Наближаващ нов рунд - Вселена 2 ... Идеи, размисли и страсти
- maks
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
- Контакти:
Re: Наближаващ нов рунд - Вселена 2 ... Идеи, размисли и стр
Искам и друго да предложа и аз нещо от Манагор да вземете.Бие се силен и слабак-силния разгромява по-слабия без нито 1 загуба от едините ииии бойни точки коледни топки
-така де няма файда все едно срещу неактивен се биеш.Така малко по-равнопоставени битки ще има,а не 10000 кръста срещу 300 скаута примерно 
Добър ден на всички.Имам няколко предложения.
1 . Когато малък акаунт които не е в обхват ти полети със звезди да се отклиочва автоматично дадения акаунт и да ти е в обхват за даден период от време със пускането на атаката от негова страна и да свещва в отличителен цвят.Не може голям акаунт да го атакува малък които цели едиствено да ти направи мизерия на големия вложен труд и да не може да се защитиш има такава порочна практика .
2 Наистина е хубаво да стане една вселена и всички играчи да играят едно понеже потребителите всички знаем са прекалено малко .
3. Нека да се завишат изискванията за отклиочването на звезди.Сега всичко живо не му е толкова трудно да извади звезда а все пак в играта си пише за звездата че е стратегическо оръжие за игра на високо ниво.Какво високо ниво след като и малък акаунт може да извади .Няма логика.
4 Нека пак рунда да се направи на третини от по 2 месеца.Спокойно може да се пропусне някоя от третините и пак да се вземе рунд за тия които играят за класъция но важното е че може да си почине човек за известен период от време.
5 Добиви x 3. Да са 6 планети пльос бойна на която да може да се теглят рециклатори от нея.Ако и сега е така за бойната нека ме извините не зная . След определн брой точки да се отклиочва 7 планета нормална.
6 Пак да си има 5 протекции и 15 мода + допълнителните екстра модове за повече нанокредити общо за 3 те третини.Така всеки ще играе и със собствения си ник а не да има криеници кой кой е.И ако единия рунд не му спори другия да може да се докаже но пак със собствения си ник.
7 Да няма изследователски полети.
8 На защитниците с ограничено свободно време нека имат бонуси някакви от към защитата си.
9.Смс за атака с звезди да се получава без значение на кое ниво е дадения играч а за нормална атака да си е както обикновенно при равен няма при по голямо получаваш.
10 Да се разшири обхвата на полетата за рециклаж
За друго не се сещам в момента
Весели празници на всички.
1 . Когато малък акаунт които не е в обхват ти полети със звезди да се отклиочва автоматично дадения акаунт и да ти е в обхват за даден период от време със пускането на атаката от негова страна и да свещва в отличителен цвят.Не може голям акаунт да го атакува малък които цели едиствено да ти направи мизерия на големия вложен труд и да не може да се защитиш има такава порочна практика .
2 Наистина е хубаво да стане една вселена и всички играчи да играят едно понеже потребителите всички знаем са прекалено малко .
3. Нека да се завишат изискванията за отклиочването на звезди.Сега всичко живо не му е толкова трудно да извади звезда а все пак в играта си пише за звездата че е стратегическо оръжие за игра на високо ниво.Какво високо ниво след като и малък акаунт може да извади .Няма логика.
4 Нека пак рунда да се направи на третини от по 2 месеца.Спокойно може да се пропусне някоя от третините и пак да се вземе рунд за тия които играят за класъция но важното е че може да си почине човек за известен период от време.
5 Добиви x 3. Да са 6 планети пльос бойна на която да може да се теглят рециклатори от нея.Ако и сега е така за бойната нека ме извините не зная . След определн брой точки да се отклиочва 7 планета нормална.
6 Пак да си има 5 протекции и 15 мода + допълнителните екстра модове за повече нанокредити общо за 3 те третини.Така всеки ще играе и със собствения си ник а не да има криеници кой кой е.И ако единия рунд не му спори другия да може да се докаже но пак със собствения си ник.
