Nightelf vs rafaello

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена Hardcore.
Потребителски аватар
M1p0
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 04, 2005 2:24 pm
Контакти:

Re: Nightelf vs rafaello

Мнение от M1p0 »

хахахахаха ето го първия дето е тръгнал да си избива комплексите братле да ти чета глупостите и да се смея искам наказание за тоя пичага има си правила в форума ако не го накажете ще ви кажа евала играя я тая игра от както е излязла и по голями волности не съм виждал някога админите си вършеха работата сега прес пръсти
:triunfe: :smeeh: :smeeh: :smeeh: :smeeh: :smeeh: :smeeh:
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

M1p0 написа:
StarFighter написа:Тая някаква безмислена тема , вселенската каса се хвали, че са го пребили и то не един път , пък и се оправдава че не е наливане ... нямам думи . Не мисля, че някой ще помисли, че е наливане при положение, че ти си защитника , то всеки рунд те блъскат и шамарят яко , казах ти и в началото, ти си до първия месец когато ще ти избият зъбетата и ще моднеш ...после ще се заредят тиради от сорта : аз съм зает , не ми се играе и тн....

Поредния смешник със смешна тема :b030:

та кой говори за бесмислици и за смешки ти в началото на рунда като се обърках и като ви пуснах нап место война помолих админите да го оправят те го оправиха и ти непсря да плачеш на тоя и на оня даже инфото в съюза си беше направил че миналия рунд на теб не са ти били оправили а тоя на нас са ни оправили политиката на съюза и то доста време плака та да не си говориме сега за бесмислици и смешки защото просто за теб сам бес коментар а относно Рафаелло пича просто говорят глупости зад гърба му той е разбрал и се е засегнал затова е тази тема значи и аз мога да си чакам по 19 часа на ден и да спя по 2-3 часа не ми пречи има си хора които са привикнали аз ходех на работа по 17 часа 1 час ми е пътя така че свиква се сега вас че ви избиват комплексите си е ваш проблем оня е сеетван другия е с рефреш еми удари го като е с рефреш или му истрии планетата тва че някои от вас играят нечестно незначи че всичко го правят :galletos:

Трай си бе Мики Маус такъв :b010: на админите съм казал за напа защото имат двоен стандарт към играчите , на теб ти направиха услуга като ти замениха грешния НАП с Война , като за същото на СМЕРШ и на Робъртс не искаха предишния рунд ...ем замисли се , а щом оправдаваш Вселенската каса която и днес за пореден път и сцепиха дупето си ми ясен.

1-во кебапчето е доказана каса и смешна голяма уста която всеки рунд яде бой до побъркване .
2-ро ти кажи колко пъти тоя рунд те удариха докато си ОН и обясни начина си на игра, щото се оливаш с рефрешърите :)
Потребителски аватар
M1p0
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от M1p0 »

първо мн ми падна в очите голям комплексар се оказа и 2-ро 2 пъти са ме удряли online nightelfa просто се бях заиграл в дота и забравих да се дигна а му писах преди аттаацка къде е тръгнал и явно си нацели точно където тряяше щото после седя и гледам тъпо и си викам може ли да съм толкова тъп 2-рия случаи ме удари дяк online и го поздравих за битката защото нямах полети точно тея полети дето се прибираха точно на същата планета точно тях засече и така аз дори незнам как се ползва тоя рефрешер и какво представлява та недей ми обяснява ти на мене за напове и за глупости щото орева цялата вселена че миналия рунд не са ти били махнали напа ставаш смешен вече а рафаело и да е къса и да не е незнам нито сам играл други рундове с него нито го познавам аз неживея в булфлеета но е свестен човек затова го защитих щото ще го нападнали сумати комплексърчета дето си търсят да си го искърът на някои :a026[1]2:
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

