най-накрая да се роди нещо мъдро в този форум!Sagittarius написа:Добре, след като е само за извънредни случаи, какво ще кажеш да е само по веднъж дневно. Примерно влиза сийтъра и има 40 мин, както е сега ботчека.
Предстоящ нов рунд (17) вселена 2
Re: Предстоящ нов рунд (17) вселена 2
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
Като толкова ми е багажа, спирам да пиша,явно има хора, който обичат да пишат без да приемат критики . Пожелавам ти да откриеш топлата вода и следващия рунд ,да се радвате на добро присъствие на играчи.Явно ще пропусна и този рунд . пожелавам ви приятна игра .iuda написа:виж пич престани да ми пишеш глупости ....
на половината ми познати в играта винаги се намира кои да им нагледа ак.
с това положение в момента.... -- сиитъри са жени,деца,маики,бащи,сестри ............... и цялата рода
на какви ли не случаи съм се нагледал ...
ако някои седне сега да ми обяснява друго значи е наи големия лицемер ...
мисля че никому няма да е излишно тоя тормоз на рода и приятели да спре ...
и пак не четеш ама то явно толкова ти е багажа...
пп. в тая игра затова има съюзи ... ще си направите схема няколко съотборника ще си обявите ак. офицялно че се сиитвате и ще си помагате взаимно ...
не е нужно непременно да те сиитват приятелите от махалата или цялата рода ..
в тая игра съм намерил десетки приятели дето бих им поверил доста повече от един ак. в бф.
А отностно знс-та си спомням някъде имаше тема, където давахме предложения, и спорехме за знс-то .
това е темата администрацията ,може да погледни постовете , има някой доста добри отностно зсн-то
viewtopic.php?f=4&t=15887
Петре, ще те помоля да се държиш прилично!
петре извини ме за по острия тон 
нищо лично малко се увлякох явно в излишни емоции
по принцип не обичам да пиша тук точно защото понякога избухвам и после съжалявам ...
значи моля те чети първо какво съм написал и се опитаи да го разбереш.
години наред сиитинга в тая игра е мръсна дума ... но за съжаление 90% от хората го правят по един или друг начин ..
това предложение е в одговор на вашите оредложения за намаляване на часовете в играта ..
мисля че с този модел на играта които е в момента да се налагат ограничения за времето за игра е меко казано смешно ...
в момента има един куп играчи които се възползват от възможноста когато не можеш да влизаш заради лимита ...
да ти летят през смс.. със звезди без звезди всякак ...
няма никаква логика човек да играе активно да харчи средства и време ... и на финала някъв лумпен дето влиза по два пъти на ден и стои в ниските точки ... да напрви няколко звездички и да ти бастиса целия труд ... защото видиш ли има лимит за часовете за игра ... // а когато се съберат няколко такива ?? //
цялата игра се промени .. а сумати безумни ограничения си останаха да се влачат по същия начин като преди...
с ограничения играчи не се печелят ..
трябва мотивация ... трябват екстри .. удобства и улеснения ..
ще взема да се напъна един рунда да играя на ниски точки и мисля че последния месец съвсем спокоино мога да държа целия топ в синкав оттенък
противно на логиката в тая игра колкото повече се развиваш и влагаш // нямам предвид пари .. //
толкова по трудно и по гадно става за теб
до момента всички промени са направени така че да улесняват малките ак.
както и да е пак се унесох в писания ...
нищо лично малко се увлякох явно в излишни емоции
по принцип не обичам да пиша тук точно защото понякога избухвам и после съжалявам ...
значи моля те чети първо какво съм написал и се опитаи да го разбереш.
години наред сиитинга в тая игра е мръсна дума ... но за съжаление 90% от хората го правят по един или друг начин ..
това предложение е в одговор на вашите оредложения за намаляване на часовете в играта ..
мисля че с този модел на играта които е в момента да се налагат ограничения за времето за игра е меко казано смешно ...
в момента има един куп играчи които се възползват от възможноста когато не можеш да влизаш заради лимита ...
да ти летят през смс.. със звезди без звезди всякак ...
