Как да го разбирам това?Ако е вярно значи трябва да се появяват и загубени в битките кораби на победителя в битката.
Съюзна планета
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
Съюзна планета
"След приключването на двустранно обявената война с противников съюз, на тази планета ще се появяват 15% от всички унищожени противникови и съюзни кораби."
Как да го разбирам това?Ако е вярно значи трябва да се появяват и загубени в битките кораби на победителя в битката.
- Annonymous
- Редник (Private)
- Регистриран: чет дек 24, 2009 7:41 pm
- Контакти:
Re: Съюзна планета
Мисля че не. Само от унищожените кораби на противника са тия 15% :> все пак ше ти кажат и други какво е точно :>
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
Е аз имам предвид че в правилата е записано това в кавичките,според него съдя че трябва да е така
- bold
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед май 22, 2011 11:11 am
- Контакти:
Да друго е записано в правилата до 1-2 дена всичко ще се коригира тогава ще знаете с точност.
Помисли преди да пишеш !
- POLISMAN
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт фев 05, 2008 11:55 am
- Контакти:
Благодаря на уважавания админ за отговора.Проблема беше известен на администрацията още на 10-я ден от началото на рунда(а би трябвало това да е било ясно най- малко 10 дни ...преди началото на рунда).Явно практиката във Вселена Хардкор няма да се наруши,когато подобни важни подробности(на които се крепи 70-80% от играта във вселената)се констатират и "решават" след повече от 30 дни.Но играчите са свикнали вече.
Извинявам се ,ако откриете някаква ирония в поста ми,уверявам ви,че се е получило напълно неволно и случайно:)
Пожелавам на уважаемата администрация полезна и ползотворна работа в стремежа и да развиват и популяризират първата он лайн игра в България:)
Извинявам се ,ако откриете някаква ирония в поста ми,уверявам ви,че се е получило напълно неволно и случайно:)
Пожелавам на уважаемата администрация полезна и ползотворна работа в стремежа и да развиват и популяризират първата он лайн игра в България:)
Стига, сам знаеш, че няма време, в което да се изкодят фийчърите и да се пуснат за тест ...