кво стана с тия акаунт бре

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
choko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 12, 2007 8:56 pm
Контакти:

кво стана с тия акаунт бре

Мнение от choko »

тааааа.. кво става хора, има ли прогрес по сийтърските доклади или централното бюро по разследване не наказва членове на семейството ; ( ?

некви админски флоти се вадятт тука, некво чудо.. малко справделивост моля? мех, но пък то е по-важно да отблъскваме и малкото останали играещи хора с тази работа

ии п.с. ако може да се говори по темата, вместо моментален бан :)?
Потребителски аватар
choko
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Re: кво стана с тия акаунт бре

Мнение от choko »

ахх и още нещо,че за малко бях забравил. От кога, играчи имат право да пишат с администраторските акаунти ?! (просто се чудя, далии и ние останалите можем да го правиме, чисто любопитсвто)
Потребителски аватар
kristian123
Редник (Private)
Регистриран: нед фев 26, 2012 7:11 am

Мнение от kristian123 »

хахахахахах
ще те бан веднЪга като говориш срещу партията и правителстовото
Уважавай силните в моментите им на слабост, когато те се надигнат, ще бъдат дори по-силни.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

choko написа:тааааа.. кво става хора, има ли прогрес по сийтърските доклади или централното бюро по разследване не наказва членове на семейството ; ( ?

некви админски флоти се вадятт тука, некво чудо.. малко справделивост моля? мех, но пък то е по-важно да отблъскваме и малкото останали играещи хора с тази работа

ии п.с. ако може да се говори по темата, вместо моментален бан :)?
Здрасти , Чоко :)
може ли малко по съществено или по същество ! за какво иде реч
Потребителски аватар
choko
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от choko »

Ах, не съм баннат още, това е хубаво нещо, има напредък.

По същество ли :D .. от къде да почна? или просто да мина към края.. Кога за бога ще се вкара няква справедливост в тази игра? или поне,ако има възможност да пуснете (или хората отговорни за това) оферта в която се продават часове сън срещу нанокредити? С удоволствие бих си наваксал няколко от тези които не съм спал, докато вие (и съжалявам,че трябва да се стига до тук) ти и сина ти, си се сийтвате, а някои хора сън не могат да си хванат? Как за бога,тъй като ти си се успа и 2та акаунта пострадаха веднъж, единствено ме е яд,че не ги ударих по-хубаво ама и на мен ми се спеше и не можех да сметна 2 прости времена. И как така, играч, ще ми пише от админския панел каквото и да било? Поне да го беше прикрил по някакъв начин, да не си личи, да не ме е яд (и ред други неща за които нямам твърди доказателства, но много ми иска да мога да ги докажа)

извинявам се за езика който ще последва, ама хей мамка му, слабо ме грее кво става, ясно ми е,че това ще си остане тука цял живот и няма да се оправи. А аз истински искам играта да се играе, повярвай ми, но с това което правите, днеска играта остана с играч по-малко. И всичките други шашми които си въртите.. както и да е, приятна игра от мен и много бравос на мерлинчо за кухировката. Каквото си е правил, само той и ти си знаете, но в края на деня сините корабчета на 7мо правеха мармалад.

И за да не влизаме в празни дискусии .. не ми трябват отговори или каквото и да било, и надали хората ще я видят тази тема, просто исках точно и ясно да кажа, че това е грозно.

До нови срещи.

п.с. Ох и за малко щях да забравя, но се надявам и следващия вестник да публикува всичко и да не спестява информация.
Потребителски аватар
Darth Sidious
Редник (Private)
Регистриран: вт дек 02, 2008 11:30 pm
Контакти:

Мнение от Darth Sidious »

Докато никoй от шефовете не гледа играта така ще е някои хора ще си наливат близките с кредити и разни други екстрички и ще им дреме на шапката но какво да се прави кой как се ореди :)
:arg:
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

choko написа:Ах, не съм баннат още, това е хубаво нещо, има напредък.

По същество ли :D .. от къде да почна? или просто да мина към края.. Кога за бога ще се вкара няква справедливост в тази игра? или поне,ако има възможност да пуснете (или хората отговорни за това) оферта в която се продават часове сън срещу нанокредити? С удоволствие бих си наваксал няколко от тези които не съм спал, докато вие (и съжалявам,че трябва да се стига до тук) ти и сина ти, си се сийтвате, а някои хора сън не могат да си хванат? Как за бога,тъй като ти си се успа и 2та акаунта пострадаха веднъж, единствено ме е яд,че не ги ударих по-хубаво ама и на мен ми се спеше и не можех да сметна 2 прости времена. И как така, играч, ще ми пише от админския панел каквото и да било? Поне да го беше прикрил по някакъв начин, да не си личи, да не ме е яд (и ред други неща за които нямам твърди доказателства, но много ми иска да мога да ги докажа)

извинявам се за езика който ще последва, ама хей мамка му, слабо ме грее кво става, ясно ми е,че това ще си остане тука цял живот и няма да се оправи. А аз истински искам играта да се играе, повярвай ми, но с това което правите, днеска играта остана с играч по-малко. И всичките други шашми които си въртите.. както и да е, приятна игра от мен и много бравос на мерлинчо за кухировката. Каквото си е правил, само той и ти си знаете, но в края на деня сините корабчета на 7мо правеха мармалад.

