Със намаленото за времето за игра. гледам все повече хора,искат това да стане. Има хляб във предложението на полтара, иска се обаче нещо да се ошлайва във това предложение . а за жпиеса и неврото, съм със двете ръце горе за дините , сега всеки 2-ри на 14 дена вади диня , нека да е но да е по трудно, сега нещо измислете /справка 1-ва вселена е тестова / Гледам на анкора , и неговото предложение има хляб . Някъде по горе и на джадая, предложенията мярнах някъде за реклама за играта .- нищо страшно няма да стане ако шевовете на играта дадат още някой лев .там където показват немексията, да показва и булфлета е тука е вече е работа на админите, да опяват на главите на собствениците
Не Роялев затова ,че заради феизбука, хората играят там онлайн игри. а за това ,че не се зомбиш
едит:9 страници тема , отдавна не се е случвало това във форума .
едит:2
1.Оправяне на скина на играта нещо ново там картинки и прочия .
2.Нова раса нов кораб
3.нови сграда и проучване
4.намаляне на времето за игра 2-4 часа да стане 16-18 часа
5.да се увеличи трудността за ваденето на дини
6.да се направи играта балансирана за ресурсни акаунти и бойни нека всеки има шанс за 1-вото място
7.награда да е различна може и да е каса бира вече
твърдо против сиитнането ако се хване до края на рунда се пак е стратегическа игра .нали на това се надяваме тока да спре или нета .
Наближаващ нов рунд - Вселена 2 ... Идеи, размисли и страсти
Re: Наближаващ нов рунд - Вселена 2 ... Идеи, размисли и стр
Е ако ще става по трудно за изважданe на ЗНС,то поне да не е в КНР произведено-да се дигнат шансовете за успех.Нека да има бой и сополи,стига с тези схеми-щом съм на мн.точки,съм голяма работа.
- RoNaLd0
- Редник (Private)
- Регистриран: съб дек 12, 2009 8:52 pm
- Контакти:
И да даваме мнения админа си решава какви да са правилата.
Да така е,но е добре и да има някъкав ефект от това че има мнения и да се съобразят с тях.
Не ми се вярва някой да се съобрази 
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
Благодаря на всички за предложенията по случай новия рунд на вселена 2.
Новостите може да видите тук.
Приятна вечер на всички.
Новостите може да видите тук.
Приятна вечер на всички.