разни

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 2.
cindarela7
Редник (Private)
Регистриран: пон ное 21, 2011 4:12 pm

разни

Мнение от cindarela7 »

Здравейте!
В процеса на игра се натрупаха доста въпроси.Дано не ви затрудня много.
1/Имам ли защитен рес и как да го смятам-предполагам като вдигам складовете-би трябвало и защитата да се покачва.
2/Мога ли да правя кораби,специфични за другите раси и ако да,има ли някакви минуси?
3/Аз съм от Конфедерацията.Само с танкер ли мога да рециклирам или може и с рециклатор?
4/Местата за рециклиране и астероидите като преглеждам галактиката ли мога да намеря-като планетите но съответно Р и А?
5/Всички кораби ли се бият и в защита и в нападение?Има ли по-добри за едното и другото?
6/Когато имам 8 ниво шпионаж мога ли да шпионирам не само реса но и корабите на дадена планета?
7/Какво трябва да развия за да се отключи фабриката за по-висшите роботи?
Благодаря предварително!
Потребителски аватар
Maverick
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 06, 2009 4:11 pm
Контакти:

Re: разни

Мнение от Maverick »

Здравей, ще се опитам да ти отговоря с няколко думи.

1. Защитен ресурс няма. Вдигайки нивата на складовете ти увеличаваш тяхната вместимост, но не и защитата на ресурса в тях.

2. Можеш да правиш специалният кораб само на твоята раса. С другите специални нито можеш да играеш, нито да търгуваш.

3. Освен с танкера спокойно може да си рециклираш и с рециклатора - въпрос на избор от твоя страна.

4.Разглеждайки галактиките виждатш и рециклажите и астериоидите - рециклажите са обозначени с оцветено червено поле (число), а астероидите с буквата А.

5. По правило в битка първо се бият бойните единици, а накрая се бие по транспортния флот и сателитите. Относно кой кораб е най - подходящ това е въпрос на личен избор.

6.Да, освен това като те атакуват ще може да виждаш с какво точно ти летят.

7. Ако имаш предвид тертетите трябва да вдигнеш 10 ниво на роботите.
Потребителски аватар
fallenka
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 23, 2011 11:21 am

Мнение от fallenka »

Само да допълня за корабите, че има някои кораби, като бомбардировачите, примерно, които са по-силни срещу защита (утроява им атаката), а скаутите са с тройна атака към ЗНС-та :)
Може да съм фъстък, ама се бия като цяло пакетче!
Потребителски аватар
GuessWH0
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 6:42 pm
Контакти:

Мнение от GuessWH0 »

Здравейте!
В процеса на игра се натрупаха доста въпроси.Дано не ви затрудня много.
1/Имам ли защитен рес и как да го смятам-предполагам като вдигам складовете-би трябвало и защитата да се покачва.
2/Мога ли да правя кораби,специфични за другите раси и ако да,има ли някакви минуси?
3/Аз съм от Конфедерацията.Само с танкер ли мога да рециклирам или може и с рециклатор?
4/Местата за рециклиране и астероидите като преглеждам галактиката ли мога да намеря-като планетите но съответно Р и А?
5/Всички кораби ли се бият и в защита и в нападение?Има ли по-добри за едното и другото?
6/Когато имам 8 ниво шпионаж мога ли да шпионирам не само реса но и корабите на дадена планета?
7/Какво трябва да развия за да се отключи фабриката за по-висшите роботи?
Благодаря предварително!
Някои допълнения:

1. Има начин да си защитиш ресурса, но той е активан защита, така наречения сейвън. Складовете нямат нищо общо в случая за разлика от "Хановете". За подробности - на лично съобщение, моля.
3. Танкерът има един куп предимства пред рециклатора. Използването на рециклатори от конфедерати е въпрос на избор и набор проучвания.
4. Местата за рециклиране най-удобно се следят с генералски акаунт. Тогава има допълнително меню, което дава възможност за следене на рециклажите на разстояние 50 системи от координатите на активната планета, както и възможност да се запаметят координатите и да се прехвърлят във Флоти с един клик.
5. Всички кораби се бият в защита, за атаката нещата са малко по-сложни. Ако изпратиш флотата на атака, боят е масов. Но има още една опция и тя е пиратския полет. При пиратски полет се бият само полеви изтребители срещу полеви изтребители или теркове срещу теркове. За по-подробни обяснение, може да питаш на лично съобщение.
6. Това, какво се вижда при шпионаж не зависи от шпионажа на шпиониращия сам по себе си. Пълнотата на рапорта зависи от разликата в нивата на проучването на шпиониращия и шпионирания. Още при 3-то ниво може да получиш пълен доклад, но понякога и на 16-то може да не хванеш противниковата флота. 8-мо ниво ти дава предимството да виждаш на Преглед какво лети срещу теб.
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Battle Universe (Вселена 2)”