Какво трябва да значи това ?

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена Hardcore.
Потребителски аватар
lajeca
Редник (Private)
Регистриран: нед яну 28, 2007 11:09 am
Контакти:

Какво трябва да значи това ?

Мнение от lajeca »

Защо съм наказан за това -lajeca 4 hours, 0 days ti da ne si nqkakuv bavnorazviva6t se ?
При положение че това съм го писал миналия рунд ?
Дати не гледате ли ?
И какво е това наказание при което ясно че вижда че е 4 часа а наказанието ми изтича чак утре по обяд
Включен до 2011-05-23 12:49:40

Наказан сте поради някаква причина (вулгарни, обидни изрази или нечестна игра).
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието

Докога ще продължавате с тея своеволия и ще гоните и без това малкото играчи които са останали , както се казва "Рибата се вмирисва от към главата" във вселена хардкор не само се е вмирисала ами направо смърди . Не знам по какви критерии правите подбора на админи и кой следи как си изпълняват задълженията - но е повече от ясно че нещата тотално са забили - не че куцат - забили са на 1 място и мисля , че тук е мястото ако Тенчев случайно прочете това да се замисли по въпроса - трябват ли му хора които не само че не си вършат работата съвестно ами и всячески се опитват да обезлюдат играта.

Идеално - наказанието ми се махна след 6 часа и 30 минути - без предупреждение и без да има нищо общо с което и да е от написаните отгоре като време и дата.
Страхотни сте - продължавайте в същия дух.
Благодаря за вниманието.
Потребителски аватар
STELEON
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет яну 13, 2006 12:30 pm
Контакти:

Re: Какво трябва да значи това ?

Мнение от STELEON »

Моля, когато админите наказват някого това да е основателно и понеже знам, че веднага ще ми се оспори преценката за "основателно", все пак никой не може по никакъв начин да оспори протеста ми, че наш играч бива наказан заради преценени като основателни думи, казани....миналия рунд ! Никой не може да си позволи да има различно отношение към играчите, нито има правото да издевателства над него с очевидно недомислени наказания ! Мога да разбера съществуването на лични симпатии и антипатии, но ако почнат да се проявяват и в играта, особено от админи, това не е от полза за самата игра ! Дали пък няма някаква друга игра в подобни абсурдни наказания - ей така, полека, един по един да ни отказват от булфлийт, та после леко да си го закрият ? Прекалено е самоволно решението за наказване за минали деяния за да не си мисля, че има нещо повече зад това ! Едно само ще кажа - да, ние наистина може да се махнем от БФ, но няма да отидем в производните на XS - това е повече от сигурно !!!
Потребителски аватар
bold
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед май 22, 2011 11:11 am
Контакти:

Мнение от bold »

Ти кого си уведомил.
:c022:
Помисли преди да пишеш !
Потребителски аватар
charovna
Майор (Major)
Регистриран: вт фев 09, 2010 4:47 pm
Контакти:

Мнение от charovna »

Просто ме втриса от толкова много...как да се изразя, за да не ме обвини неизвестно кой в Бог знае какво!?
Та да си излея душата и аз тук или иначе казано, да обясня причината за долнопробното своеволие!!!
Акаунт лъжеца беше наказан за няколко часа, докато ние, администрацията на гората игра, си изясним защо аджеба има влизано от други ай пи- та и кукита в горецитирания акаунт. Та в тези правилца, на горката игра, ясно е написано, че при смяната на собствениците на даден акаунт, за тези действия се пише на съпорта!!! Да, ама не, беше казал някой, няма кой да чете разни ми ти правилца, няма кой да пише и на съпорта, да каже там нещо си или пък евентуално да попита защо съм наказан за подобна глупост!? Така ще да е! Своеволия, миришеща администрация, простотия....ДРАМА!!! Наказан за обидно съобщение отпреди 15 рунда....Боже Господи!!! И скапаната администрация, въпреки скапаните си правила, взела, че освободила акаунтчето на горкия играч, въпреки явното им нарушение!!! Ама как моля ви се, това вече на нищо не прилича!!!
Ииии Ви предупреждавам, ама съвсем официално: Писна ми от Вашите драми, уважаеми Господа! Мерете си приказките и действията, щото ще взема аз да се оплача от Вас, на уважаемия господин Тенчев! Анадъмно?
Потребителски аватар
lajeca
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от lajeca »

