Малко битки срещу защита
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- Porter
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
- Контакти:
Re: Малко битки срещу защита
То Юда и през мен мина по път за малко, раздаде шамари и рециклажа изчезна за минутки!
Porter написа:То Юда и през мен мина по път за малко, раздаде шамари и рециклажа изчезна за минутки!
Е хайде поствай битката, де
По-добре нищо, но качествено!
..егати бонусите!!! какво си направил ти, бе човек? направо си като Научен институт - мега проучвания и малко пауър 
..кажи сега къде криеш останалите 3К унита и 10 дини
..кажи сега къде криеш останалите 3К унита и 10 дини
- Porter
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
- Контакти:
Нямаше търговци в последните дни, а корабостроителниците ми бяха три 5-то и две 4-то...само за ъпове можех да си харча реса 
доста стратегии бях виждал в тази игра, но това беше наистина уникално!
хареса ми "изключих рефрешъра и се обадих на сийтърите" също
за мен това е играча на рунда!
не на сийтърите, да на експериментаротите!
пп: чакам ви на 2:266:13 да съсипете и моя проект - цял рунд без нито един полет, без да съм ракетчик!
хареса ми "изключих рефрешъра и се обадих на сийтърите" също
пп: чакам ви на 2:266:13 да съсипете и моя проект - цял рунд без нито един полет, без да съм ракетчик!
Играчът на рунда е Юда. Това е единственият и официалният победител.http написа:доста стратегии бях виждал в тази игра, но това беше наистина уникално!
хареса ми "изключих рефрешъра и се обадих на сийтърите" също![]()
Откакто играя тази игра си давам сметката, че ако ще изцяло да се вложа просто нямам особени шансове - виж дори този рунд - Юда и Неро ме водят 3 пъти в точките. ПЪТИ!
знам, че дават рунда, на този с на-много точки
отдавна твърдя, че рунд може да бъде спечелен само и единствено от нокс!
видяхме как в началото на първите 10 места бяха копачи, но това е само първия месец
изпуснах прехвърлянията на играчи от съюз в съюз и отделянето на т.нар. нуубове, но не там е въпроса
за мен герои са тези, които не могат да бъдат бутнати от 1 играч в рейнджа им, а не тези дето денонощно бомбят с дини на 3 смени
отдавна твърдя, че рунд може да бъде спечелен само и единствено от нокс!
видяхме как в началото на първите 10 места бяха копачи, но това е само първия месец
изпуснах прехвърлянията на играчи от съюз в съюз и отделянето на т.нар. нуубове, но не там е въпроса
за мен герои са тези, които не могат да бъдат бутнати от 1 играч в рейнджа им, а не тези дето денонощно бомбят с дини на 3 смени
-
krasivia
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет яну 12, 2006 6:18 pm
- Контакти:
Ийа, браво, браво. Не мисля че си спомням по голяма защита от тази на екса този рунд. Дори прословутата Сталинска защита от преди време мисля че не беше толкова зловеща. Много яки битки, просто радост за очите ;-)
Айде сега някой да дойде и да изрине моя милост. Аз поради тотална липса на време имам скромничка защитка, и доста мизернички % :-(
Гостоприемен съм, чакам с отворени обятия на [4:276:11]
Айде сега някой да дойде и да изрине моя милост. Аз поради тотална липса на време имам скромничка защитка, и доста мизернички % :-(
Гостоприемен съм, чакам с отворени обятия на [4:276:11]