Оплакване
Оплакване
А иначе ме наказахте , за това , където го наричате флуудване ли как е .. а дали това ми беше целта ? Значи играча беше офлайн , пуснах 1 атака след което пуснах още 5-6 .. изобщо не съм мислил да му пращам смс-и и да го разкарвам излишно !!! Просто така си наказвате
.. няма проблем
Re: Оплакване
Поне не лъжи. 11 атаки 10 от тях с по 1 скаут,едната с един кръст.6 една след друга,следват след пауза 4 една след друга.Ти това атака ли го наричаш? Защото от където и да го погледнеш си е чиста проба флууд. Отивай да четеш правилата и да се учиш да играеш,вместо да се правиш на невинен. Проблема е твой - продължавай така и няма да играеш булфлийт.
... а целта ми такава ли беше ?! ... да го накарам да влезе ? Ако беше това щях да върна атаките !!!
Целта ти е без всякакъв смисъл. Още повече че не получаваш и никакъв доклад като ти се разбие единия скаут.Наистина е малоумно да пуснеш 11 такива атаки на почивки и да разправяш че имало някаква цел.Пък и не мога да разбера защо свързвате понятието флууд с това че или трябва да върнете флот или играч да влезе. Полемики няма да водим.Следващият ти пост в този раздел по тази тема, ще донесе до отстраняването ти и от форума. Бъди мъж и си изтърпи наказанието и се поучи от грешките си,вместо да се правиш на клоун.