Наближаващ нов рунд - Вселена 2 ... Идеи, размисли и страсти
- fallenka
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 23, 2011 11:21 am
Re: Наближаващ нов рунд - Вселена 2 ... Идеи, размисли и стр
За ваканцията не съм съгласна... на всеки може да му се случи нещо и да не може да играе... ако няма нанки да си плати мода, какво прави? Обрича се на сигурна смърт :D А и ще възпрепятства пускането на мод с смс...
Обединяването на двете вселени ми се струва добра идея. Друго - да праща смс и при пиратска атака, няма логика да е само при обикновена.
Обединяването на двете вселени ми се струва добра идея. Друго - да праща смс и при пиратска атака, няма логика да е само при обикновена.
Може да съм фъстък, ама се бия като цяло пакетче!
Идеята не е да се пазят флотите и да се кОпа в патова ситуация.
Напомням ти, че едно време нямаше ваканция и играеха 10К души.
Щом те са можели - и ти можеш.
А ако нямаш нанки на кой му пука за теб - само харчиш ресурс на сървърите, без
фирмата да изкарва ресурс за развитието на играта
Напомням ти, че едно време нямаше ваканция и играеха 10К души.
Щом те са можели - и ти можеш.
А ако нямаш нанки на кой му пука за теб - само харчиш ресурс на сървърите, без
фирмата да изкарва ресурс за развитието на играта
По-добре нищо, но качествено!
Абсолютно съм съгласен!!!Xstasy написа:- Класация - само по бойни точки
- Коефициент 3 за атака, като се отчитат само ресурсните точки
И още нещо - да се увеличи времето за местене от един съюз в друг поне на 3 седмици. Най-лесно е всички топ играчи да се наблъскат в един съюз и да спечелят рунда.
Първо едно нововъведение:
Добавяне на нещо като дневен бюлетин, всяка сутрин при отчитане на съюзната класация итн, да се изваждат всички битки в които има ЗНС (в защита и нападение срещу активен играч), и всички битки с рециклаж над определена стойност (динамична стойност която допълнително ще се измисли как се определя). Тези битки се публикуват някъде, може и тук във форума и автоматично се пуска съобщение в чата. Желателно ще е тази опция да е безплатна или поне да е включена в генералския пакет, една от целите е да се забавляват и хората които не са толкова навътре в играта, като гледат чужди битки.
Сега и самите предложения за следващ рунд:
1. Продължителност 4 месеца
2. Старт със складове 100/100/50 (получава се при рефрешване на менюто сгради, т.е. нулевите и-та няма да имат толкова ресурс)
3. Добив 2.5х Базовия за играта, строеж на кораби 2х базовия за играта, пручвания 4х базовия
4. Максимални нива Мини 30/27/30 както са и сега
5. Търговска борса налична за всички със Енергийни системи 10 ниво
нищо общо на пръв поглед ама ако се замислите има...
5.1. Раса нокс може да продава само на базова цена, останалите раси максималната надценка е 20%
6. 30 ваканции за целия рунд (4 месеца рунд), независимо как се използват, като платени или генералски. Протекциите нека си останат 5 и както да сега да не може да се атакува по време на протекция. Добре хайде да се разрешат пиратските полети
7. СМС известяване - равни нива на шпионаж ако в атаката има ЗНС, ако няма ЗНС то едно ниво от горе.
8. Коефициент на атака 2 по статистически точки, При двустранно обявена война няма коефициент между играчите от двата съюза относно полети без ЗНС. При двустранно обявена война няма коефициент за бойните точки които ще спечели победителя те винаги са х2
9. Редактиране на точка 9 от правилата на играта:
Толкоз ако се сетя още нещо ще допиша..
П.С. Ако някое от предложенията ви се струва тъпо или нереално може да го обсъдим, или по-късно като имам повече време ще напиша и доводи и пояснения по всяка една точка
Добавяне на нещо като дневен бюлетин, всяка сутрин при отчитане на съюзната класация итн, да се изваждат всички битки в които има ЗНС (в защита и нападение срещу активен играч), и всички битки с рециклаж над определена стойност (динамична стойност която допълнително ще се измисли как се определя). Тези битки се публикуват някъде, може и тук във форума и автоматично се пуска съобщение в чата. Желателно ще е тази опция да е безплатна или поне да е включена в генералския пакет, една от целите е да се забавляват и хората които не са толкова навътре в играта, като гледат чужди битки.
Сега и самите предложения за следващ рунд:
1. Продължителност 4 месеца
2. Старт със складове 100/100/50 (получава се при рефрешване на менюто сгради, т.е. нулевите и-та няма да имат толкова ресурс)
3. Добив 2.5х Базовия за играта, строеж на кораби 2х базовия за играта, пручвания 4х базовия
4. Максимални нива Мини 30/27/30 както са и сега
5. Търговска борса налична за всички със Енергийни системи 10 ниво
5.1. Раса нокс може да продава само на базова цена, останалите раси максималната надценка е 20%
6. 30 ваканции за целия рунд (4 месеца рунд), независимо как се използват, като платени или генералски. Протекциите нека си останат 5 и както да сега да не може да се атакува по време на протекция. Добре хайде да се разрешат пиратските полети
7. СМС известяване - равни нива на шпионаж ако в атаката има ЗНС, ако няма ЗНС то едно ниво от горе.
