Здравейте
Интерсувам се колко точки се връщат от разрушаването на сграда? Единственото, което намерих е " При разрушаването на сградите точките ви ще намалеят в съответствие с получения ресурс. " Това означава, че ако примерно мината ми за кристал струва 2к метал и 1к кристал и я разруша и ми се върнат примерно 60% това означава, че ще ми върне 2к ресурс и 2 точки или 2к ресурс и 1 точка? Другата точка си остава куха ли?
Уточнение за разрушаването на сграда
Re: Уточнение за разрушаването на сграда
При натискане на прозореца за разрушаване на сграда, си излиза пълното инфо.
Разрушаване на конкретното ниво
Разрушавайки конкретното ниво, вие ще изгубите точките, спечелени за тази сграда.
- ще освободите едно поле от планетата
- ще възстановите 40-60 процента от изразходвания ресурс.
Нещо което да не е ясно?
Разрушаване на конкретното ниво
Разрушавайки конкретното ниво, вие ще изгубите точките, спечелени за тази сграда.
- ще освободите едно поле от планетата
- ще възстановите 40-60 процента от изразходвания ресурс.
Нещо което да не е ясно?
че и 40-60 % от точките ли ще се възвърнат? или всичките точки от построяването на сградата?
edit: и ако може да вметна този въпрос - ако имам 3 защитни установки, нападнат ме и ги разрушат, след като се възстановят 60% = 1,8 защитни установки - те ще се закръглят към по-малкото, по-близкото или към по-голямото число, демек на 3 установки 1 или 2 ще ми се възстановят?
edit: и ако може да вметна този въпрос - ако имам 3 защитни установки, нападнат ме и ги разрушат, след като се възстановят 60% = 1,8 защитни установки - те ще се закръглят към по-малкото, по-близкото или към по-голямото число, демек на 3 установки 1 или 2 ще ми се възстановят?
Ми то по-ясно от това не може да бъде написано.Judic написа:че и 40-60 % от точките ли ще се възвърнат? или всичките точки от построяването на сградата?
При положение, че пише: "Разрушавайки конкретното ниво, вие ще изгубите точките, спечелени за тази сграда.", дали се има предвид 40-60%, ти да не би да си спечелил 40% точки като си я строил? Мислете малко.
А по втория въпрос - ще закръгли надолу - т.е. към 1.
Не! при защитата се закръглява на горе. т.е. ще се възстановят 2.
примерно ако са 7 то тогава идва 4.2 след като ти ги счупят ще имаш 5.
примерно ако са 7 то тогава идва 4.2 след като ти ги счупят ще имаш 5.