с каквото може и когато може, другия път пак може да пожъткаме заедно, успех на останалите.
============================================================================================
1. Какво е мнението ти за нивото на играта през този рунд?
2. Доволен ли си от личните си постижения в рунда?
3. С какво от изминалия рунд се гордееш най-много?
4. Смяташ ли че ще има още изненади до края на рунда?
5. Какви са предположенията ти за официалното класиране?
Armeeca

1. Нивото на игра падна, не случайно се бях изтрил.
2. Не съм доволен.
3. С нищо.
4. Да, защото пургите не се спряха с наливаниците.
5. Ракетата ще бие.

daDjaiN

1. Нивото на играта в този рунд е отчайващо. Особено играта на двамата лидери. Цял рунд спят и копат и накрая ги
налива някой и вземат рунда. Това е пародия на игра.
2. Ами все още не мога да кажа, но може би ще бъда.
3. Ами не мога да правя сравнения, защото просто играх 1 месец от предния рунд.
4. Ами не. Днес станаха доста неща, които предопределиха победителя този рунд.
5. Няма да давам предположения. Всичко е ясно. Надявам се следващия рунд да е малко по-различен от този.

AndreeaBanica

1. Няма хора няма и играчи. Хората, които можеха да играят тази игра избягаха и останаха някакви палячовци.
2. Почнах късно и пак стигнах до някъде с несериозна игра и още не съм оранжев.
3. Не съм играл но, съм сигурен че няма такива наливаци като този.
4. Изненади не, за някои други хора ще има.
5. RoYaL първи другите са оранжеви.

4u6kopek

1. Добър рунд се получи според мен. И играта си е на ниво все още може би мааалко повече играчи й трябват де.
2. Бе има още какво да се желае, но като цяло съм доволен.
3. С това че до сега не ме нулиха към този момент има още седмица все пак де.
4. Ами не - изненади не се очакват по мое виждане.
5. 1.Роял
2.Недкомикс
3.Ракета

RoYaL

1. Слабо, много слабо.
2. Не. Нищо по-малко от най-доброто не е задоволително.
3. Че издържах цял рунд в Пъргатори.
4. Да, въображението на играчите няма край.
5. След като приключат наливанията ще разберем.

JustSomeone

1. Лично аз много се разочаровах от това, че 2ма от лидерите в класацията се изтриха, като цяло нивото на рунда не беше от най-високите, но добива и развитието на играта задържаха интригата.
2. Почнах да играя за 2-ра, но там правилата са изключително глупави за мен и се вижда по активността там. Пуснах се тук на шега - да поиграя с приятели и не съм доволен от играта скука, нямам големи битки и само си копам мирно и си чатя.
3. Чак да се гордея, радвам се, че помагам на приятелите и съюзниците ми както мога и се забавлявам, без да играя за класация или да не спя по нощите.
4. Ще има изненади според мен, днес 2мата лидери в класацията направиха хубави битки, а не се знае какво още
може да се случи.
5. Нямам и на идея какво ще се случи, летят ЗНС-та, а и има съмнения за наговорени битки и следва решения от админите, но все пак ако няма изненади мисля :
1Raketa
2nedkomix
3RoYaL

GB

1. Нивото на игра не ми е известно, поради факта, че не съм играл в топа през този рунд. Тук долу не се усеща.
2. Лични постижения нямам поради факта, че не съм си поставял цел за класиране.
3. За гордост не мога да говоря, но понатупах няколко защитника.
4. То изненади имаше доста вече няма накъде.
5. Класирането ще е моментното според мен, макар, че в топ три влезе играч който почна рунда доста по късно.

Cacka

1. Както всеки рунд началото с много хора спам в чата добри битки.
2. Като асансьор (горе долу).
3. Ми рецнах 4-5 човека нищо особенно.
4. Да смятам че ще има изненади даже току що разбрах една която направо ме шокира. Човека на който требваше да връчат купата го вадят от класацията.
5. Нямам такива ... имаше подобен въпрос преди няколко седмица казах си мнението но нито 1 вече не присъства в класацията ха-ха-ха.