8. Коефициент на атака 2 по статистически точки, При двустранно обявена война няма коефициент между играчите от двата съюза относно полети без ЗНС. При двустранно обявена война няма коефициент за бойните точки които ще спечели победителя те винаги са х2
9. Редактиране на точка 9 от правилата на играта:
Код: Избери всички
9.Умишлен флууд
Умишлен флууд от атаки с цел прекратяване на коректната работа на телефона или умишлено блокиране на играта на друг играч, могат да бъдат докладвани от потърпевшия на адрес http://support.bulfleet.com, във форума или на административния акаунт и гидовете в играта. Наказания се поставят както следва:П.С. Ако някое от предложенията ви се струва тъпо или нереално може да го обсъдим, или по-късно като имам повече време ще напиша и доводи и пояснения по всяка една точка
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Я да взема и аз да оставя моите 5 пари.Та както си хортувахме в скайпа с колегата Станчо, ни са избистриха едни такива нововъведения.Тъй като в общи линии сме повечето хора стари, на възраст, работещи с деца и малко време на игра, не може ли скъпата администрация(много пият тея ора, та за тва скъпа) да въведе нова раса на която шпионажа да е по евтин 20-25% ,един вид транспортен и един вид боен флот да със завишена скорост(дава се избор още в началото на рунда и караш до край.Ако не ти харесва после, сърдиш се на себе си.% завишение на скоростта все пак би следвало да се изтества за да не се получи дисбаланс).Съответно тази раса да бъде орязана от към добиви( ако добивите на другите са завишени 2.5 пъти, при нея 0.5 примерно).
-
PeaceMAker
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет яну 06, 2005 10:48 pm
- Контакти:
Кога започва новия рунд някаква идея или поне кога почва детмача ?
- Darth Sidious
- Редник (Private)
- Регистриран: вт дек 02, 2008 11:30 pm
- Контакти:
Ами предлагам направете пак един рунд с по-голяма бързина на играта както преди години х10 да стане малко по интересно голямо копане и вадене на големи флоти доста по бързо
Също съм за. Беше много интересно 
категорично против каквото и да било забързване и увеличаване на каквото и да било.Darth Sidious написа:Ами предлагам направете пак един рунд с по-голяма бързина на играта както преди години х10 да стане малко по интересно голямо копане и вадене на големи флоти доста по бързо
играта вече е прекалено ускорена и налята във всяко едно отношение!
има много неща които могат и трябва да се променят .. но аз ще се спра на трите наи важни според мен.
1- да се намали разхода на газ ( с или без проучване )
в момента големия флот е голямо наказание ...
2- да се коригира положението с коефициента ( особено в частта с боините точки )
вече го предлагах предния рунд ( нека си остане сегашното положение но да се добави и коефициент само по ресурсни точки ) така ще има два коефициента за летене.
и няма да може някои мишок да стои на малко ресурсни и да се налива с боини
защото боините точки ще го вдигат в обхвата на големите ак.
3- да се помисли наистина за коригиране на положението със звездите!
( според мен наи малкото което трябва да се промени в случая е пак разхода на газ.... но в обратна посока )
Това е хитроiuda написа: 1- да се намали разхода на газ ( с или без проучване )
в момента големия флот е голямо наказание ...
3- да се помисли наистина за коригиране на положението със звездите!
( според мен наи малкото което трябва да се промени в случая е пак разхода на газ.... но в обратна посока )
Те ще ги пратят в обхвата на големите акаунти ама те кво ще им направят, ако този акаунт се пази, посреща сейвовете си а на планетите има по един търговски център и някой склад.. няма мотивация и да трият такъв акаунтiuda написа: 2- да се коригира положението с коефициента ( особено в частта с боините точки )
вече го предлагах предния рунд ( нека си остане сегашното положение но да се добави и коефициент само по ресурсни точки ) така ще има два коефициента за летене.
и няма да може някои мишок да стои на малко ресурсни и да се налива с боини
защото боините точки ще го вдигат в обхвата на големите ак.
1. Коефициент по ресурсни точки
2. Акаунт със бойни точки > ресурни точки става достъпен на всички (може даже и някъв цвят да се измисли за презентацията на такива акаунти, лилавото май е на мода)
3. Малко мотивация за големите акаунти да летят по лилавите акаунти:
3.1. Изтрита планета на лилав акаунт дава 10 000 бойни точки
3.2. Мотивация до 20% взима 1 нанокредит
3.3. Полет по лилав акаунт НЕ харчи газ
мисля че добре ще се получи, ще има естествен подбор