некви админски флоти се вадятт тука, некво чудо.. малко справделивост моля? мех, но пък то е по-важно да отблъскваме и малкото останали играещи хора с тази работа
ии п.с. ако може да се говори по темата, вместо моментален бан
Здрасти , Чокоchoko написа:тааааа.. кво става хора, има ли прогрес по сийтърските доклади или централното бюро по разследване не наказва членове на семейството ; ( ?
некви админски флоти се вадятт тука, некво чудо.. малко справделивост моля? мех, но пък то е по-важно да отблъскваме и малкото останали играещи хора с тази работа
ии п.с. ако може да се говори по темата, вместо моментален бан?
1. не виждам причина да бъдеш баннат , не мога да разбера , защо мислиш че някой би го сторил... Може би на теб ти се иска и виждаш някаква причинаchoko написа:Ах, не съм баннат още, това е хубаво нещо, има напредък.
По същество ли :D .. от къде да почна? или просто да мина към края.. Кога за бога ще се вкара няква справедливост в тази игра? или поне,ако има възможност да пуснете (или хората отговорни за това) оферта в която се продават часове сън срещу нанокредити? С удоволствие бих си наваксал няколко от тези които не съм спал, докато вие (и съжалявам,че трябва да се стига до тук) ти и сина ти, си се сийтвате, а някои хора сън не могат да си хванат? Как за бога,тъй като ти си се успа и 2та акаунта пострадаха веднъж, единствено ме е яд,че не ги ударих по-хубаво ама и на мен ми се спеше и не можех да сметна 2 прости времена. И как така, играч, ще ми пише от админския панел каквото и да било? Поне да го беше прикрил по някакъв начин, да не си личи, да не ме е яд (и ред други неща за които нямам твърди доказателства, но много ми иска да мога да ги докажа)
извинявам се за езика който ще последва, ама хей мамка му, слабо ме грее кво става, ясно ми е,че това ще си остане тука цял живот и няма да се оправи. А аз истински искам играта да се играе, повярвай ми, но с това което правите, днеска играта остана с играч по-малко. И всичките други шашми които си въртите.. както и да е, приятна игра от мен и много бравос на мерлинчо за кухировката. Каквото си е правил, само той и ти си знаете, но в края на деня сините корабчета на 7мо правеха мармалад.
И за да не влизаме в празни дискусии .. не ми трябват отговори или каквото и да било, и надали хората ще я видят тази тема, просто исках точно и ясно да кажа, че това е грозно.
До нови срещи.
п.с. Ох и за малко щях да забравя, но се надявам и следващия вестник да публикува всичко и да не спестява информация.