bulfleet.vraskari.com
-
kobakaaaaa
- Редник (Private)
- Регистриран: нед ное 30, 2008 12:37 pm
- Контакти:
bulfleet.vraskari.com
ето и последната пумия излята от админите, samardala(seazer) който го наляха админите, остана без последствия bold евала ти си роден за админ даже не правиш разлика между платен ваканционен мод и наказателен затова ще ти го обясня за напред да го знаеш като се активира акаунд след наказание и се пусне нов мод той не се спира автоматично след 30 минути както ми обясняваш вече 5ти ден, мойто момче и в информацията която ти дадох за модовете се видя 1 минута прозорец който само админ може да го направи, но какво пък нали е услуга за приятел .. какво значение има че сийзъра е некадърен и за първи път да играе като му отвориш атака по акаунд в мод няма как да я обърка, за гениите които са пресметнали представяте ли си кога ми свършва наказанието ще кажа че наказанията за часове свършват в 4 сутринта и моето беше изключение за което явно по телепатичен път сте го открили(тоест информация от админ) мислех и за бабавуна да напиша нещо не след като всеки знае че е играещ админ и има права в спийда са начсно че си надписва нанки ресурси флот и прочие, но се замислям дали изобщо да го отразявам след като не е имало рунд в последните 2 години в който чаровна да не прецака някой по принцип си затваря очите за наливания а от този рунд явно и е било скучно та е решила само да налее някой, след свършването на наказанието ми и пуснах нов мод мистериозно разбирате ли мода ми е спрян и болд нещо замълча без отговор ли остана брат ?
Последна промяна от kobakaaaaa на чет дек 08, 2011 2:31 pm, променено общо 1 път.
Re: bulfleet.vraskari.com
излез от филма

- seazar
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
- Контакти:
Да се смее ли човек, да плаче ли? 
-
kobakaaaaa
- Редник (Private)
- Контакти:
то не теб ти се смеем всеки рунд цялата вселена ...
-
kobakaaaaa
- Редник (Private)
- Контакти:
но не се притеснявай всеки играе както може а всички сме наясно с интелектуалният ти потенциал ...
- seazar
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
- Контакти:
На колко"кобака " е равен? 
- WindowsXp
- Редник (Private)
- Регистриран: чет яну 07, 2010 11:13 pm
- Контакти:
misterya: Как не те е срам, да използваш такива думи и изрази?! Аз се засрамих, докато те чета!
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
kobakaaaaa, ще ме прощаваш, но ако си намериш Редактор, който да ти оправи текста и го превърне в апел, може и да има разбираемост!
Ей, заради такива играчи, други се отказват да играят... Думи нямам, как да изразя възмущението си!
Ей, заради такива играчи, други се отказват да играят... Думи нямам, как да изразя възмущението си!
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
-
kobakaaaaa
- Редник (Private)
- Контакти:
с болд говорих изчерпателно, но без резултат затова тук иронията надделява, но е прекалено едни и същи играчи да се толерират всеки път, админ да налива играч това е подигравка не само с играчите а и със самата игра
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Как така админ налива играч?! Това е абсурдно, което твърдиш! И ще му се направи щателна проверка на работата!
А, до колкото драмата ти, ти защо не обединиш сили и не го накажеш с игра!? ...Не разбирам, защо трябва да се драматизира, така във форума... Запознайте се с Правилата, бе деца...
А, до колкото драмата ти, ти защо не обединиш сили и не го накажеш с игра!? ...Не разбирам, защо трябва да се драматизира, така във форума... Запознайте се с Правилата, бе деца...
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.