Предстоящ нов рунд (17) вселена 2

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
bold
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед май 22, 2011 11:11 am
Контакти:

Re: Предстоящ нов рунд (17) вселена 2

Мнение от bold »

iuda написа:здр. на всички

мите предложения са малко по различни

1:- да се махнат всякакви ограничения за часове.
2:- сиитинга да стане позволен ( но сиитъра да бъде ограничен във възможностите за опериране в чуждия ак. )
за пример давам немексия където въпросната опция е доста добре отработена във времето.
3: коефициента за атаки да стане двоен ( по боини и по ресурсни точки )
по този начин ще може ак. на 50к ресурсни да атакува в реалния му ресурсен коефициент...
в същото време ако е боец и има още 50к б.т. примерно ще могат да го атакуват ак. на по 200к
за пример пак може да се погледне немексия където системата работи безотказно и е едно от малкото неща които не са променяни от самото начало.
4:- цената на дините наистина трябва да се вдигне драстично ... в момента положението със звездите е меко казано изтървано.
5:- да се увеличат ваканциите ( като след 5-тата цената да стане солена т.е. тази опция ще се ползва само когато е краино наложително и ще си плащаме за лукса )
6:- протекцията да може да бъде спирана срещу съответното заплащане ( което трябва да бъде равно или двоино на цената на пускане )
7:- имам още няколко идеи ама да видиме първо тея как ще се приемат :)
Я да видим какво има тук.

1: това лично според мен няма как да стане (клоня към намаляване на времето за игра).
2: твърдо против.
3: по този въпрос не разбрах много но ще се опитам да си го представя.
4: твърдо против увеличаване цената на ЗНС.
5: за ваканциите може да се помисли.
6: протекциите да бъдат спирани да но без изискване на нанокредити.
7: Любопитен съм да чуя другите идеи.

п.п Това е лично мое мнение.
Помисли преди да пишеш !
Потребителски аватар
bold
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от bold »

Заяждания и такива някъде другаде. Темата е създадена за предложения, които няма такива може само да чете ако ли не аз ще му помогна.
Помисли преди да пишеш !
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Ти пък ние гледаме как да съживим форума, ти на караш да удряме спирачки. А кажи ми ти от колко време не си виждал такъв спам .(аз лично поне от година).Нали за това е форума всеки да си даде мнение или съвети,до допустимия тон за това,ще има кавги закачки драскания и тем подобни неща . Ако има нещо нередно екипа на играта, най вече модераторите, ще си влезна в ролята ,че и техните пръсти паяжина хванаха в тоя форум. ;)

edit:Някъде бях чел мнение на оберона или на каос за звездите,при атака на знс след това да има процес на възстановяване. Примерно, звездата не можеш да я ползваш няколко часа при атака . Гадно е да се тепиш като луд цял рунд да направиш акаунт и някой под твоите точки да те летят със звезди нонстоп .визирам един рунд емил и таратора нонстоп атаки по тях със звезди играчи със 2-3 дини и със по долна граница. маса планети паднали и накрая сини .
Потребителски аватар
Maverick
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 06, 2009 4:11 pm
Контакти:

Мнение от Maverick »

Определено много интересни идеи има в темата. Тези на Юда ми се виждат добри с малки изключения - какво ще рече "легален" сийтър или по - точно как ще се индетифицира като такъв? Аз лично съм твърдо против сийтинга и мултиакаунтинга, макар че предложението му е по - различно от общите представи за това.
Колкото до звездите цената им е добре така, но може би ако се вдигне изискванието да се строят без сатки да се увеличи - примерно 100к ресурсни на 75 или 100к бойни, иначе кой не е поискал, той не ги е направил.
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон юни 04, 2007 4:41 pm

Мнение от slavi »

