Търговия
-
Death_Lord
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед мар 13, 2005 9:50 pm
- Контакти:
Търговия
Не намерих отговор на въпроса си в FAQ, а той е относно търговията на борсата. Направих 7 ниво на търговски център, отидох на борсата и си купих 5 кръстосвача, пуснах атака с тях, не ми отбеляза грешка или невъзможност, всичко нормално. "Проблемът" идва от това, че аз дори не мога да произвеждам кръстосвачи, защото импулсните ми с-ми са на 2ро ниво... Това значи ли, че някой с 2000 точки може да има 30-40 бойни кораба, а дори да няма нужните ъпгрейди и проучвания? И кво става - вместо да влагам време, както и много, много ресурси за ъпгрейди на скоростите и корабостроителници, по-добре да инвестирам в търговски център и после Пей сърце... Въпросът сигурно е коментиран, но все пак очаквам адекватен отговор.
Re: Търговия
Търговията във втора вселена е свободна зона и не е обвързана с изисквания. Въпрос на личен избор е дали ще строиш или купуваш. Относно "пей сърце" си малко в грешка. Явно не ти се е случвало да обикаляш други играчи и да ги молиш да ти продадат кораби. Това че в началото на играта борсата е пълна,нищо не значи.Пък и без нужните изисквания за строеж на даден кораб,не могат да се правят подобрения във фабриката. Това автоматично обезсмисля голото купуване на кораби без нужните изисквания.