POLICEMAN

1. Нивото на играта този рунд е под всякаква критика. Пълна пародия с правилата за рунд 27 и пълно незачитане на общите и частичните правила на играта. Администраторите естествено ще кажат, че 90% от играчите са играли по правилата.
2. За класации не играя. И не, не съм доволен, защото ако бях влязъл в схеми и интриги до сега да съм направил на някого доста бойни точки.
3. Не се гордея с нищо. Може би само с едно, но не знам дали да се гордея или да се срамувам от него. Играя на
1000% по правилата от както съществува играта. Някои може да ми се смеят, други да ме иронизират и т.н. Да, с това се гордея лично за себе си. Но този рунд ми е последен, едва ли повече ще заредя страницата булфлит. Играта е хубава, но уви...доста опорочена. А адекватен контрол до сега не видях. Дано в бъдещите рундове всичко е по - различно и има промени. Пожелавам на ентусиастите да вярват....аз вярвах 8 г...но всяко нещо си има край.
4. Вече рунда не ме интересува, изненади мисля че няма да има.
5. Победител ще стане Роял, в съюзната класация Пургатори.

nedkomix

1. Смятам че направих добър рунд.
2. Да, доволен съм.
3. Да, се гордея е голяма дума смятам че си направих хубава игра това е.
4. Както казах и преди изненади винаги ще има.
5. Има цяла седмица това си е доста време всичко може да стане.

DIME

1. От 10 точки 5.
2. Може да се каже.
3. Миналия рунд нямах шофьорска книжка, а днес имам.
4. При играчите може би, при съюз едва ли.
5. 1-во място Raketa
2-ро място nedkomix
3-то място RoYaL

1-во място Purgatory
2-ро място ZoneOfWar
3-то място NeverMind

boza

1. Нивото от към играчите е много слабичко няма тръпка или просто темпото спадна след като се отказаха някои от
водещите играчи по рано в рунда.
2. Дали съм доволен. Бих казал да. Причината поради която поиграх беше даден мой любимец и си постигнах целта след това си доигравам рунда, а и винаги гледам да помагам на съюзниците ми те са важни за мен.
3. Ами чак за гордеене не бих казал но се радвам че изградих добър акаунт които не е борещ за класация, но доста
влиятелен .
4. Изненадите, мисля че вече се случиха с оглед наказанията. Но след дългогодишен опит, може би не зная дали има нещо ко ето да ме изненада в играта чак толкова.
5. За мое лично класиране или общо. За моето каквото е такова няма притенции. А ако е за другото. Все още съм в
очакване чисто любопитство което ме гложди хи хи.

============================================================================================
1.Как бихте отпразнували една спечелена купа?
2.За какво бихте я използвали?
3.Екипът ни забеляза че носители на купата пият вино от нея смятате ли че това е добър мотив за борене за класацията?
4. Какви според теб трябва да са наградите за спечелилте рунда?
5.Ако има парична или предметна награда на по голяма стойност,дали няма да станем свидетели на схеми за спечелване?
RoYaL

1. С празнична вечеря за 45 човека.
2. Ако още имат мрамори бих си мелил орехи.
3. Да, иначе няма от къде да си пиеш виното. За това малко хора в България пият - това е една основна очарователна черта на българите -няма пияници, няма от къде да пият!Да върнем виното на Българите - IN VINO VERITAS. Печелете купи!
4. Струващи инвестицията и времето. Парична и/или предметна награда е добър вариант.
5. Със сигурност. И на по-малко плащания. Винаги е така в България.Такава награда за жалост не може да съществува в бг средите, без да има схеми. Особено с тези кратки рундове ще се наговарят хората - как без нито един лев да си прехвърлят по една награда всеки рунд. Днеска съм аз, утре ти.

slepoto

1. Как с една почерпка.
2. За касичка.
3. Не точно.
4. Ами каквито са в момента или някакви тениски на играта пак е добър вариянт.
5. Тогава ще се върнат доста стари играчи и борбата ще е голяма. Но трябва стриктно да се следят всички играчи защото винаги ще има сиитвани наливани и т.н.

princessa

1. Спечелена купа е повод за едно малко събиране на съюзат хем да я видиме и хем да се опзознаеме на живо.
2. Как за какво да събира прах в някой сандък или ако е по голяма като обем да пийвам винце в нея ахах.
3. Разбира се че да ако се ползва за тая цел само една купа не е сервиз трябва да има поне 6 броя да е пълен сервиза хихи.
4. Може би някаква предметна награда може би лаптоп или нещо подобно.
5. Манталитета на Българина е да има далавера от нещо което се прави и според мене ако има такава награда ще сме свидетели на големи интриги.

daDjaiN

1. Ами нямам никаква идея, защото няма да спечеля купа.
2. Просто ще стои на някоя етажерка и ще и се радвам.
3. Хаха. Ами не. Всеки иска да спечели купата, но едва ли, за да пие вино от нея.
4. Тъй като това е безплатна онлайн игра не знам защо трябва да има награди. Играйте за удоволствие - не за награда.
5. Е, че то сега има схеми за спечелването като няма нищо такова, камо ли ако има някаква парична награда.

