Не знам за какъв Ч.п става или не, но няма какво да я оправяме. Така си остава, поне за момента!ncuxonam написа:и пооправете малко,тая отборна планета че за никъв Ч.п нестава,както и бойната планета която би трябвало да изненада противник,а от нея немогат се теглят кораби!!!
Анкета за хардкор
- charovna
- Майор (Major)
- Регистриран: вт фев 09, 2010 4:47 pm
- Контакти:
Re: Анкета за хардкор
според мен отборните планети са ненужни и трябва да се премахнат
Съюзните планети са супер , флаговете също ! Това те стимулира да играеш в съюз ,а флаговете да нападашslunceto написа:според мен отборните планети са ненужни и трябва да се премахнат
-
ncuxonam
- Редник (Private)
- Регистриран: съб яну 28, 2006 3:06 pm
- Контакти:
Отборната планета в тоя и вид,с нищо непоказва че даден съюз знае да играе или не,по скоро е колко познати има и колко повече може да се налее!Според мен планетата трябва да бъде като преди,и всеки съюз сам да си качва корабите,а войните да отнемат кораби примерно на 30%,така всеки съюз поне според мен ще си подбира играчите внимателно.......и бойната със сигорност трябва да се оправи,да има вградено летище ниво 12,без да може да се строи на него примерно
Отборната планета си е супер , но ще е интересно да се направи както казва психопата , да може да се строй на нея ! 
Е, фафли, и да се строи.
Аз съм за предложението да се отнема кораби при загубена война. В момента се кликат войни докато позволява играта и ако я загубиш... няма проблем, просто противниковия съюз печели кораби. Идва следващ тираж. Това го няма никъде, губиш война и не понасяш последствия.
Аз съм за предложението да се отнема кораби при загубена война. В момента се кликат войни докато позволява играта и ако я загубиш... няма проблем, просто противниковия съюз печели кораби. Идва следващ тираж. Това го няма никъде, губиш война и не понасяш последствия.
Е малко ли е това ,че другия съюз е победител печели войната + това и кораби?Ти какви последствия искаш да има ? Никога вече да не се появява планетата ли , или да се търкат акаунти направо ....

- DarkDefender
- Редник (Private)
- Регистриран: пон юли 24, 2006 3:06 am
- Контакти:
Аз съм за :
А според мен бойната планета затова е "бойна" а не "корабостроителна" примерно, (макар, че ме изкушава предложението с "летище" 12-то ниво, а ако може и по default с мини на по 20-то ниво и складове на Мах ).
lamers95 написа:... но ще е интересно да се направи както казва психопата ...
ncuxonam написа:...а войните да отнемат кораби примерно на 30%...
Когато губиш война трябва да се отнеме от флота.RoYaL написа:Е, фафли, и да се строи.
Аз съм за предложението да се отнема кораби при загубена война. ...
Това го няма никъде, губиш война и не понасяш последствия.
А според мен бойната планета затова е "бойна" а не "корабостроителна" примерно, (макар, че ме изкушава предложението с "летище" 12-то ниво, а ако може и по default с мини на по 20-то ниво и складове на Мах ).
Поздравления за отличната анкета .... прекрасно предложение за мини 21 .... по този начин за да дръпнеш напред, ще трябва да се потрудиш - кражби и т.н а не само да копаеш и рефрешкаш ...
предпогагам, че в момента на топ 5 хич не им е интересно да нямат и 5 човека в обхвата си ...
- puhi_puhcho
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 31, 2005 1:40 am
- Контакти:
Мини 30 си е добре
Какво толкова ви пречат немога да разбера.