Защити

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
WindowsXp
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 07, 2010 11:13 pm
Контакти:

Защити

Мнение от WindowsXp »

Нека в тази тема всеки сподели, коя е най - голямата защита с която се е сблъсквал през рундовете си до сега или колко е най - голямата защита която сте правили до сега : ) моля да качвате бекъпи към отговорите си :k045: :a022:
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Re: Защити

Мнение от RoYaL »

http://royalaaa.hit.bg/Nora%20vs.%20Miles.htm

Виждал съм и по-големи, ама не съм се сблъсквал с тях
Потребителски аватар
WindowsXp
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от WindowsXp »

Подочух,че е имало някаква защита преди няколко рунда която мирчев не можел да бутне с 8к бомбери .. дали има няква истина и ако има някой запознат да сподели ? защото на мен лично не ми се вярва да е съществувало такова нещо : )
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Няма такова нещо.А и Мирчев никога не е играл с бомбери,той е боец.
Потребителски аватар
WindowsXp
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от WindowsXp »

dios написа:Няма такова нещо.А и Мирчев никога не е играл с бомбери,той е боец.
А вие г-н Диос, няма ли да ни покажете някоя битка с защитник от богатия ви и дългогодишен опит в играта :a055:
Потребителски аватар
Maverick
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 06, 2009 4:11 pm
Контакти:

Мнение от Maverick »

Мисля, че тук е момента да попитам възможно ли е според вас да се построи такава защита, че да не може да се пробие от един човек? И ако е възможно дали някой я е правил?
Потребителски аватар
WindowsXp
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от WindowsXp »

Аиде и аз да кача 2 мой битки, не са нищо особенно, но са срещу защити ..

http://komunist.hit.bg/Roy_vs_Amarok.htm

http://komunist.hit.bg/Roy_vs_Undisputed.htm

Ако има и защитници дето четат, да си постват защитите, които евентуално не е могъл да пробие никой : )
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от dios »

Няма проблем - ето ти битчица

dios.vs.stalin

Още 4 вълни след тази битка и откраднат около 40 мил ресурс, които държеше да не влезе в обхват на топа

Рунд 4ти Вселена 1 - когато бяхме млади...
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от dios »

Maverick написа:Мисля, че тук е момента да попитам възможно ли е според вас да се построи такава защита, че да не може да се пробие от един човек? И ако е възможно дали някой я е правил?
Разбира се че е възможно,то повечето защити но до определени точки са непробиваеми.Лошото идва като се мине границата - тогава защитника или трябва да спира да играе или да рециклира защитата. Непробиваема защита когато си в обхват на всички,не ми се е случвало да видя.
Потребителски аватар
POLISMAN
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 05, 2008 11:55 am
Контакти:

Мнение от POLISMAN »

Ето ви една моя като нападател

http://free.hit.bg/arabel/anubis%28POLI ... VALLEE.htm

Играл съм само веднъж като защитник,беше в рунд на 2-ра Вселена,правилата бяха особенни,даже можеше да се купува ЗНС,но беше разрешено само 1 на акаунт,коег беше 300к ресурсни.
Та тогава играх тертет и бях направил доста силна защита ,бях малко под 300к,имах 20к ракетни,20к леки лазера,2к гауси,2к плазми,5000 малки щита и 500 големи,даже си бях купил и 1 ЗНС
Нарочно минах 300к да видя какво ще стане!Хахах,какво можеше да стане,един се лепна в мен с 14к кръсти и почти се занули,остана с 400-500 кръста и след това Роял ме мина със 17к бойни кораба,беше на 3 мил точки :galletos:
Рециклажа разбира се беше нагласен и от първата битка и от другите после,бяха ми напълнили системата и чакаха да излезе полето иначе щеше да е наливане,не бях он лайн по време на битката,но ми казаха:)
За жалост не пазя никакъв доклад от тая битка.
В крайна сметка извода е един-непробиваема защита няма,въпросът е на каква цена и дали си за
служава:)
Отговори

Върни се в “Off Topic”