4u6kopek

1. Зависи от купата? Индивидуална-събиране с приятели. Съюзна-събиране на съюза и яко поливане.
2. Просто трофей в хола при медалите от ЛРД Сокол.
3. Щом става за пиене - де да беше от злато все едно пиеш вино от златния бокал.
4. Пари-щом влагат много играчи пари в 1 игра това трябва й да е наградата все пак-50-100лв. нещо от сорта.
5. То сега се правят схемите, пък тогава не ми се мисли-малко и голямо почва наливане, сиитвания яко 2-3-ма наливат пари в 1 акаунт и после делят печалбата.

JustSomeone

1. Не съм се борил за купи, но ако някога има такава ще я отпразнуваме подобаващо.
2. Ще си я сложа на рафта да събира прах.
3. Не съм почитател на виното, но може винаги да се намери мотивация за борене.
4. Нанокредити малко повече, защото всички знаем, че е криза и 1 местене на планета само ти е 150 нанки, а се налага доста пъти.
5. Паричната награда или материалната награда, ще мотивира доста хора.

kireto

Ами то не винаги е било до трофей, но все пак аз ако спечеля купа бих много се зарадвал иначе нямам представа
ако наградата е по-голяма отделно, че вски и без това си има стратегия но може и да се напълни с повечко хора отново както беше едно време.

Cacka

1. Ако спечеля купата по зомбене бих се отказал от самата игра щом съм достигнал 1 път върха.
2. За нищо нема да е ползвам най много да сабира прах в някое мазе.
3. НЕ.
4. ЛеФчета.
5. В момента сме свидетели на какви ли не схеми не мога и да си помисля какво ще е ако наградата е много по-солидна.

boza

1. Ами на купи сам се напечелил едно време не ми е приоритет от много от давна това да спечеля. По ми е хубаво да
помагам на мои приятели те да направят добро класиране.
2. За какво бих я използвал ли. Хмм дори тия които имам не зная къде са някъде в някои ъгъл прашлясват.
3. Хаха за пиене повод винаги се намира, но чак от купата предполагам за съюзната става въпрос чак да се пие не бих се сетил лично аз. Но може би удовлетворение от добра свършена работа е съзерцавенето и.
4. Ами и аз не знам какви трябва да са, но определено сякаш купите не влияят добре на психиката на някои играчи. Някои се увалчват и стават други към края не друго. Не зная.
5. То схеми за спечелване от играчи всеки рунд има. Запознати са по-старите играчи за какво става дума, щом дойде момент за класация. Луда работа направо. Аз съм го казал и на админи. За мен те трябва да получават някакви пари за работа и да са отговорни и безпристрастни да се знае че тън мън няма и всяко провинени ще се наказва с цялата му строгост и да се знае че само от играчите зависи как ще се представят.

DIME

1. Като я спечеля ще ви кажа.
2. Да ми краси стаята.
3. Да си купят чаша.
4. Ами нз може би купа, нанокредити, генерал за цял рунд (за 1 месец), 1гб рам некви такива.
5. Ама разбира се.

lamzzz

1. Нямам връзки с хора от играта в реалния живот и за това може би само бихме се поздравили в интернет.
2. Купата бих я сложил във витрината ми със спортни успехи като нов успех въпреки че е игра и няма нищо общо със спорта.
3. Който я е спечелил със цената на безсънни нощи заслужава не само вино да пие от купата ами мнооого други търкалящи се питиета.....
4. Наградите трябва да са мотивиращи, за да се играе играта, а не да е само една цинкова купа. Предлагам наградите да бъдат следните:
Тениски за отбора победители. Ключодържатели с логото на играта. Шапки с логото на играта. Купата трябва да е
задължителна + още нещо интересно.
5. Ако има парична или предметна награда ви гарантирам че ще има мноого играчи мотивирани да печелят рунда. Като чуят и други че има примерно добра награда много хора ще открият света на булфлийт. За да се печели от играта трябва и доста да се вложи. Надявам се някои от предложенията за награди да бъдат чути от съответните хора държащи играта! Ааа и да не забравя. Трябва реклама на играта по други игри, форуми и сайтове. Така ще се възроди играта. Поздрави на екипа ви и все така да радвате играчите с интересни вестници.
Weekly Трибуна