И за да не влизаме в празни дискусии .. не ми трябват отговори или каквото и да било, и надали хората ще я видят тази тема, просто исках точно и ясно да кажа, че това е грозно.

До нови срещи.

п.с. Ох и за малко щях да забравя, но се надявам и следващия вестник да публикува всичко и да не спестява информация.
1. не виждам причина да бъдеш баннат , не мога да разбера , защо мислиш че някой би го сторил... Може би на теб ти се иска и виждаш някаква причина ;)
2. и двамата знаем режима на който игра и ти , и аз , и Атомика , и доста други ... както се видя , аз не издържаш първи ... и за едни 7 минути, за които моля те не ме питай кой ме гони , не вдигнах сейв а заспах ... Резултата е ясен . Никой не прощава грешките на някой друг. Нормално.
3. а колкото до битките ви в последствие ... случва се ... на един да увисне флот ... или на друг , никой не е застрахован ! Лош (или добър) късмет... въпрос на гледна точка. В общи линии, рунда го бяхме отписали и се чудихме изобщо как ще се оправим с двата ви акаунта ... но виж, как се извъртяха нещата ... сега чакам следващото извъртане . Нали затова си е игра.
4. и накрая за да сме наясно ... познаваме се , при това доста добре ... правеше ми удоволствие да играя както срещу теб , така и с теб ... не смятам , че изобщо някъде има място за лични обиди и клевети ... поне от мен никога няма да ги чуеш . Държа и на подобно отношение спрямо мен , също.

апропо , за всяко съмнение относно начина на игра на един или друг акаутн си има адмиснитрация , която при сигнал проверява ... и ако проверката и не доказва , че има нередност , то съвсме резонно е да се извиниш на човека , който един вид си заподозрял несправедливо ! не е ли така .

Пример , след като видях флота на Атомик, ми трябваше маса сметки за да повярвам , че е възможно да направиш подобно нещо на тези точки. Е след това разбрах, че е изродил акаунта си ... но това си е чисто негово решение.

последствията са ясни на всички .
Потребителски аватар
choko
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от choko »

По никакъв начин не искам да отправям лични напатки, наистина и мисля, че се постарах на максимум от уважение. Иначе не ме е яд за това какво стана в рунда, аз така или иначе сега вече нямаше да цъкам, защото имам да уча прекалено много.

Колкото до бана, идеята ми е,че преди няколко месеца пак надигнах глас срещу нещо, което стана във 2ра и бях инста баннат, за това реших, че ще се повтори. Колкото до играта ми, няма кво да крия и смело бих заявил,че сигурно съм единствения, който не играе със сийтър и всякви там рефрешери и кво ли не (за който научих всъщност преди няколко дни, за който нямах никаква представа,че дори съществува).

Но в края на деня, всичко това не променя факта,че се сийтвахте,сийтвате и най-вероятно ще продължите. Във 2ра, играч serios ме удряше 2/3пати защото нета ми пада, но нямаше по никакъв случай да накарам някой да ми влезне в ацц-то да играе. И тука искам да вметна, че се регнах заради диос-чо, да направя рунд в негова чест, но не очаквах да видя и да изпитам всичко това по никакъв начин.

Не мисля,че има какво толкова повече да добавя, не ми харесва и по никакъв начин не го одобрявам. Единственото което очаквам с интерес е вестника и какви обяснения ще се дадат на случките във 2ра и нека всички играчи да бъдат информирани подробно.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

choko,Едно време и аз се чудех , когато играех във 1-ва вселена и аманда ме нападна и как стана така , че само аз неможах да си влезна в акаунта . Сиреч , съмнения винаги ще има нормално е когато хора , го правят по благотворителност,да подържат играта . Но ако не са те играта отдавна ще се затрие . да си призная и аз до преди няколко рунда си играех сам без сиитване без шашми но за бога когато разбрах че го правят 80% от потребителите и аз се изкуших. затова винаги съм бил против тези неща, но когато вече спря да ми пука то се оказа че съм спрял със играта . затова моя съвет е към теб. играй играта за кеф без да ти пука . не вярвам целта да ти е пластмасовата купа , а админите остави да си вършат работата че и на толкова от играта няма да се радваме след време
Отговори

Върни се в “Off Topic”