Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
WindowsXp написа:Тука никой не говори за купи или за класаций тук, говорим за това кой колко може да изкара без да го сийтват, наливат, уговорки или да бъгват
Ааа, тва от типа сървайвър - изпитание за издръжливост ... аз лично не виждам смисъл в това изпитание, никой след толкова години няма да тръгне да се доказва колко би издържал на еди какво си, малко сет ентусиастите и то е понеже играете от скоро
Ти освен "Аз играя от много години" "Аз се изморих да играя" "аз съм най - великия и само шепа хора могат да ми се противопоставят" "Вие сте новаци" .. нещо друго ще вземеш ли да кажеш ? Земи се стегни малко, било ти е лесно като имало 20 000 риби да ги биеш и да си 1-ви : ) ела сега побий малко смислени играчи където не са в III "Ж" клас : )
п.п нито един смислен пост не видях, вместо да се подигравате, софлирате и нападате хората. вземете се регнете октомври месец
п.п 2 забравих,че без да правите уговорки и под измислени псевдоними няма как да играете. трябва целия контингент сийтари да е на линия,че да избутате
Рояла нарочно играе понякога "под измислени псевдоними" ,че да не плаши вселената .
Вместо да се радвате вие мрънкате
StarFighter написа:Ако "румънците" играят, както тоя рунд по добре не им се точете толкова , щото са безобидни и не знам защо се пънете всички за стабилен рунд, като е ясно, че ако се играе сериозно, СМЕРШ го взимат рунда от раз