AndreaBanica vs nedkomix

AndreaBanica vs nedkomix

Raketa vs RedDog

RealSteel vs menezis

UAKIKI vs pio21

base1n vs baraba62

base1n vs baraba62

daDjain vs mailoos

lamzzz vs kukata

madafaklio vs raketa

medunq vs crzsm1ty

nedkomix vs madafaklio

robin vs mrazq_cigani

robin vs slavov

zuzu vs matin

ФИНАЛНИ БИТКИ

Absalon vs princesa

AndreeaBanica vs

AndreeaBanica vs princesa

aleks vs gruel

aleks vs gruel

dadjain vs ghostrider

kamata vs mattin

samardala vs princesa
Крайна класация на Рунд 27 Вселена Хардкор

Съюзна класация

Изображение

Индивидуална класация

Изображение

За вас материалите изготвиха: puhcho, EkZz, MaKaVeL1 и slavi_007
Bulfleet Weekly Team
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)

Мнение от slavi »

Вселена 2

1. В началото на рунда се чуха доста недоволства относно правилата, но въпреки това играчите продължават да играят. Мислиш ли че това е защото се адаптираха лесно или има друга причина?
2. Напоследък все по- малък брой битки се публикуват в трибуната на вестника,смяташ ли че това е някакъв план за криене на флотите?
3. Има един месец до края на рунда,какво очаквате да се случи?
4. Ако правилата останат същите,ще играете ли другия рунд?
5. Какво мислите за почти завършилия рунд27 във вселена Хардор?
sashku

1. Адаптация винаги ще има.Но има и друго нещо - на повечето все пак им харесва играта независимо от всичко .
Това е все едно работата - шефа казва без обяд ти пак ще продължиш да работиш нали ?
2. Не е план . Просто по малко останаха играчи които играят за битки повечето гонят класациите.
3. Каквото такова - никой нищо не може да каже със сигурност.
4. Не се знае.
5. Там в топа голяма интрига май се завъртя.

niki_god

Вий нали бяхте в отпуск бре?.
1. То винаги е тъй, в началото мрънкане, после викаш неволята и играеш.
2. Това не е от вчера,а пък ако питате за топа сте на прав път, там флоти не се показват туко така, но пък който търси намира.
3. Поживьом увидем казали руснаците.
4. Виж по горе, но определено трябва да има някакви промени.Мислил съм по въпроса, като му дойде времето ще
споделя.
5. Не играя там, съответно нищо не мисля.

Ev0LuT10n

1. По-скоро защото им се играе любимата игра отколкото да им са се харесали промените.
2. Бих се радвал, ако беше план за криене на флота, но мисля, че останаха по-малко хора във вселената, та затова и битките са намалели.
3. Лично аз очаквам да си бъде така, както от началото на рунда до сега.
4. Съмнявам се да играя, дори и да върнат старите.
5. Не знам, не съм запознат със случващото се.

PETKOV

1. Не е до адаптация просто играта им харесва колкото и бозава да е винаги ще си има определена бройка от примерно 100 човека които ще играят активно това е като любимия ти отбор колкото и слаб да е и да продължава да губи винаги залагаш на него.
2. Възможно всеки с играта си.
3. Всичко и нищо.
4. Независимо от всичко 100% няма да играя каквито и да са правилата.
5. Не мисля че се отличава с нещо особено от предните освен с това че е със скоростта на вселена 2 преди и затова може би се ориентираха повече играчи на там.

Kamelot

Искам старите правила от преди 4 години това са мъки за зарибените играчи.Играя само защото ми е тръпка.
Със тези постоянни промени булфа губи най-редовните си играчи...You cannot attack planet in that galaxy.
Ей това ме дразни най-много,лети ми се през галактика...как може някой да ме ограничава къде да мога да летя?
Това е най-смотаното правило!!!Предлагам да се махне.

