Предложения за промени, Вселена Hardcore

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена Hardcore.
Потребителски аватар
bold
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед май 22, 2011 11:11 am
Контакти:

Предложения за промени, Вселена Hardcore

Мнение от bold »

Поради наближащия край на рунд 26 и евентуалния старт на рунд 27, откриваме темата за размисли и страсти.

Моля ви за интересни предложения и нововъведения за бъдещия рунд.

Заяждания и излишен спам , няма да бъде толериран !

bold

п.п.Момчета и момичета бъдете кратки и ясни ;)
Помисли преди да пишеш !
Потребителски аватар
Death_King
Редник (Private)
Регистриран: чет фев 05, 2009 3:16 pm
Контакти:

Re: Предложения за промени, Вселена Hardcore

Мнение от Death_King »

Здравеите аз бих искал да се въведе на 100 000 боини то4ки да се отваря гравитацията и да може да се строи 6 планета (не боина) и % на свръхскорост да се увели4ат от 25 на 30 % :oh_kotiooo:
Потребителски аватар
Death_King
Редник (Private)
Регистриран: чет фев 05, 2009 3:16 pm
Контакти:

Мнение от Death_King »

Също така да може и да се мести главната планета 5 пъти в рунда по 200 нанота местенето и 10 боина планета по 150 нанота
Потребителски аватар
bold
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед май 22, 2011 11:11 am
Контакти:

Мнение от bold »

Мисля ,че бях написал интересни идеи или тем подобни, а не на мен ми се иска това и онова .....
Помисли преди да пишеш !
Потребителски аватар
Maverick
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 06, 2009 4:11 pm
Контакти:

Мнение от Maverick »

Моето предложение е да се премахне изследователския полет, тъй като той убива играта във вселената.
В тоя ред на мисли следващото ми предложение може да е глупаво, да не кажа безумно, но ми се вижда интересно да има рунд, в който да няма платени специалности, купуване на ресурс и изобщо нанокредитите да могат да се използват само за активиране само на генералство, 4те протекции и ваканционните модове. След като толкова хора са недоволни от прекаленото наливане на нанки в играта, това ми е вижда добър експеримент дали рунда ще събере повече играчи.
Потребителски аватар
shogo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср фев 09, 2005 5:02 pm
Контакти:

Мнение от shogo »

:b010: :lol: :b010: :lol: :b010: :lol: :b030:

доооубре, промени в тази игра се правят само в насока увеличаване приходите от нанокредити. подобни теми се отварят за замазване на очите и да си спамиме тука (пример - същата тема за Вселена2 и промените в последствие - нищо общо). и вечния въпрос - защо има милиони играчи във всякакви "подобия" на онлайн игри а в булфа има нема се сбират 1к играча - ми нЕма по-очеВаден отговор - лакомо дупе, кръв сере. и след малко тук ще се изпишат стари коментари за субсидиране и подпомагане, и бла бла, бла бла. разликата в баланса "нанки vs no нанки" не би трябвало да по-голяма от 10, мах 15% от геймплая, а на всички ни е ясно че тази разлика е доста по-голяма, което обезсърчава повечето играчи и в последния месец на рунда има нема 10 играча.

Имайте предвид, че можете да купувате ресурс срещу Нанокредити само веднъж на 48 часа. Реалния бонус ресурс е равен на 8 часа продукция. Ограниченията са нужни, за да не се разваля БАЛАНСА в играта.
е от тфа по-голема смешка нема.

съжалявам че нищо от написаното не е по темета, ма и да е - кфо от това. тоя филм сме го гледали вече, няколко пъти... :p015:
Потребителски аватар
Darth Sidious
Редник (Private)
Регистриран: вт дек 02, 2008 11:30 pm
Контакти:

Мнение от Darth Sidious »

Хако защо да са лакуми?ще ми кажеш че в немексия има много повече играчи защото там не са лакуми ли.Напротив там има 100 пъти повече опции за използване на кредити
Потребителски аватар
puhi_puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 31, 2005 1:40 am
Контакти:

Мнение от puhi_puhcho »

Намаляне на часовете онлайн на 18 или може би 16. Галактиките да са 2.

п.с. Като се сетя за друго пак ще предлагам :)
Потребителски аватар
shogo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср фев 09, 2005 5:02 pm
Контакти:

Мнение от shogo »

разбираш ме погрешно - нямам нищо против платените услуги, но в сегашния си вид преимуществото което дават е ТВЪРДЕ голямо - визирам купуването на ресурс най-вече, както и местенето на планети - то зъбите не моо си измиеш на спокойствие, то и аз пращам смс-и, мах 4-5 от по 4,80 лв за рунд (генералство, банкиране, протекции) но как да се конкурираш с някой който харчи толкова на ден - 1 кутия цигари, 3-4 кафета, зомбене и едвам изкараш 1-2М ресурс от конкурентни играчи , а той става сутринта, наспал си се и хоп за 5 лв си купува с мах мини тертер има нема към 8М ресурс, което от 48 часовото "балансово ограничение" прави почти 4М на 24h, сметай при равни други обстоятелства секи ден това предимство става все по-голямо и по-голямо. да не говорим че да изкараш тоя ресс треа да имаш много полети, бързи скорости, висок спай, късмет и кфо ли още не VS 5 клика.....

p.s. за изследователските дори няма и да говоря, ти не строиш флота - ти си я купуваш
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

Аз имам 1 предложение само, но мисля, че ще привлече доста нови ,а и ще се върнат бая стари играчи ...
та мисълта ми е без да се пипат многоправилата просто сменете админите на двете вселени , нека новите админи да научат правилата и да ги спазват когато администрират , а и когато я играят тази игра и тогава рундовете биха били доста интересни ,а и играчите биха се чувствали като такива , а не като 3-токласни актьори.
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена Hardcore”