няма никаква логика човек да играе активно да харчи средства и време ... и на финала някъв лумпен дето влиза по два пъти на ден и стои в ниските точки ... да напрви няколко звездички и да ти бастиса целия труд ... защото видиш ли има лимит за часовете за игра ... // а когато се съберат няколко такива ?? //
цялата игра се промени .. а сумати безумни ограничения си останаха да се влачат по същия начин като преди...
с ограничения играчи не се печелят ..
ще взема да се напъна един рунда да играя на ниски точки и мисля че последния месец съвсем спокоино мога да държа целия топ в синкав оттенък
противно на логиката в тая игра колкото повече се развиваш и влагаш // нямам предвид пари .. //
толкова по трудно и по гадно става за теб
до момента всички промени са направени така че да улесняват малките ак.
както и да е пак се унесох в писания ...
Това е мн вярно, с риск някой да ме обвини, че постоянно цитирам юда, но и аз бих предпочел като седя пред компа, да не се напрягам и уморявам в "циклене" и без всякакво желание да сейвам после 30 мин и съвсем преуморен вече да си лягам с мисълта, кой аджеба на 120к ще ми литне и ще ме остави без флот, с една единствена късметлийска атака от 1 знс..iuda написа: с ограничения играчи не се печелят ..
Наистина си трябват удобства
И друго - хората играят за екшъна, демек да има действие, вероятно няма да съм мн убедителен от позицията си на играч, който в последните 2 рунда игра няма и една читава битка, но все пак , съм поигравал по другия начин. Та мисълта ми е не може ли да се свали ограничението за мотивацията на атаката..да кажем до 10 мин, да могат да хвърчат повече ламарини.
- StarFighter
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
- Контакти:
Твърдо против сиита , нагледал съм се на измамници и тарикати в играта , тук да спомена че сиит от майки , дедовци и внучета не го броя - там хващане няма ,говоря за ТимВюара и рефрешъра там гаснене няма и 4/5 от намиращите се в топа ги ползват като разпрани. Рефрешъра диос го ловеше доста успешно... значи можело !!!
Или тотално му се отпуска края или си остава сегашното положение.
За звездите, ако се промени цената им поне да се промени и ефикасността им
За модовете и протекците, като се мисли и се дава предложение мислете и като ацц на големи точки и като ацц на малки точки.
Добива на мините е без значение според мен ,идеята за допълнителна планета при определени бойни точки беше много добра , хубаво е ако бойните точки могат да се обръщат в кораби или ресурс ,щото вярно тежат или ъпгрейдите да са с доста повече бойни точки да има къде да се харчат
За модовете и протекците, като се мисли и се дава предложение мислете и като ацц на големи точки и като ацц на малки точки.
Добива на мините е без значение според мен ,идеята за допълнителна планета при определени бойни точки беше много добра , хубаво е ако бойните точки могат да се обръщат в кораби или ресурс ,щото вярно тежат или ъпгрейдите да са с доста повече бойни точки да има къде да се харчат
Star..с най-голямо уважение, но точно ползването на този вид софтуер или вид софтуерни технологии, за дистанционен контрол, ще намалеят значително..поне според мен, ако сийта се легализира в определени норми, точно идеята за равнопоставеност ще задържи определен процент играчи, които този вид нечестна игра ги дразни, само защото не искат да играят против правилата. А останалите неща мисля ги има в голяма степен реализирани в хардкора...Т.е. - сийт няма да е мръсна дума и се парират порочните практики на играчи, които играят изключително по този метод.
StarFighter написа:Твърдо против сиита , нагледал съм се на измамници и тарикати в играта , тук да спомена че сиит от майки , дедовци и внучета не го броя - там хващане няма ,говоря за ТимВюара и рефрешъра там гаснене няма и 4/5 от намиращите се в топа ги ползват като разпрани. Рефрешъра диос го ловеше доста успешно... значи можело !!!
ефикасноста на звездите ...
че какво и е в момента ??
малки ак. големи ак. каква е разликата между малките и големите когато иде реч за протекции и ваканции ??
ауторефреш в топа ... точно там наи малко се ползват каквито и да било екстри по простата причина че винаги там се гледа наи напред ...
а относно сиитинга аз въоще не съм наясно дали това може да се въведе в бф.
понеже явно не ме разбирате ще се опитам да обясня с пример от немексия.
Всеки играч може да избере двама играчи, които играят в неговата вселена, които са му ситъри.
