Есенен рунд в спийд
Re: Есенен рунд в спийд
Стар, ще те разочаровам, но не сте единствените със съюзни купи.
Взехте ни едни рунд в далечното минало, когато почнахме по-късно - евала ви. От там нататък класациите са бошлаф работа - отказали са се хиляди хора и има 10 съюза в играта, ако в такива условия се радвате на класация - доста жалко.
Другото, което не разбирам е ... от къде идва тоя хейт почти декада след като играта е стартирала...
Взехте ни едни рунд в далечното минало, когато почнахме по-късно - евала ви. От там нататък класациите са бошлаф работа - отказали са се хиляди хора и има 10 съюза в играта, ако в такива условия се радвате на класация - доста жалко.
Другото, което не разбирам е ... от къде идва тоя хейт почти декада след като играта е стартирала...
- StarFighter
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
- Контакти:
Ехх надявах се ба приемеш с шега думите ми ама ти се връзваш... , значи класацията ми е през у_я , а такива ретроспекции не правя кой коя купа е взел и дали е зел, ...
, а колкото до другия рунд и той ми е през кръстосвача
*#*и един съвет, като толкова си криете никовете, не се сърдете , че ви обиждаме, не сме врачки
пс
И още нещо, като казвам че съюзната купата си е наша, кво съм виновен че е така
*#*и един съвет, като толкова си криете никовете, не се сърдете , че ви обиждаме, не сме врачки
пс
И още нещо, като казвам че съюзната купата си е наша, кво съм виновен че е така
- Newromancer
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
- Контакти:
ЯЯЯЯ колко стари муцуни имало тука
Роялски ти си почнал работа в ХS - поздравления бре,
що не писа да се похвалиш, или поне да се беше обадил
Колкото за некви си там купи и прочие ... не се карайте, Рояла ако реши да я
вземе шъ я земе, само дето на повечето тука дето се познаваме, ни е през крачола за купи и прочие
Важното е да има кюта - пата
, изтрити картинки и счупени играчки
Айде спорен ден от мен
Роялски ти си почнал работа в ХS - поздравления бре,
що не писа да се похвалиш, или поне да се беше обадил
Колкото за некви си там купи и прочие ... не се карайте, Рояла ако реши да я
вземе шъ я земе, само дето на повечето тука дето се познаваме, ни е през крачола за купи и прочие
Важното е да има кюта - пата
Айде спорен ден от мен
- WindowsXp
- Редник (Private)
- Регистриран: чет яну 07, 2010 11:13 pm
- Контакти:
Тука никой не говори за купи или за класаций
тук, говорим за това кой колко може да изкара без да го сийтват, наливат, уговорки или да бъгват 
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
Каква поредна футболна драма дами и господа. във класацията очастват 2-3 съюза който ще си избодат очите,кой колко купи е бил взел.а бяха времена ,когато на рунд очастваха по 100-200 съюза.
Раялски ,ако си започнал работа в компанията, осигури някоя друга парична или предметна награда, че да има смисъл от тия дето си нагаждат майките по лс-та със псувни .

Раялски ,ако си започнал работа в компанията, осигури някоя друга парична или предметна награда, че да има смисъл от тия дето си нагаждат майките по лс-та със псувни .
Ааа, тва от типа сървайвър - изпитание за издръжливост ... аз лично не виждам смисъл в това изпитание, никой след толкова години няма да тръгне да се доказва колко би издържал на еди какво си, малко сет ентусиастите и то е понеже играете от скороWindowsXp написа:Тука никой не говори за купи или за класацийтук, говорим за това кой колко може да изкара без да го сийтват, наливат, уговорки или да бъгват
- WindowsXp
- Редник (Private)
- Контакти:
RoYaL написа:Ааа, тва от типа сървайвър - изпитание за издръжливост ... аз лично не виждам смисъл в това изпитание, никой след толкова години няма да тръгне да се доказва колко би издържал на еди какво си, малко сет ентусиастите и то е понеже играете от скороWindowsXp написа:Тука никой не говори за купи или за класацийтук, говорим за това кой колко може да изкара без да го сийтват, наливат, уговорки или да бъгват
Ти освен "Аз играя от много години" "Аз се изморих да играя" "аз съм най - великия и само шепа хора могат да ми се противопоставят" "Вие сте новаци" .. нещо друго ще вземеш ли да кажеш ? Земи се стегни малко, било ти е лесно като имало 20 000 риби да ги биеш и да си 1-ви : ) ела сега побий малко смислени играчи където не са в III "Ж" клас : )
п.п нито един смислен пост не видях, вместо да се подигравате, софлирате и нападате хората. вземете се регнете октомври месец
п.п 2 забравих,че без да правите уговорки и под измислени псевдоними няма как да играете. трябва целия контингент сийтари да е на линия,че да избутате
Аз до колкото помня съм играл, когато и ти си играл ... не помня да си ми направил нещо
И какво, сега като има 100 човека е по-трудно да се играе ли? Напротив. По-лесно е.
P.S.: Това е стратегическа игра, да играеш с друг ник е част от стратегията. Вие сега ще искате и без мини да играя, пък ако може и без скорости ...
P.S.: Това е стратегическа игра, да играеш с друг ник е част от стратегията. Вие сега ще искате и без мини да играя, пък ако може и без скорости ...
Тема от три станици какво чудо настъпи тука. Три страници дрън мрън.
- WindowsXp
- Редник (Private)
- Контакти:
Dimorese написа:Тема от три станици какво чудо настъпи тука. Три страници дрън мрън.
Темата можеше да е и от 3 поста ако бяха мъжки момчета. ама са им заешки сърчицата и почват да овъртат каде ли не, вместо да си дадът "мъжката" дума и на есен да се видим