M1p0 написа:първо мн ми падна в очите голям комплексар се оказа и 2-ро 2 пъти са ме удряли online nightelfa просто се бях заиграл в дота и забравих да се дигна а му писах преди аттаацка къде е тръгнал и явно си нацели точно където тряяше щото после седя и гледам тъпо и си викам може ли да съм толкова тъп 2-рия случаи ме удари дяк online и го поздравих за битката защото нямах полети точно тея полети дето се прибираха точно на същата планета точно тях засече и така аз дори незнам как се ползва тоя рефрешер и какво представлява та недей ми обяснява ти на мене за напове и за глупости щото орева цялата вселена че миналия рунд не са ти били махнали напа ставаш смешен вече а рафаело и да е къса и да не е незнам нито сам играл други рундове с него нито го познавам аз неживея в булфлеета но е свестен човек затова го защитих щото ще го нападнали сумати комплексърчета дето си търсят да си го искърът на някои :a026[1]2:
ми да оревал съм щото неми е приятно в играта да се толерират едни за сметка на други , а дали съм комплексар хаха
неми трябва мики маус да ме има за нещо , който съм оценил като човек съм го удостоил с държание другите не ме интересувате, какво ви е мнението особено хора дет ги бият онлайн ...хаха бил се заиграл...леко с рефрешване на 5 мин ..кажи как ставаш на 0 и пак не виждаш че те летят ... ставаш забавен с тенденция на жалък!

пс

Паднал съм ти в очите ... чакай да си го преместя в другия крачол хаха
madafaklio
Редник (Private)
Регистриран: ср май 04, 2011 11:40 am

Мнение от madafaklio »

Как не те е срам бе хаха само аз съм те бил 3 пъти он хаха да ти кажа ли 1 път некви трансове и рецки 2ри път само трансове 3ти път некви смешни колонизатори ... нямаш ли срам да кажеш че играеш тая игра от самото и начало като си толкова ..... :a092: :? И само ми разясни ника ти МЪРО или МИРО е щот предполагам че е първото знаеш откаде идва облъчен мърляч такъв :) :Zz013:
Потребителски аватар
M1p0
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от M1p0 »

изобщо няма да си правя труда да падам на вашето ниво ако сам бил с рефрешер обясни ми как секи път на различни минути рефрешвам а относно до теб мики недей ми се възгордва че си ми ударил 50 спеедера дето бях объркал гъста и от бързане не ги бях дигнал и тва беше и един път ми удари транси дето се бяха прибрали но аз си цаках дота и 3-тия път 2 колонизатора дето се дигнах но тях ги засече тъй че недей ми се прави на играч ламя
:triunfe:
madafaklio
Редник (Private)
Регистриран: ср май 04, 2011 11:40 am

Мнение от madafaklio »

Не аз се правя на играч и не отричам че съм ламя само си направи сметка ти къв си хахха жалкия МЪРО хаха
Потребителски аватар
POLISMAN
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 05, 2008 11:55 am
Контакти:

Мнение от POLISMAN »

Миро,не че нещо,повечето от Топ-а ползват рефреш и то на воля.да ги хванат не е невъзможно..всичко е въпрос на желание от страна на админите.Диос(лека му пръст)се справяще с това с лекота.

Та...мисля,че сам си противоречиш,прочети си пак поста и ще разбереш какво искам да кажа:

".... незнам как се ползва тоя рефрешер и какво представлява"

"изобщо няма да си правя труда да падам на вашето ниво ако сам бил с рефрешер обясни ми как секи път на различни минути рефрешвам"

Ако не знаеш как действа рефрешера и твърдиш,че никога не си го ползвал,от къде знаеш,че рефрешера рефрешва винаги еднакво,т.е на едно и също време?

Аз съм сигурен,че знаеш всичко това,аз рефрешер не съм ползвал никога,но му знам функциите.
Рефрешера има опция да се настрои да рефрешва на произволен интервал-тук номера е да те усетят,усетят ли те-страдаш:)

И сега за всички ползващи рефрешер:Ползвайте го,но поне не си го признавайте публично:)
Потребителски аватар
M1p0
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от M1p0 »

специално теб мн те оважавам като човек и играч никога не съм те видял да се заяждаш или нещо да може да съм се исказал неправилно и все пак е нормално да знаеш както ти вече го каза че рефрешера рефрешва на интервал дето го сложиш то е близо до логиката и това го знам защото сам удрял преди мн години хора с рефрешери а аз имах предвид пичага че винаги рефрешвам различно един път на 5 мин един път на 10 мин просто интервала всеки път е различен за да ми кажат че съм с рефреш обидно е аз време не си засичам когато рефрешна ако ме осети някои ще ме удари мен това не ми пречи като ме ударят ударят ще поздравя атакуващия и така
:n038:
Потребителски аватар
WindowsXp
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 07, 2010 11:13 pm
Контакти:

Мнение от WindowsXp »

Прасетата докато се сийтваха и не ги удряха бяха много добре НО още щом 1-вия падна от недоглеждане на сийтъра и се изядоха един друг,че чак се и разделиха хахахах бахти цирка :a049: :a049: :a049:
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена Hardcore”