Universal

1. Не играя много сериозно този рунд и не съм следил нищо.
2. Някои го правят за да си крият флотите другото е че няма битки.
3. Не очаквам много неща да се случат рунда е ясен.
4. Категорично не.
5. С извинение Пълна порнография много типично за края на рунда наливане и други работи.

darklady

1. Относително е и не се нагърбвам с такива изказвания.
2. Не мисля че е криене на флоти по скоро по скучен рунд.
3. Не мисля че ще се случи нещо голямо ,но има време ще разберем .
4. Предполагам че ще играя.
5. За харда не ми се коментира но определено не беше скучен рунд.

Ludiq_max

1. Всички все още сме недоволни от правилата но специално на мен мие по интересен свят 2 и затова играя .Да не забравяме и факта че играчите са наполовина по-малко в сравнение с предният рунд именно заради новите правила.
2. Не не се крие флотата просто вече всички се пазят добре.
3. Няма какво да очаквам най-много някой да ме разпердушини и да почна отначало.
4. Не знам ще си помисля.Вероятно ДА.
5. Забелязва се голям прогрес от страна на играчи за разлика от свят 2.

Hope

1. Не, не смятам че играчите са се адаптирали -по скоро присъстват,отколкото да играят.
2. Битки има само при малките акаунти.
3. Абсолютно нищо.
4. Ако правилата останат същите ще изгонят и малкото останали играчи -направо да затварят вселената.
5. Нямам поглед върху рунда във вселена Hardcore.

leni

1. Е колко човека играят реално? Играят тези които нямат какво да правят буквално. Такива, които са на работа или влизат за по час два. Много пуст рунд.
2. То няма битки. Аз като конфедерат се изхранвам с чуждите битки, но като цяло липсват ;)
3. Ами Касиопеици и Червените ще се посдъвчат. Е така трябва да е в нормален рунд.Но твърде много познати и приятели вече играем, а това прави играта по-скучна.
4. На мен правилата не ми пречат. Обичам дълъг рунд.Дава повече възможности за една спокойно и неангажирваща игра ;)
5. Рунда там свърши. Ама както винаги по български - със скандал ;)

1.Как бихте отпразнували една спечелена купа?
2.За какво бихте я използвали?
3.Екипът ни забеляза че носители на купата пият вино от нея смятате ли че това е добър мотив за борене за класацията?
4. Какви според теб трябва да са наградите за спечелилте рунда?
5.Ако има парична или предметна награда на по голяма стойност,дали няма да станем свидетели на схеми за спечелване?
PETKOV

1. Ами надали ще е нещо особенно.
2. Най вероятно за украса стига да се вписва с интериора и секцията в хола.
3. Явно са помислили че пият от главата на никифор геник(xa-xa-xa) може би за тях това е подобен ритуал като при хан Крум.
4. Нямам си и на идея но мисля че ако се затегне контрола от страна на администрация да се взимат малко по адекватни решения,с една добра реклама и някакъв по голоям предметен може би и паричен награден фонд (както е в някои други игри)може би ще се върнат доста стари играчи понеже ще са изкушени а и ще се вдигне и посещаемостта на играта
п.п. не на последно място може да се измислят и нови раси като бъде създаден един демо сезон на тази база с по добър награден фонд това е моето виждане.
5. О и това е възможно но на първо място според мен ще трябва да се одреже именно схема за наливане с рециклаж и то съюзен според мен лесно може да бъде прекрит примерно цял съюз да играе за определен човек с цел подялба 10 пича се разбиват в един и с реца наливат точно определения плеърсхеми мн но според мен това би била най вървежната.

zuni

1. Зависи от наградата,ако е под формата на ресурс бих ги похарчил да може да от съюза да ползват повече рецикалтори , ако е в нанокредити бих ги разделил по братски на всички активни играчи!
2. Бих направил една снимка и ще я кача на страницата на съюза !
3. Изобщо не е така ( когато Нострадамус починал и изминали 22 години от смъртта му 2-ма разровили гроба му и пили вино от черапа му като те незнаели че които го направи ще умре,но ако някой оцеле след това ще наследи неговия талант,до сега няма такъв ) така че това че пият и си мислят за небесни катофи или че ще стана велики играчи е една илюзия !
4. Те трябва да са под формата на ресурс или някакви минимални преференции ( тук темата става много обширна като идеии.)
5. В никакв случай парична ще стане скандал - бунт стре играчите,ако това стане някой ще се откажат а други ще се мотивират и ще игарят със З Н С и много играчи ще пострадат ,тогава играта ще стане безинтересна ( помислете преди това да го правите.)

kristian

1. Нямам приятели в реалния живот от играта така че може би бихме се поздравили само.
2. Не знам.
3. Не
4. Наградите трябва да са мотивиращи за да играят доста хора и да седят нон-стоп пред сините екрани.
5. Ооо да ще бъде мноооого интересно тогава.