[/quote]
edit:Някъде бях чел мнение на оберона или на каос за звездите,при атака на знс след това да има процес на възстановяване. Примерно, звездата не можеш да я ползваш няколко часа при атака . Гадно е да се тепиш като луд цял рунд да направиш акаунт и някой под твоите точки да те летят със звезди нонстоп .визирам един рунд емил и таратора нонстоп атаки по тях със звезди играчи със 2-3 дини и със по долна граница. маса планети паднали и накрая сини .[/quote]

Това е много добро предложение,за звездите, спомням си как бутнаха на емо 6планети за 1ден и пак не успяха да го оставят "кух"
iuda
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 05, 2006 9:57 pm
Контакти:

Мнение от iuda »

Maverick написа:Определено много интересни идеи има в темата. Тези на Юда ми се виждат добри с малки изключения - какво ще рече "легален" сийтър или по - точно как ще се индетифицира като такъв? Аз лично съм твърдо против сийтинга и мултиакаунтинга, макар че предложението му е по - различно от общите представи за това.
Колкото до звездите цената им е добре така, но може би ако се вдигне изискванието да се строят без сатки да се увеличи - примерно 100к ресурсни на 75 или 100к бойни, иначе кой не е поискал, той не ги е направил.

Всеки играч може да избере двама играчи, които играят в неговата вселена, които са му ситъри.

Ситърите могат да влизат в акаунта на играча, с тяхното съгласие, когато играчът неможе да се грижи за неговата галактическа империя. Ситърите могат да изпълняват много задачи, но не всички, които истинския собственик може да извършва.

Това е списъкът с действията, които ситърите могат или не могат да извършват, когато използват акаунта на собственика:

Ситърите немогат да изпращат атаки към активни играчи, но могат да изпращат към неактивни играчи;
Ситърите немогат да виждат входящи атаки към нито една от Планетите на собственика;
Ситърите немогат да изпращат Астроплоатация;
Ситърите немогат да изпращат транспорт до други планети, но могат да изпращат към собствени планети;
Ситърите немогат да изпращат пиратски полети;
Ситърите немогат да изпращат колонизиращи полети;
Ситърите немогат да изпращат никакви полети към Отборната Планета;
Ситърите немогат да използват Търговски център, Корабна борса, Банка и Аукцион;
Ситърите могат да изпращат Рециклиране, Шпионаж, Стациониране;
Ситърите нямат достъп до меню Съюз (alliance.php) и всичките опции - приемане, гонене, смяна на информацията, смяна на логото, и т.н.;
Ситърите нямат достъп до меню „Лични“ (options.php) и всичките му опции- промяна на лична информация, планетни опции, приятели, игнорирани, бележки, съобщения, и т.н.;
Ситърите нямат достъп до Вип Меню (vip.php) и всичките му опции – ВИП акаунт, купуване на ресурси, Озонов слой, Моментален строеж, Протекция, Ваканция, и т.н.;
Ситърите нямат достъп до Отборна Планета;
Ситърите могат да строят и разрушават сгради. Могат да строят кораби, защити и могат да проучват науки и ъпгрейди.

Меню "Ситинг" се намира в меню "Профил". От таб "Добавете ситъри" можете да изпратите покана на друг играч, като напишете никнейма му. Той/тя може да приеме или откаже поканата.

В таб “Вашите ситъри” можете да видите играчите, на които сте изпратили покани, дали те са приели или все още не са отговорили, последния път, когато са се логвали във вашия акаунт, техния никнейм и аватар. Можете да изтриете даден ситър като кликнете на червения бутон "Х" в горния ляв ъгъл на аватара му.

В таб “Ситвани акаунти" можете да видите играчите, които са ви изпратили покана да станете техен ситър. Когато получите покана, ще видите името и аватара на играча. Ако искате да приемете поканата, кликнете на бутона "Приеми". Ако искате да откажете покана или да престанете да бъдете ситър на някой акаунт, кликнете на червения бутон "Х" в горния ляв ъгъл на аватара на играча.

За да влезете в акаунта на играч, на който сте ситър, трябва да отидете с мишката си на никнейма ви, който се намира в горния десен ъгъл на екрана. От падащото меню можете да видите имената и аватарите на игразите, които ситвате. На туултип можете да видите расите и точките им. За да влезете в някой от тях, само кликнете върху аватара или никнейма му.