Ситърите могат да влизат в акаунта на играча, с тяхното съгласие, когато играчът неможе да се грижи за неговата галактическа империя. Ситърите могат да изпълняват много задачи, но не всички, които истинския собственик може да извършва.
Това е списъкът с действията, които ситърите могат или не могат да извършват, когато използват акаунта на собственика:
Ситърите немогат да изпращат атаки към активни играчи, но могат да изпращат към неактивни играчи;
Ситърите немогат да виждат входящи атаки към нито една от Планетите на собственика;
Ситърите немогат да изпращат Астроплоатация;
Ситърите немогат да изпращат транспорт до други планети, но могат да изпращат към собствени планети;
Ситърите немогат да изпращат пиратски полети;
Ситърите немогат да изпращат колонизиращи полети;
Ситърите немогат да изпращат никакви полети към Отборната Планета;
Ситърите немогат да използват Търговски център, Корабна борса, Банка и Аукцион;
Ситърите могат да изпращат Рециклиране, Шпионаж, Стациониране;
Ситърите нямат достъп до меню Съюз (alliance.php) и всичките опции - приемане, гонене, смяна на информацията, смяна на логото, и т.н.;
Ситърите нямат достъп до меню „Лични“ (options.php) и всичките му опции- промяна на лична информация, планетни опции, приятели, игнорирани, бележки, съобщения, и т.н.;
Ситърите нямат достъп до Вип Меню (vip.php) и всичките му опции – ВИП акаунт, купуване на ресурси, Озонов слой, Моментален строеж, Протекция, Ваканция, и т.н.;
Ситърите нямат достъп до Отборна Планета;
Ситърите могат да строят и разрушават сгради. Могат да строят кораби, защити и могат да проучват науки и ъпгрейди.
Меню "Ситинг" се намира в меню "Профил". От таб "Добавете ситъри" можете да изпратите покана на друг играч, като напишете никнейма му. Той/тя може да приеме или откаже поканата.
В таб “Вашите ситъри” можете да видите играчите, на които сте изпратили покани, дали те са приели или все още не са отговорили, последния път, когато са се логвали във вашия акаунт, техния никнейм и аватар. Можете да изтриете даден ситър като кликнете на червения бутон "Х" в горния ляв ъгъл на аватара му.
В таб “Ситвани акаунти" можете да видите играчите, които са ви изпратили покана да станете техен ситър. Когато получите покана, ще видите името и аватара на играча. Ако искате да приемете поканата, кликнете на бутона "Приеми". Ако искате да откажете покана или да престанете да бъдете ситър на някой акаунт, кликнете на червения бутон "Х" в горния ляв ъгъл на аватара на играча.
За да влезете в акаунта на играч, на който сте ситър, трябва да отидете с мишката си на никнейма ви, който се намира в горния десен ъгъл на екрана. От падащото меню можете да видите имената и аватарите на игразите, които ситвате. На туултип можете да видите расите и точките им. За да влезете в някой от тях, само кликнете върху аватара или никнейма му.
- Newromancer
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
- Контакти:
Честно казано не знам какво да напиша, от една страна съм съгладен с някои предложения от друга не съм, но аз имам едно доста по-радикално предложение- направо да се спрат атаките през ноща, т.е. през ноща който иска да си играе в акаунта да го прави но да е ограничен само до строене на сгради, проучвания и астрополации и меню стациониране и да може да напада само и-та. Така от една страна няма да има нужда от наглеждане на цял съюз през ТиймВюър и да светят всички като крушки цяла нощ и от друга страна е помислено и за здравето на играчите като не им се позволява цикленето цяла нощ на компа а ще могат да се оттдадат и на други полезни или не чак толкова полезни за тях занимания.
Сигурен съм че на нощните играчи товя няма да им хареса, но няма как човек като мен който е циклил пред компа до 3-4 сутринта да отиде на работа на следващия ден и да бъде пълноценен и така седмица наред, същото важи и за учениците и за студентите и прочие. Само малък кръг от хора и то повече които са със собствен бизнес могат да позволят такъв лукс сами да си определят работното време.
Сигурен съм че на нощните играчи товя няма да им хареса, но няма как човек като мен който е циклил пред компа до 3-4 сутринта да отиде на работа на следващия ден и да бъде пълноценен и така седмица наред, същото важи и за учениците и за студентите и прочие. Само малък кръг от хора и то повече които са със собствен бизнес могат да позволят такъв лукс сами да си определят работното време.
