Есенен рунд в спийд
Re: Есенен рунд в спийд
А на яве ... всички зелени
- WindowsXp
- Редник (Private)
- Регистриран: чет яну 07, 2010 11:13 pm
- Контакти:
хахаха много почна да ти знае и на тебе устата от как почна да работиш в ХS. като сте такива многознайковци. заповядайте октомври месец в спийд и покажете какво можете
п.п извинявам се,че забравих,че вие без да се сийтвате, наливате и бъгвате не може да прокопсате повече от 50-100 к

п.п извинявам се,че забравих,че вие без да се сийтвате, наливате и бъгвате не може да прокопсате повече от 50-100 к
Моля без лични нападки!
- StarFighter
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
- Контакти:
Ако "румънците" играят, както тоя рунд по добре не им се точете толкова , щото са безобидни
и не знам защо се пънете всички за стабилен рунд, като е ясно, че ако се играе сериозно, СМЕРШ го взимат рунда от раз
Щеше да е по-интересно да го вземат от два пъти в един рунд.
Не мога да ти обещая, но може да се включа. Ама не съм съгласен с послеслова. Да, ситвали са ме, наливал съм и съм бъгвал и знаеш ли кое е по-учудващото - бил съм наказван за това. Само, че когато не съм го правил, вие сте били зелениWindowsXp написа:хахаха много почна да ти знае и на тебе устата от как почна да работиш в ХS. като сте такива многознайковци. заповядайте октомври месец в спийд и покажете какво можете![]()
п.п извинявам се,че забравих,че вие без да се сийтвате, наливате и бъгвате не може да прокопсате повече от 50-100 к![]()
-
RecepIvedik
- Редник (Private)
- Регистриран: пет окт 02, 2009 6:46 pm
- Контакти:
Както винаги, старфайтъра ще стои на 10-50к точки 2 месеца, ще извади ресчето от борсата и ще качи някви 200-300к точки и даже няма и да доближи топ 25... Много е поинтлесс да играеш така 
Въобще не разбирам защо се напъвате за класиране. Десетина дни преди края ще дойдат двама трима постоянни герои които ще вземат акаунтите на първите трима, барабар с купите. Така че кръглите нули като играчи ще са горе,пък вие се бийте като хамали цял рунд.
Най-добре си цъкайте за кеф,без да се напрягате много много,само си пригответе повече парички. Полицая е дал разумно предложение за рефрешър,/но неразумно като цена/ та ако върже ще има пей сърце.
дайте купата на стар файтър
най-интересно е, че все едни и същи лица не са пропускали рунд от 2005та насам. другото смешно е, че има такива, които пък играят от 2009-2010 насам, когато не остана никой, и се мислят за специални
я да си траете и да не отправяте някакви заплахи, закани и прочие, половината тая игра са я превъртяли преди вие да я знаете
най-интересно е, че все едни и същи лица не са пропускали рунд от 2005та насам. другото смешно е, че има такива, които пък играят от 2009-2010 насам, когато не остана никой, и се мислят за специални
я да си траете и да не отправяте някакви заплахи, закани и прочие, половината тая игра са я превъртяли преди вие да я знаете
- StarFighter
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
- Контакти:
-Хаха споко бре 3 месеца ще си седя на 10к - забранено ли е , а и кой е казал, че трябва да съм в топ 25 хаха , по добре ходи да сърбаш мамалига и не ми бери грижа на менRecepIvedik написа:Както винаги, старфайтъра ще стои на 10-50к точки 2 месеца, ще извади ресчето от борсата и ще качи някви 200-300к точки и даже няма и да доближи топ 25... Много е поинтлесс да играеш така
-колкото до поста на derailer, съм 100% съгласен, давайте купата и не се обеснявайте много много
ПС
-в тази игра играят 1 шепа народ и си знаят и кътните зъби
-RoYaL в XS ...евала, най-сетне превзе крепостта от вътре