:)

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена Hardcore.
laz0
Редник (Private)
Регистриран: вт юли 19, 2011 10:34 am

:)

Мнение от laz0 »

Кога ще ми пуснете генералството, че много искам да си попиша с джак в общия, пък имам само 20 нанки :) Много му се радвам на постовете и ми се ще да му отговоря подобаващо :) Цял рунд беше много тихичък и не смееше да си подаде носа, но от ДМ-ча насам се е развихрил :smeeh: <- смеееххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх

Следващата бира ще я пия в негова чест :a055:

Желая успешни полети на всички, може пак да се видим някой рунд :p036:
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Re: :)

Мнение от Newromancer »

Смехът е хубаво нещо, нека се посмеем малко:
1.Понеже всички топаджии в спийда бехте големи "играчи" се навряхте в един съюз
за да нема кой да ви мъти водата, ето това е смех според мен :)
2.След като, няколкото играчи, които ви мътеха водата спряха да играят - рунд в спийда фактически нямаше, и на вас ви оставаше само да си копате и да дебнете дребните рибоци, - ето това е смех според мен.
3.Чудно щом сте такива добри "играчори", визирам тебе Лазо, защо не се пробвахте да поиграете без съюз, да ви видим колко струвате - явно не сте имали топки за това - ето това е смех, драги ми Лазо.
4.Чудно защо не играеш този рунд драги ми Лазо, когато има доста по-добра конкуренция от предния, та да вземеш да се докажеш, още веднаж ??
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Че що да играе :) Има един лаф - откажи се, докато си на върха :)
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Ти заради туй ли само се регна и "имигрира" в Израел,
явно не си могъл да сбереш четата май ми се чини :b035:
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Аз съм се отказвал на много пъти :)
Потребителски аватар
puhi_puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 31, 2005 1:40 am
Контакти:

Мнение от puhi_puhcho »

:offtopic:
Че какво е значението дали са в 1 саюз или не ? И сами да си играят те като си се знаят кой кой е пак няма да си летят и ще си копат мирно. Друг е въпроса че като са в съюз и са повече хора на много точки, малко са тези който имат въпростните топки да летят по хора на повече точки и за по лесно си търсят жертви в долните граници на коефицентите :)
п.с. Защо всички плюете по мините като и вие ги имате като опция, само че избирате по лесния вариант на малко точки и с флота и бой по хора влизащи по 3-4 пъти на ден за по 5 мин. Ако пробва някой от критиците да цъка с 6 планети с максилани мини 2 месеца ще разбере че флота се пази по лесни от колкото изкопан ресурс :)
:offtopic:
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена Hardcore”