КОГА ЗАПОЧВА ДЕТМАЧА НА ВСЕЛЕНА 2,РУНД 15,и РУНД 16?!

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 2.
Cezarion
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 23, 2009 10:12 am
Контакти:

КОГА ЗАПОЧВА ДЕТМАЧА НА ВСЕЛЕНА 2,РУНД 15,и РУНД 16?!

Мнение от Cezarion »

Желателно е вече да ми се отговори...Двама администратори питам,никой не отговаря.Може ли да сме останали шепа хора и да не знаем толкова основни неща?Съжалявам,че се налага да пускам тази тема,но ми писна да питам и да не получавам отговор...БЛАГОДАРЯ !
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Re: КОГА ЗАПОЧВА ДЕТМАЧА НА ВСЕЛЕНА 2,РУНД 15,и РУНД 16?!

Мнение от dios »

Рунда е 3 месеца и е започнал на 15.03.2011 Трудно ли е да си сметнеш че свършва на 15ти този месец? Надявам се че няма да попиташ в колко часа... След това започва детмач,който не се знае още колко време ще продължи. Няма определена дата и за начало на следващият рунд. Когато сме готови за старт,ще обявим датата за край на детмач и старт на новия рунд,заедно с промените му ако има такива. Съобщенията ще бъдат във форума,на масово в играта и в чата.

Същото ти е отговорено и на лични във форума,защо казваш че не си получил отговор?
Cezarion
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 23, 2009 10:12 am
Контакти:

Мнение от Cezarion »

Cezarion

Message subject: Re: Във връзка с рестарта на Вселена 2...
Folder: Sent messages
Добре,кога фактически започва детмача на 15 рунд във Вселена 2-на 15.06 ли ?
Sent: Fri Jun 03, 2011 3:30 am
Не си спомням да ми е отговаряно,а и системата гледам,че не е отчела ...?

Съобщение 2:

niki_god
Прочетено

2011-06-06 17:30:48

Привет ! Кога започва детмача ?-тук също не ми се отговори...?

...

Виж сега,попринцип до сега сте се държали супер коректно и нямаше причина да ви съдя до оня ден...Във връзка с с официалните рестарти-смятате ли,че всичики знаят кога ще е детмача,кога ще започне рунда и т.н.?На лично ми обясни как се определят датите,но преди много добре си спомням имаше една секция "правила",меню "дати за рестарт"-там се поместваха тия неща,тя от кога не е обновявана ?Датите за старт и т.н.,и т.н., се определяха по-рано от "по време на детмача ще се реши".Освен това,не смятате ли,че поне месец преди детмача,трябва да се напомнят тия неща... Да ме извинявате,обаче преди определено булфлеет-а беше на къде,къде по-високо ниво от тая гледна точка(информираност).Гидовете във Вселена 2 са двама-като няма възможност да влизат,едно обвновяване на информацията на страницата или на масово във вселената не смятам,че е голям проблем.Иначе може да се заяждаме с изразите от сорта "рунда е 90 дни,започнал е на 15.03."...Кой печели от това?Нямам намерение да ви обеснявам как трябва да си вършите работата,просто написаното го приемете като идея от един доброжелател.Със здраве!
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Нещо си се объркал май? Този на който си писал не е администратор. Какво ще кажеш за това?

Cezarion

Folder: Inbox
Добре,кога фактически започва детмача на 15 рунд във Вселена 2-на 15.06 ли ?

Sent: Fri Jun 03, 2011 3:30 am
View message | Post a reply

Reply with quote
dios

Folder: Sent messages
Няма определена дата за рестарт,тя обикновено се обсъжда към края на детмача. Винаги пускам съобщение къде може да се прочетат новостите ако има и точната дата на рестарт.

Интересно как на мен е отчела системата отговора,интересно как ти си го получил и прочел,а ми цитираш лични към играч който не е администратор. Това е по повод изказването ти,че си питал двама администратори и не си получил отговор което не отговаря на истината. В момента така се определят датите на рестарт и продължителността на детмача. Едно време си е било за едно време.. Сега условията са други Драмата приключи. На лични във форума повече няма до отговарям на никой. Има обратна връзка и административен акаунт.
Заключена

Върни се в “Задай въпрос, Battle Universe (Вселена 2)”