bulfleet.vraskari.com

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена Hardcore.
kobakaaaaa
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 30, 2008 12:37 pm
Контакти:

bulfleet.vraskari.com

Мнение от kobakaaaaa »

ето и последната пумия излята от админите, samardala(seazer) който го наляха админите, остана без последствия bold евала ти си роден за админ даже не правиш разлика между платен ваканционен мод и наказателен затова ще ти го обясня за напред да го знаеш като се активира акаунд след наказание и се пусне нов мод той не се спира автоматично след 30 минути както ми обясняваш вече 5ти ден, мойто момче и в информацията която ти дадох за модовете се видя 1 минута прозорец който само админ може да го направи, но какво пък нали е услуга за приятел .. какво значение има че сийзъра е некадърен и за първи път да играе като му отвориш атака по акаунд в мод няма как да я обърка, за гениите които са пресметнали представяте ли си кога ми свършва наказанието ще кажа че наказанията за часове свършват в 4 сутринта и моето беше изключение за което явно по телепатичен път сте го открили(тоест информация от админ) мислех и за бабавуна да напиша нещо не след като всеки знае че е играещ админ и има права в спийда са начсно че си надписва нанки ресурси флот и прочие, но се замислям дали изобщо да го отразявам след като не е имало рунд в последните 2 години в който чаровна да не прецака някой по принцип си затваря очите за наливания а от този рунд явно и е било скучно та е решила само да налее някой, след свършването на наказанието ми и пуснах нов мод мистериозно разбирате ли мода ми е спрян и болд нещо замълча без отговор ли остана брат ?
Последна промяна от kobakaaaaa на чет дек 08, 2011 2:31 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон юни 04, 2007 4:41 pm

Re: bulfleet.vraskari.com

Мнение от slavi »

излез от филма :k030: :k030: :k030: :k030: :k030:
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

Да се смее ли човек, да плаче ли? :p052:
kobakaaaaa
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kobakaaaaa »

то не теб ти се смеем всеки рунд цялата вселена ...
kobakaaaaa
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kobakaaaaa »

но не се притеснявай всеки играе както може а всички сме наясно с интелектуалният ти потенциал ...
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

На колко"кобака " е равен? :p140:
Потребителски аватар
WindowsXp
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 07, 2010 11:13 pm
Контакти:

Мнение от WindowsXp »

:a092:

misterya: Как не те е срам, да използваш такива думи и изрази?! Аз се засрамих, докато те чета!
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

kobakaaaaa, ще ме прощаваш, но ако си намериш Редактор, който да ти оправи текста и го превърне в апел, може и да има разбираемост!

Ей, заради такива играчи, други се отказват да играят... Думи нямам, как да изразя възмущението си!
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
kobakaaaaa
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kobakaaaaa »

с болд говорих изчерпателно, но без резултат затова тук иронията надделява, но е прекалено едни и същи играчи да се толерират всеки път, админ да налива играч това е подигравка не само с играчите а и със самата игра
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Как така админ налива играч?! Това е абсурдно, което твърдиш! И ще му се направи щателна проверка на работата!
А, до колкото драмата ти, ти защо не обединиш сили и не го накажеш с игра!? ...Не разбирам, защо трябва да се драматизира, така във форума... Запознайте се с Правилата, бе деца...
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Заключена

Върни се в “Задай въпрос, Вселена Hardcore”