Помага или пречи Дота на Булфа!?

Ежедневно издание с много интересни събития от света на играта на Вселена 2.

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
charovna
Майор (Major)
Регистриран: вт фев 09, 2010 4:47 pm
Контакти:

Помага или пречи Дота на Булфа!?

Мнение от charovna »

Май си зависи единствено от гледната точка..Та на въпроса:
Свършва тази сутрин около 8 часа протекцията на щатния. Вече е набелязан като евентуална цел от страна на Русев, който предвидливо е станал малко по- рано, за да изчака и види дали щатния ще изчака свършването и онлайн или ще се поуспи...Уви, човекът си е абсолютно точен, изчаква си онлайн падането на протекцията, сейва си и работната седмица започва както обикновено. Русев обаче си е упорито човече, не казвам тъпо, щото не е така :) Решил си е, че ще се пробва и точка по въпроса. Колонизира си до него, стацва по някое време около обяд всички налични бойни единици плюс боклукджийските кофи до тази с флотата на щатния и започва тихичко дебнене...Минутка, две, три...минутка, две, три, четири и така нататък. Уважаемите читатели, тоест тези, които някога са правили битка, са напълно наясно какво е чакането и рефрешването. Спай, 200к метал, 100к кристал, сателитче, сонда...Спай, отново. В един отрязък от време, щатния удължава времето през което рефрешва. Следват отново 3 шпионски сонди, непълни доклади, но с утроен ресурс. За опитния играч вече става ясно, че на планетата има нещо друго. Обикаля трескаво планетите, изпращайки от тях всички танкери към набелязаната цел, през това време поредната сонда вади пълен доклад и след рециклиращия флот, на 12- тата минута следва и бойния. Няма време да търси помощ, кой на сейф, кой бачка здраво и само рефрешва...Не много дълго време за полет, на уважаемите читатели няма да казваме точно колко :) и следва това:

http://un2.bulfleet.com:82/doklad.php?i ... 7-18-14-30

http://bitki1.hit.bg/Rusev_vs_ShTaTeN.htm

По- голямата част от рециклажа е събран, част от кристала- откраднат...Да е жив и здрав крадеца да си го ползва със здраве. И той хляб яде :)

3-4 минути след битката защитника влиза и става свидетел на събирането на остатъците от обгорените и изпотрошени ламарини. Но така е, трябва да пазим Вселената чиста! Та да се върнем на темата, уважаеми ми читателю! Пречи или помага!?

И да не забравяме да пожелаем от сърце бързо възстановяване на защитника. Да намери сили да го направи и продължи рунда до край!
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Re: Помага или пречи Дота на Булфа!?

Мнение от Newromancer »

Браво на Русев, много добра битка :)
Малко е на загуба, но важното е битки да има и ламарини
да хвърчат :a055:
На защитника бързо възстановяване и пак в играта :a041:
Villagers
Редник (Private)
Регистриран: ср юли 08, 2009 10:16 am
Контакти:

Мнение от Villagers »

Хубава битка, поздравления :) !

Отностно дотата.... Ако играеш cw на какъвто и да е било мод,а най-вече -cp,естествено че ще ти пречи.Там се иска постоянно да си следиш мапа,постоянно да говориш/чатиш със съотборниците си.Но ако играеш в публик руумове (1,2,3-20,дори и HLR) мисля че няма да ти пречи толкова много...Играеш,убиваш 1,2,3,4,5 колкото искаш,но като връщаш до базата пре спокойно можеш да дадеш един Алт+Таб и да видиш какво става в булфа.. Ако обаче си на доста точки(100к+) става все по-трудно да играеш едновременно дота и булфлийт. Едно време Сикскилъра ми летеше за 5 минути,Роял за 10,така че не е препоръчително на големи точки да се смесват двете игри...
SinViceroy
Редник (Private)
Регистриран: чет юни 23, 2011 10:39 am

Мнение от SinViceroy »

Хахахах, много ми е болна тази тема - Дота и Булфийт... Слабия от Ред Арми знае защо :P
Значи като цяло обичам да ги съчетавам двете - докато играеш дота времето минава 10 пъти по-бързо, но като се заплеснеш... Не си разбрал кога са колонизирали до теб, кога са стацнали и кога са те ударили :)
Колегата отгоре казва всичко - няма какво да допълня!
Потребителски аватар
fallenka
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 23, 2011 11:21 am

Мнение от fallenka »

Пречи ами! И мен ме занулиха, докато играех ДотА :a050:
Може да съм фъстък, ама се бия като цяло пакетче!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Tribune Battle Universe (Вселена 2)”