- Newromancer
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
- Контакти:
iuda написа:StarFighter написа:Твърдо против сиита , нагледал съм се на измамници и тарикати в играта , тук да спомена че сиит от майки , дедовци и внучета не го броя - там хващане няма ,говоря за ТимВюара и рефрешъра там гаснене няма и 4/5 от намиращите се в топа ги ползват като разпрани. Рефрешъра диос го ловеше доста успешно... значи можело !!!
ефикасноста на звездите ...
че какво и е в момента ??
малки ак. големи ак. каква е разликата между малките и големите когато иде реч за протекции и ваканции ??
ауторефреш в топа ... точно там наи малко се ползват каквито и да било екстри по простата причина че винаги там се гледа наи напред ...
а относно сиитинга аз въоще не съм наясно дали това може да се въведе в бф.
понеже явно не ме разбирате ще се опитам да обясня с пример от немексия.
Всеки играч може да избере двама играчи, които играят в неговата вселена, които са му ситъри.
Ситърите могат да влизат в акаунта на играча, с тяхното съгласие, когато играчът неможе да се грижи за неговата галактическа империя. Ситърите могат да изпълняват много задачи, но не всички, които истинския собственик може да извършва.
Това е списъкът с действията, които ситърите могат или не могат да извършват, когато използват акаунта на собственика:
Ситърите немогат да изпращат атаки към активни играчи, но могат да изпращат към неактивни играчи;
Ситърите немогат да виждат входящи атаки към нито една от Планетите на собственика;
Ситърите немогат да изпращат Астроплоатация;
Ситърите немогат да изпращат транспорт до други планети, но могат да изпращат към собствени планети;
Ситърите немогат да изпращат пиратски полети;
Ситърите немогат да изпращат колонизиращи полети;
Ситърите немогат да изпращат никакви полети към Отборната Планета;
Ситърите немогат да използват Търговски център, Корабна борса, Банка и Аукцион;
Ситърите могат да изпращат Рециклиране, Шпионаж, Стациониране;
Ситърите нямат достъп до меню Съюз (alliance.php) и всичките опции - приемане, гонене, смяна на информацията, смяна на логото, и т.н.;
Ситърите нямат достъп до меню „Лични“ (options.php) и всичките му опции- промяна на лична информация, планетни опции, приятели, игнорирани, бележки, съобщения, и т.н.;
Ситърите нямат достъп до Вип Меню (vip.php) и всичките му опции – ВИП акаунт, купуване на ресурси, Озонов слой, Моментален строеж, Протекция, Ваканция, и т.н.;
Ситърите нямат достъп до Отборна Планета;
Ситърите могат да строят и разрушават сгради. Могат да строят кораби, защити и могат да проучват науки и ъпгрейди.
Меню "Ситинг" се намира в меню "Профил". От таб "Добавете ситъри" можете да изпратите покана на друг играч, като напишете никнейма му. Той/тя може да приеме или откаже поканата.
В таб “Вашите ситъри” можете да видите играчите, на които сте изпратили покани, дали те са приели или все още не са отговорили, последния път, когато са се логвали във вашия акаунт, техния никнейм и аватар. Можете да изтриете даден ситър като кликнете на червения бутон "Х" в горния ляв ъгъл на аватара му.
В таб “Ситвани акаунти" можете да видите играчите, които са ви изпратили покана да станете техен ситър. Когато получите покана, ще видите името и аватара на играча. Ако искате да приемете поканата, кликнете на бутона "Приеми". Ако искате да откажете покана или да престанете да бъдете ситър на някой акаунт, кликнете на червения бутон "Х" в горния ляв ъгъл на аватара на играча.
За да влезете в акаунта на играч, на който сте ситър, трябва да отидете с мишката си на никнейма ви, който се намира в горния десен ъгъл на екрана. От падащото меню можете да видите имената и аватарите на игразите, които ситвате. На туултип можете да видите расите и точките им. За да влезете в някой от тях, само кликнете върху аватара или никнейма му.
Ето само това което е написъл Юда да може да се прави да кажем от 24 часа до 8 сутринта,т.е. все едно сте със сийтър през ноща.