Отминалата епоха на една онлайн игра...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Re: Отминалата епоха на една онлайн игра...

Мнение от Mo`Money »

Здравейте мултаци, сиитири,ламери ,каси и прочие.чакайте и аз да напиша един два реда,преди да са минали със изтривалката :a016: .

Гледам някой сипят обиди към администрацията на играта. не били честни ,наказвали наляво и надясно всички , но само без техните хора.А ако въпросната администрация се откаже , какво ще стане със играта ?

Така тука искам да вмъкна и едно предложение. Играта стана малко както картите на белот , няма ли нищо заложено,всеки обявява всичко коз или безкос и се започва със лигавенето. А ако има една награда със награди , според мен доста, хора биха се пробвали на сериозно а не както сега. регнати изиграят 1-2 седмици и дел или оставят ацц-то.
Таи като играта е бедна аз предлагам и още нещо. За следващия рунд всеки който се регни в играта да прати смс за 100 нанки и ги прати на административния акаунт ,така от събраните нанки ще се определят и наградите дали са парични или предметни.а самия администратор ще следи кой ацц-та са пратили въпросните нанки и тези който са пратили ще се борят за наградите
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Пешо, няма няма и влезнеш да утрепеш рибата - говоря за смс-ите. Иначе за наградата си прав, една награда би върнала хора и би привлекла нови. Тук обаче мисля, че работата не е лесна. Ако наградата е нанки, то нови играчи тцЪ или поне биха били прекалено малко. Ако наградата е някаква парична, то тя трябва да е достатъчно прилична, че да накара някой сериозен човек да се появи тука. Това обаче според мен е малко вероятно да се случи, защото някой трябва да ги налее тия пари. Да не казвам кой, обаче не ми се вярва да го направи. Горе долу така стоят и работите с други награди от типа на конзоли и други предметни награди - предимно биха привлекли хлапаци или не много плащащи хора.

:a026[1]2:
Пипо, няма какво да се мъчиш. Нали знаеш за вятърните мелници. Диос в реалния живот е полубожество, а в играта и форума е създател на създателя. Той е винаги прав и винаги наказва ВСИЧКИ провинили се напълно еднакво. Диос, да не подхващаме спора пак за това дали БФ е към XS или не, ама все още от XS имат да ми пращат една тениска за 2ро място в хардкора. Май предпоследния или последния рунд преди спида. Да земеш да им припомниш ли? Предполагам, че Мира с удоволствие би ми я пратила, ако администратор на булфа я поръча :k082:. Даже няма нужда да ми я пращат, по 2 пъти на ден минавам покрай офиса им за работа и на връщане, та мога да си я взема сам ;)
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Ми нали ние не сме към тях според теб. Вземи си я потърси ти. Пък и аз общо с хардкор нямам. А относно пипо - истината боли - колкото и да се тръшкате рефрешърчето на героя си е факт. Така че е по-добре по мъжки да си понесе наказанието вместо да се опитва да реве като ........
И между другото препоръчвам ти да почетеш Тери Пратчет - хем предполагам ще ти достави удоволствие,хем може да се светнеш откъде идва ника Диос
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Аз от тях съм си я търсил и ми казаха да се обърна към тия които се занимават с играта. Ето обръщам се към теб - искам си тениската която ми е награда и не съм си я получил още. За нея са ми искани лични данни - адрес и егн. Честно да си представя не мисля, че ако беше от администраторите които работят в XS, все още щеше да си с тоя пост, а да не говорим ако си от фрилансерите към някой от администраторите там. Колкото до Тери Пратчет, ти си пълно олицетворение на пазител на ценностите и традициите, все пак нали в момента ги създаваш ;)

А Пипо ще си понесе наказанието, няма къде да ходи :)
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от dios »

От мен няма какво да искаш -нито съм обявявал награди тениски - нито имам нещо общо с харда. Толкова ли е трудно да асимилираш че там съм обикновен играч и не съм администратор? Обърни се към този на който си дал лични данни,за мен забрави. Малко ми е жал за теб че не си си получил наградата за второ място - да тръпнеш години в очакване.Гледам че сега ти изби нетърпението. Комшийката да я е получила вместо теб?
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Ако си обикновен играч, защо тогава имаш властта да наказваш ? Това е показателно ми се струва защо булфа е на тоя хабер.
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от dios »

Умник. Отличник. Браво. Сече ти пипето. :a023:
Потребителски аватар
Maverick
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 06, 2009 4:11 pm
Контакти:

Мнение от Maverick »

Така като гледам май наистина ако ще се привличат нови играчи, то те наистина да са нови, след като "старите величия" са все недоволни я от правилата, я от админите и мрънкат като малки деца. Или може би да се направи една вселена само за "старите кучета" и те там да си играят по техни си правила.
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

Изображение

и те така....
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

добра вечер
Отговори

Върни се в “Off Topic”