bulfleet.vraskari.com
-
kobakaaaaa
- Редник (Private)
- Регистриран: нед ное 30, 2008 12:37 pm
- Контакти:
Re: bulfleet.vraskari.com
вече нямам време за игра, акаунда ми беше в изчакване да го вземе друг играч в мод 1 няколко дни, последна закъсняло наказание за часове, след изтияането му пуснах нов мод и акаунда ми показва разминаване с 1 минута когато пуснах мода с времето което виждам в меню ваканции, и преди е имало гафове с модове затова проверих дали е активиран и точно часа на актиширане, след това ми съобщават по телефона че съм ударен, времето което ми отне да спра мода от наказанието и да пусна нов беше 5-6 секунди, а не 1 минута както показва играта , след това пак ме информират че акаунда ми е активен, без да съм спирал мода аз, това само админ може да го направи а обяснението на болд беше че след наказанието има 30 минутен период на изчакване след който се активира сам акаунда, аз му повторих че лично съм активирал акаунда и съм моднал и той не отговори, няма и какво да каже, като добавиш към това че преди атаката не е пуснал сонди по мен не е имал инфо за флотата ми нито каква е нито къде е , защото за 1 седмица можех да я удвоя докато съм в мод е пуснал атака по мен, аз нищо чисто не видях в тази ситуация, модовете не се спират сами ... а това което разправят че са пресметнали наказанието ми е още по-смешно , нямаше информация защо съм наказан нито до кога също достояние само на админите и в частност на мен, аз си имам репутация в тази игра и да се говори за мен че съм наливвал който и да е било е нелепо
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Ей, момченце...?! `Айде спри се с приказките, защото вече ставаш смешен!bold написа:rafaello
2011-11-30 21
2011-11-28 22
2011-11-16 21
Превишени часове
Хайде, моля те запознай с правилата и редът на наказанията и после седни и помисли, къде бъркаш...
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- seazar
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
- Контакти:
Кобаче, че то флота ти седеше там сигурно от 2 седмици.Беше бял около минута,после стана син и изобщо не бях сигурен че ще те ударя.Това, че не си видял атаката си е твой проблем.Пък колко лъжи изприказва, чак не мога да ги изброя.Най смешно е пък някой админ точно на мене да ми помага, като не съм спирал да ги критикувам.Кажи още някоя обида по мой адрес и ще ти тегля майните вече.
- bold
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед май 22, 2011 11:11 am
- Контакти:
Темата е е нелепа, няма какво да кажа на играч ,който преди да пусне мод не цъка на преглед.
Кобак много добре те знам, колко играеш и колко я можеш тази игра, твоите драматизации ми писнаха и не смятам да чета повече глупости.
Кобак много добре те знам, колко играеш и колко я можеш тази игра, твоите драматизации ми писнаха и не смятам да чета повече глупости.
Помисли преди да пишеш !