7 Да няма изследователски полети.
8 На защитниците с ограничено свободно време нека имат бонуси някакви от към защитата си.
9.Смс за атака с звезди да се получава без значение на кое ниво е дадения играч а за нормална атака да си е както обикновенно при равен няма при по голямо получаваш.
10 Да се разшири обхвата на полетата за рециклаж
За друго не се сещам в момента
Весели празници на всички.
-
BubaTheFearless
- Редник (Private)
- Регистриран: пет фев 03, 2006 11:18 pm
- Контакти:
Каквото и да измислите пак ще има недоволни.Историята говори сама за себе си.В интерес на истината,някои хора тук са прави,че когато играта беше по-простичка, беше по-привлекателна.Виждам ,че има и живи админи от едно време
.Велика игра беше.Мога скоро пак да ви проверя,стига да позная играта естествено.Поздрави от един ветеран и Весели празници!
- oilvk
- Редник (Private)
- Регистриран: съб юни 07, 2008 6:35 pm
- Контакти:
Предлагам да се намалят процентите за бавна скорост.С цел да се намали времето за сейвън.Така мисля че ще има повече флоти по планетите.
Айде нема нужда и без това за всяка ударена флота се отказва по някого.
А и то по-скоро ще доведе до по-често визане за посрещане на сейв и голяма интензивност. Смисъл, като пуснеш флота на сейв в 12 вечерта, и искаш да си дойде в 9, а тя си идва в 5... ще ставаш в 5... и като те принудят няколко пъти да ставаш в 5, а не ти се става ...
А и то по-скоро ще доведе до по-често визане за посрещане на сейв и голяма интензивност. Смисъл, като пуснеш флота на сейв в 12 вечерта, и искаш да си дойде в 9, а тя си идва в 5... ще ставаш в 5... и като те принудят няколко пъти да ставаш в 5, а не ти се става ...
- maks
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
- Контакти:
Подкрепям Роял тука-ай си кана ша ставам в 5 заради игра 1-2 пъти и после жената като те отреже 2 месеца без кекс
да видим дали ще играеш тази игра 
Аз си мисля нещо някаква нова сграда да се измисли,или някакъв кораб с който да буташ лоялността на врага и като падне на 0 да му превземеш готовата колония,ако е с 1 планета-нямаш право да я превземеш и така.Малко ще се забърза играта от 1 страна,а не всяка колония да почва от 0
Аз си мисля нещо някаква нова сграда да се измисли,или някакъв кораб с който да буташ лоялността на врага и като падне на 0 да му превземеш готовата колония,ако е с 1 планета-нямаш право да я превземеш и така.Малко ще се забърза играта от 1 страна,а не всяка колония да почва от 0
- POLISMAN
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт фев 05, 2008 11:55 am
- Контакти:
Първо да пожелая на всички Успешна и спорна 2012г.Много здраве,щазстие и късмет на всички:)maks написа:Подкрепям Роял тука-ай си кана ша ставам в 5 заради игра 1-2 пъти и после жената като те отреже 2 месеца без кексда видим дали ще играеш тази игра
Що се отнася до лоялността и т.н....все пак играем булфлийт ,а не Ханове.Съчетаването на различни предложения от различни он лайн игри и прилагането им в булфлит ми се струва неуместно.
Това с Лоялността работи в Хановете и Манагор заради лимита армия. Тук, ако се приложи ще бъде доста извратено. Ако ще да се превземат планети, логиката трябва да е друга. И да не изисква допълнителни сгради и кораби, има достатъчно в играта.
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
За да се увеличат, според мен потребителите в тази игра, са нужни само 2-две промени тоест 1 промяна и 1 добавена
1.Да се намали времето за игра
2.Нова раса
1.Да се намали времето за игра
2.Нова раса
И как с добавянето на ограничения, ще се увеличат потребителите? Нови летци ще намерим само по един начин - реклама на играта.