копирам без съкращения ... това е системата в немексия.
iuda
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от iuda »

DoNaTell0 написа:
iuda написа:
DoNaTell0 написа:Всъщност цялата схема е адски смешна , защото никога няма да се постигне хорово съгласие :)
Нека се направят балансирани промени , които да прилягат на малки и големи .. : )

Сийтънга пък е най - голямата простотия ! Едно време не ставах от стола , за да плесна някого докато го няма , а сега да влезне някое лъвче и да ми развали кефа , тц :P

абе човек ти прочете ли изобщо нещо от написаното преди да пишеш ???

как ще те спре легален сиитър като няма да вижда полетите ...
много по голям е шанса да те спре нелегален такъв .. просто щот е време да нагледа акаунта ...

С голяма мъка ще игнорирам поста на Retro_fen и ще те попитам Теб красавец , длъжен ли съм да ти чета писанията пълни със злоба и отрицание ? Аз казах , че съм против какъвто и да е сийтинг , а ти тъй като си много изявен , разбираш ли , би трябвало да си наясно , че с всяко нещо има злоупотреби , а с това няма да бъде по - различно : ) играй си своя начин и не го натрапвай на другите , от теб се иска само да предложиш нещо. Аз бях дотук :a070:

нещо маи останах неразбран аз също не одобрявам сиитинга и мултиакаунтинга
но защо ли ми се струва че повечето от така разпалените му противници в тази тема
много ама много често го ползват без никакъв свян !!!!
къде сестри .. къде жени .. колеги и т.н.

опитах се да предложа малко по приемлив за всички вариянт ...
ама явно съм прекаленно злобен и жалък за изтънчения вкус на някои форумни светила ...

като не искаш да четеш недеи да коментираш!
а относно злоупотребите ... ще си спестя коментара красавец...
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Троен коефициент.По ресурсни, по статистически и по бойни точки.Който иска по такъв коефициент да си лети ;)
P.S. Да са активни и 5-те галактики,и да се разполагат планетите по произволния принцип от 1 до 5 галактика.Стига сме се сгъстявали в трета или 2 до четвърта :rockon:
iuda
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от iuda »

bold написа:Заяждания и такива някъде другаде. Темата е създадена за предложения, които няма такива може само да чете ако ли не аз ще му помогна.

болт преди когато играта си беше в нормалните норми т.е. - нормален добив и рунд 6м.
винаги сме коментрали че момента в които се извадят звездите и рунда започва да приключва..
това нормално ставаше между 4/5 месец доколкото си спомням ..

сега звезди се вадят на 1вия ... и започват модовете и липсата на желание за игра в много от играчите ...
аз мразя звездите и да ги ползвам и да ги ползват срещу мен ...
ако намалите времето за игра би ли ми обяснил някои как развитите ак. ще успяват да си опазят планетите през времето в което нямат право да играят ??

в момента играта е така направена че няма смисъл да првиш боини точки защото те са кухи ...
имат полза единствено ако гониш гравитация ( 25к ) и отам нататък само пречат ..
няма смисъл и да летиш .. ( за справка предходния рунд ) бяхме единици тия дето разваляхме конфортното копане на останалите...
в двата рунда които изиграх в тая вселена единствените кораби които са на масово производство са скаутите и звездите ...
звездите вече са като... абе някои по горе каза - които не е поискал тои не е направил ..
единствено звездите задължават хората да зомбясват пред комп. и да циклят по 20ч.
иначе правиш си севана и ти дреме на шапката за малкото добив дето ще ти вземат ...
Потребителски аватар
bold
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от bold »

Написах ,че съм твърдо против увеличението на тяхната цена а не ,че не трябва да се направи нещо по въпроса с тях.
Лично аз имам някоя друга идея за тези кълбета.
Помисли преди да пишеш !
Отговори

Върни се в “Off Topic”