Ludiq_max

1. Не съм се замислял,предполагам подобаващо.
2. За сувенир,няма за какво друго.
3. Аз бих пил шампанско -несмятам че това е мотив.
4. Каквито преценят администраторите все ще са добре дошли.
5. Според мен всеки играе по собствена схема,едвали ще има комбина.

InSO

1. Не бих я отпразнувал. Не е нищо особено.
2. Да събира прах. Поне при мен е така.
3. Зависи от виното.От купа не бих пил бяло например. Колкото до мотив- защо не ? Но по-добър според мен е някоя хубава 30 годишна ракия ...
4. Две хапчета Мелатонин и 3 дни отпуск.
5. Схеми никога не са липсвали. Все пак, мисля, че Мелатонин и 3 дни отпуск са една добра награда.

reptile

1. Нямам идея.
2. Също нямам идея.
3. Едва ли.
4. Малък предметен стимул +някакъв бонус от типа 200-300 безплатни нанки или нещо от сорта на 10-15% бонус добив
на мините за 1 седмица - нещо такова.
5. Определено ще има заговор.

nedkomix

1. Aз си празнувам често със или без купа.
2. Да събира прах по витрината.
3. Да ако има 3-4 и иска да си направи комплект.
4. 2 дена на санаториум в Наречен да си ликуваме нервите.
5. То винаги си има схеми със или без парична награда.

Weekly Трибуна

kamelot vs N_jelev

kamelot vs kilokartofi

kamelot vs pastora

nedkomix vs worm4e

petkov vs gencho

petkov vs justsomeone

petkov vs rules

vtp vs fena_1990

ikod vs downer

PETKOV

И както казва преподобния не можем да знаем защо флота изпълни тази конкретна мисия но аз знам едно че моята флота отново извоюва победа АМИН.

petkov vs tristaan

Временно класиране Вселена 2

Съюзна класация

Изображение

Индивидуална класация

Изображение

За вас материалите изготвиха: puhcho, EkZz, MaKaVeL1 и slavi_007
Bulfleet Weekly Team
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)

Мнение от slavi »

Изображение

:lol: Въпрос изпратен към NEWS:
Yane

Здравей искам да попитам, имаше един линк в общия чат за това какво е видял телескопа хъбъл, може ли да ми го пратиш ?

"Спи в час и гледа през прозореца" :babysleep: забележка в бележника на lamzzz

:p040:
Гатанка:
Кой играе последен рунд!
Отговор:
POLICEMAN

:yako:
Съюз Баница отишли на село при дядо Йоцо и го попитали:
- Знаеш ли кои сме ние?
- Hе знам - отговорил старецът.
- Hе знаеш кои сме ние?
- Ами откъде да знам кои сте - повторил старецът.
- Тогава за наказание ще ти вземем едно агне.
Hа следващия ден съюзът отново отишли при дядо Йоцо и пак го попитали:
- Знаеш ли кои сме ние?
- Знам - казал дядото.
- Знаеш ли?! Как така знаеш?
- Ами разбрах вчера, когато ми взехте кучето.

:Zz013:Топ реплики от съюз 69
Оф, спри да мърдаш, че не мога те нацеля… :galletos:
Айде, лапай го като банан!
По-леко бе, тия гащи са ми нови! :a066:
Вдигни си го сам, че скоро се лакирах…
Айде свършвай, че почна сериалът!
Леко бе, обърка дупките!
Яж на бате Весо голямото месо!
Наклони го малко бе, опръска ми тапетите!
Нидей плю сп*рма в тая чаша, чи утре вода ше пия от нея, ма!
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)

Мнение от slavi »

Bulfleet във Facebook

Уважаеми летци,
съобщаваме Ви, че може да станете фенове на любимата ни онлайн игра и във Facebook. Последвайте ни в нашите две нови страници, където ще откривате информация за развитието на двата рунда във Вселените и ще може да спамите и обсъждате на воля.

Очакваме Ви!

https://www.facebook.com/pages/Bulfleet/289722457716400

https://www.facebook.com/pages/Bulfleet/303196709738748
Заключена

Върни се в “Bulfleet Newspaper”