Малко помощ ?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
Контакти:

Малко помощ ?

Мнение от DarkWatch »

Здравейте летци.

Значи търся някоя голяма автоморга, понеже не мога си намеря нов стоп за колата - поръчвал съм от къде ли не по рама на колата, но няма и няма, явно са спрени частите от производство. Също ако имате някой надежден снабдител и на нови части може препоръчате.

Търси се: Ляв Външен стоп - Тойота Карина - 1995 год. - 7 месец. GLI Бензин - 1.6 инжекцион ; Хечбек

Ако имате познати, знаете за някоя морга, доставчик на нови части (пробвал съм с Американски, няма ефект) Така, ако може някой да помогне ще съм много доволен и благодарен, че вече от няколко месеца някой ми строши стоп-а и двете странични огледала (тях ги намерих).

:arg: :arg: :arg: :arg:
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
Контакти:

Re: Малко помощ ?

Мнение от hammer »

Успех... Аз преди година търсих преден стоп за Ауди 100, и след като прерових автоморги и сервизи в София (където ако въобще имаше ми искаха некви еба ти сумите) и успях в Кърджали чак да намеря, по случайност...
Bojan
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 21, 2011 1:43 pm

RE: Малко помощ ?

Мнение от Bojan »

В моргата на Италианеца има-до гараж Земляне.
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Re: Малко помощ ?

Мнение от VaCaTa »

DarkWatch написа:Здравейте летци.

Значи търся някоя голяма автоморга, понеже не мога си намеря нов стоп за колата - поръчвал съм от къде ли не по рама на колата, но няма и няма, явно са спрени частите от производство. Също ако имате някой надежден снабдител и на нови части може препоръчате.

Търси се: Ляв Външен стоп - Тойота Карина - 1995 год. - 7 месец. GLI Бензин - 1.6 инжекцион ; Хечбек

Ако имате познати, знаете за някоя морга, доставчик на нови части (пробвал съм с Американски, няма ефект) Така, ако може някой да помогне ще съм много доволен и благодарен, че вече от няколко месеца някой ми строши стоп-а и двете странични огледала (тях ги намерих).

:arg: :arg: :arg: :arg:
Надявам се да не забравя, след работа ще врътна една шайба да питам за контакти на една автоморга близо до Гоце Делчев. Много е голяма и има всякакви джаджи. Работят с еконт та до всяка точка на БГ. Също и са много точни, аз съм си взимал от тях няколко пъти работи за колата и един от пътите едната от джаджите ми я бяха объркали, та се съгласиха да си им я върна пак по еконт и си ми върнаха и парите.
Отговори

Върни се в “Off Topic”