Така - ясно е вече ,че тази игра я приключвам тотално - можете спокойно да ме баннете в играта и във форума.Що се отнася за горенаписаното от уважаемата Чаровна за уведомяването ,че ацц-то си сменя собственика на съпорта ще копирам следното :
30. При промяна собствеността на акаунта, новия собственик има срок от 24 часа да съобщи за този факт на администрацията на вселената, да смени името, мейла и телефонния номер за смс известяване (ако има такъв). При неспазване на някое от посочените условия, акаунта се блокира до края на рунда без предупреждение. Седем дни преди края на рунда,се забранява смяната на собствеността на акаунтите.
Тук ясно и четливо пише "да съобщи за този факт на администрацията на вселената" а не "да пише на съпорта" , аз администрацията съм я уведомил ! Относно влизанията от други ип-та , аджеба обясни ни как разбра без да ме попитате от къде са тези влизания ? 2-те ип-та от които основно влизам са от работата и от нас - другите са през телефона когато съм навън . Ясно ми е , че съм ви трън в очите незнайно защо , но успяхте да ме откажете от играта за което искам и да ви благодаря .
А ако наистина толкова ще издребняваме защо миналия рунд ме наказа за наливане до края на рунда след като в правилата пише
6.4.1. При първо съмнение акаунтите и на наливания, и на наливащия се наказват за два дни. През това време те са длъжни да се свържат с администрацията и да дадат обяснение. Ако това не стане, акаунтите се наказват с редуциране на половината флот без падане в точките. Ако те успеят да дадат обяснение, което ги оневинява, наказанието се премахва, а играта на наказаните продължава.

6.4.2. При второ съмнение акаунтите и на наливания, и на наливащия се наказват за срок от 10дни и с редуциране на половината наличен флот без падане в точките. Наказаните отново са длъжни да се свържат с администрацията в срока на принудителната ваканция и да дадат обяснение.

Искам да благодаря на всички играчи с които през годините за добро или за лошо сме имали "срещи" по различните координати и да пожелая успех на всички които продължават да играят .
Последна промяна от lajeca на вт май 24, 2011 12:50 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
bold
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от bold »

А ти кого си уведомил от Администрацията на вселена Хардкор ?
Помисли преди да пишеш !
Потребителски аватар
WindowsXp
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 07, 2010 11:13 pm
Контакти:

Мнение от WindowsXp »

bold написа:А ти кого си уведомил от Администрацията на вселена Хардкор ?
недей са обажда от коневръза и ти :p019:
Потребителски аватар
lajeca
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от lajeca »

Как кой - на 1:1:1 където пише админ !
Освен да оставите на играчите по 1 телефонен номер да ви звънкат в такива ситуации и да поставите някъде образец как трябва да е формулирано съобщението , че ацц-то си сменя собственика - че като гледам ако не ви е симпатичен даден играч ще си го накажете и за това че когато ви е съобщил в писмен вид , че не е сложил правилно запетайката .
Потребителски аватар
bold
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от bold »

WindowsXp въпроса ми да беше отправен към теб ?
Или просто да се намираш на приказка ?

lajeca- много добре знаеш, че работите не стоят така.
Помисли преди да пишеш !
Потребителски аватар
WindowsXp
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 07, 2010 11:13 pm
Контакти:

Мнение от WindowsXp »

bold написа:WindowsXp въпроса ми да беше отправен към теб ?
Или просто да се намираш на приказка ?
а на мен въпроса ми е от къде се пръкна пък ти,че и акъл почна да раздаваш :arg: :galletos:
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена Hardcore”